Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χθες εφτιαξα εναν λογαριασμο στο paypal.Τον εκανα κανονικα activate απο το link που μου εστειλαν στο mail μου και τωρα εχω μια ερωτηση.Δεν εχω κανει ακομα activate καποια πιστωτικη καρτα ουτε χρεωστικη (Θα το κανω απο δευτερα τριτη) αλλα αν καποιος μου μεταφερει καποια χρηματα απο το paypal του στο δικο μου,Θα μπουν κανονικα τα χρηματα επειδη δεν εχω βαλει ακομα καποια καρτα? Θα μπορω αυτα τα χρηματα που θα μου μεταφερει να τα χρησιμοποιησω κανονικα? να κανω καποια αγορα δηλαδη ή θα πρεπει να κανω πρωτα activate μια καρτα χρεωστικη ή πιστωτικη?? Αν καποιος μπορει και ξερει ας μου απαντησει οσο πιο γρηγορα γινεται..

Δημοσ.

Παιδια χθες εφτιαξα εναν λογαριασμο στο paypal.Τον εκανα κανονικα activate απο το link που μου εστειλαν στο mail μου και τωρα εχω μια ερωτηση.Δεν εχω κανει ακομα activate καποια πιστωτικη καρτα ουτε χρεωστικη (Θα το κανω απο δευτερα τριτη) αλλα αν καποιος μου μεταφερει καποια χρηματα απο το paypal του στο δικο μου,Θα μπουν κανονικα τα χρηματα επειδη δεν εχω βαλει ακομα καποια καρτα? Θα μπορω αυτα τα χρηματα που θα μου μεταφερει να τα χρησιμοποιησω κανονικα? να κανω καποια αγορα δηλαδη ή θα πρεπει να κανω πρωτα activate μια καρτα χρεωστικη ή πιστωτικη?? Αν καποιος μπορει και ξερει ας μου απαντησει οσο πιο γρηγορα γινεται..

αν σου στειλουν χρήματα ναι μπορεις να τα χρησιμοποιησεις κανονικα. δε χρειάζεται να εχεις καταχωρημένη καρτα.

Δημοσ.

δηλαδη αν μου μεταφερουν ενα ποσο ας πουμε απο αλλο λογαριασμο paypal μπορω να κανω αγορα μεσω ιντερνετ κανονικα ετσι?

Δημοσ.

Με moneybookers ξέρω ότι γίνεται, μου το έχουν κάνει, ήταν ολοκαίνουργιος ο λογαριασμός που είχα κάνει, δεν ήταν συνδεμένος με καμία κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό και ναι, μου ήρθαν λεφτά και έκανα αγορά. Το paypal λειτουργεί όπως το moneybookers, στις χρεώσεις τους διαφέρουν και σε τέτοια, νομίζω.

Μην σε πάρω όμως και στο λαιμό μου, κρατάω μία πισινή, γιατί δεν το έχω δοκιμάσει με paypal.

Δημοσ.

Εμενα θα μου στειλει ενα φιλαρακι κατι λεφτα απο το δικο του paypal κατευθειαν στο δικο μου..Και αναρωτιεμαι αν θα μπουν κανονικα τα χρηματα στον λογαριασμο μου και αν θα μπορω να κανω μια αγορα μεσω ιντερνετ μεσω του δικου μου λογαριασμου paypal..

Δημοσ.

Free Yourself From Sending Limits—Get Verified Today

Whether you're buying or selling, you want instant, unlimited access to your funds. Get Verified and eliminate send limits. Improve your PayPal reputation, too. Once you're Verified, you can:

Send and receive money as much and as often as you like

Boost your credibility with buyers and sellers worldwide

Send payments instantly from your bank account

Take advantage of exclusive services such as PayPal Seller Protection

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/acc/seal-CA-unconfirmed-outside

Μπορείς αλλά υπάρχει όριο και δεν μπορείς να τα τραβήξεις σε τραπεζικό λογαριασμό, παρά μονάχα για αγορές ή απλά να υπάρχουν στο paypal. Τώρα για το πόσο είναι το όριο, δεν λέει, στο γούγλη χρήστες λένε ότι εξαρτάται από τη χώρα στην οποία είναι ο λογαριασμός paypal. Όπως έχει και όριο στο ποσό των αγορών που μπορείς να κάνεις. Α, επίσης λέει ότι δεν είσαι αξιόπιστος τόσο όταν προσπαθείς να κάνεις αγορά από λογαριασμό unverified.

Δημοσ.

Αρα μπορω κανονικα ενω μου κανει την μεταφορα να κανω καποια αγορα μεσω ιντερνετ με χρηση του paypal ετσι?

Δημοσ.

