Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://starwars.wikia.com/wiki/Lightsaber_combat

επισης

General Grevious had to rely on cybernetic augmentation and we saw how that didn’t help much against Obiwan.

Han Solo did it, but didn’t fight with it.

Αντε παλι με το EU. :rolleyes:

Εντωμεταξυ βαζεις που βαζεις quotes,βαλτα ολα,οχι τα μισα,ε;

which Grievous was capable of learning because of the enhanced speed and reflexes of his mechanical body. Grievous would become one of the most prolific Jedi hunters of the era, collecting their lightsabers as grisly trophies, and defeating such notables as Ki-Adi-Mundi and Eeth Koth, as well as dueling Mace Windu to a stalemate.

Το πως μπορουσε ο Grievous να χειριστει τα φωτοσπαθα δεν εχει σημασια.Σημασια εχει οτι δεν χρησιμοποιουσε την Force για να το κανει.Kαι ακριβως γιαυτο τον λογο,τον εδωσα ως παραδειγμα για να καταρρίψω την δηλωση σου:

Δεν ειναι σπαθι που μπορεις να ελεγξεις την κινηση του στο χερι σου. Χωρις την force θα ψοφησεις με το πρωτο swing.

Και ακομη δεν μου απαντησες γιατι αναφερες την σχεση Force και lighstaber.πως κολαει στο θεμα μας για το ποιο ειναι το πιο επικινδυνο οπλο στο SW?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ναι, αφου μπορεις εσυ να πιασεις ενα νυστερι, μπορει και ενας γιατρος, εισαι και εσυ το ιδιο καλος με τον γιατρο σε αυτη την δουλεια. Εχεις δικιο.

Butthurt much που η force νικησε το κουβουκλιο του πιο δυνατου σου οπλου? Σαν wombat εκανε μπουμ. Ουτε καν με t-16.

Δημοσ.

Ε ναι, αφου μπορεις εσυ να πιασεις ενα νυστερι, μπορει και ενας γιατρος, εισαι και εσυ το ιδιο καλος με τον γιατρο σε αυτη την δουλεια. Εχεις δικιο.

Butthurt much που η force νικησε το κουβουκλιο του πιο δυνατου σου οπλου? Σαν wombat εκανε μπουμ. Ουτε καν με t-16.

Οκ και εμένα αν με βάλεις μέσα σε ένα tank και του ρίξω μερικές χειροβομβίδες και βγω μετά,βίδες θα το κάνω.

Αλλά για δώσε μου τις χειροβομβίδες και βάλε με στα 50 μέτρα από το tank να δούμε ποιος θα νικήσει :rolleyes:

Δημοσ.

οτι ναναι.. :mrgreen:

ο Grievous παντως μπορει να μην ηταν γιατρος,αλλα σκοτωσε δεκαδες Jedi χωρις την Force,χρησιμοποιωντας μονο τα lightsabers.

Ετσι εγινε στην ταινια.τι να κανουμε τωρα,να κανουμε το ασπρο μαυρο επειδη ετσι θελεις εσυ;

Δημοσ.

Πιστευω οτι οταν καποιος πει το ταδε οπλο ειναι το πιο δυνατο εννοειται στα χερια ενος ατομου αξιου να το χειριστει.

Δημοσ.

Οκ και εμένα αν με βάλεις μέσα σε ένα tank και του ρίξω μερικές χειροβομβίδες και βγω μετά,βίδες θα το κάνω.

Αλλά για δώσε μου τις χειροβομβίδες και βάλε με στα 50 μέτρα από το tank να δούμε ποιος θα νικήσει :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=hR0sEbGknoA

για δες παλι την μαχη (adywan edit)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...