Όταν κάνεις κάποια αγορά μέσω PayPal, έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις από που θα "τραβήξει" λεφτά. Η default επιλογή είναι να χρησιμοποιήσει πρώτα το όποιο διαθέσιμο balance μέσα στο PayPal, ενώ σε περίπτωση που αυτό δεν αρκεί, να χρεώσει τις συνδεδεμένες κάρτες.

Με δυο λόγια: ναι, αν σου στείλει κάποιος λεφτά στο PayPal, θα μπορείς να κάνεις αγορές με αυτά.

Δημοσ.

Αρα μπορω κανονικα ενω μου κανει την μεταφορα να κανω καποια αγορα μεσω ιντερνετ με χρηση του paypal ετσι?

Υπόψιν ότι υπάρχει όριο στο ποσό, το οποίο δεν έχω ιδέα ποιο είναι. Μπορεί να είναι 100 ευρώ, μπορεί να είναι παραπάνω, δεν ξέρω πόσο είναι. Όπως και το πόσες φορές μπορείς να λάβεις και να στείλεις λεφτά.

Δημοσ.

Ναι, αρκεί το e-mail.

Αλλά όπως είπε και ο gigisoni υπάρχουν όρια. Το πόσο είναι το όριο δε το ξέρουμε εμείς, έχει να κάνει με το λογαριασμό του φίλου σου (αν είναι verified, κλπ).

Δημοσ.

Παιδια δεν εχω κανει ακομα καποια καρτα activate.Μπορω με καποιο τροπο να κανω καταθεση καποια χρηματα σε καποιον λογαριασμο στο paypal για να μπουν στο paypal μου χωρις καρτα?

Δηλαδη μπορω να βαλω καπου IBAN ονοματεπονυμο και στοιχεια καποιου λογαριασμου (της μητερας μου ας πουμε) και να τραβηξει καποιο ποσο απο εκει? αλλα χωρις να κανω activate καποια καρτα prepaid ή πιστωτικη.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο topic θα ρωτήσω εδώ.

Με ποιούς τρόπους μπορώ να κάνω αγορές μέσω paypal χωρίς να έχω πιστοτικές κάρτες? Είμαι σχετικά νέος με τις online αγορές γι' αυτό ρωτάω. Έχω ακούσει ότι πας με την ταυτότητα σε μια τράπεζα και μέσα σε λίγα λεπτά σου βγάζουν μια κάρτα η οποια έχει εναν κωδικό και μέσω αυτής μπορείς να κάνεις αγορές. Ισχύει?

Δημοσ.

Αν το κατάστημα το οποίο θέλεις να αγοράσεις έχει ώς επιλογή στην πληρωμή το paypal απλά βάζεις το λογαριασμό σου και τραβάει τα χρήματα απο τον λογαριασμό του paypal.

Μπορείς να στείλεις χρήματα απο έναν άλλο λογαριασμό στον δικό σου ακόμα και αν δεν έχεις συνδέσει κάποια κάρτα.Τα χρηματα αυτά θα εμφανίζονται σαν υπόλοιπο στο paypal και θα μπορείς να κάνεις αγορές.Αν όμως δεν φτάνουν και δεν έχεις συνδέσει κάποια κάρτα ή λογαριασμό για να τραβήξει τα επιπλέον χρήματα που χρειάζονται τότε απλά δεν θα μπορεί να ολοκληρωθεί η παραγγελία.

Μπορείς να συνδέσεις και κάποιον τραπεζικό λογαριασμό κατευθείαν και να παίρνει απο εκεί χρήματα.Απλά δίνεις IBAN, όνομα κτλ.

Το καλύτερο είναι να πας να βγάλεις μια χρεωστική/προπληρωμένη και να την συνδέσεις με τον λογαριασμό.Είναι πολύ εύκολο να βγάλεις.Μια ταυτότητα, ΑΦΜ, φορολογική ή-και κάποιος λογαριασμός ΔΕΗ-ΟΤΕ... καμιά 10αρια υπογραφές και είσαι έτοιμος.Απλά έχουν κάποιες διαφορές.Οι προπληρωμένες δεν είναι συνδεμένες με κάποιον λογαριασμό άρα πρέπει να πηγαίνεις στην τράπεζα να τους βάζεις λευτά όταν θες να αγοράσεις κάτι (Σε χρεώνει κάποιο μικροποσό κάπου 1-1.5 ευρώ κάθε φορά.Υπάρχει όμως και τράπεζα την οποία δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή που είναι δωρεάν).Η χρεωστική είναι σαν αυτή που πληρώνεσαι π.χ. εθνοcash plus της εθνικής.Είναι συνδεδεμένη με έναν λογαριασμό και μπορείς να τραβήξεις μέχρι ένα όριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...