Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμη την παρακατω φωτογραφια

ZkuH3.jpg

και τη μικρη κουβεντα που ξεκινησε εδω:

http://www.insomnia.gr/topic/425315-the-official-%CE%BA%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF-picture-thread/page__st__4960

ανοιγω τοπικ εδω για να συζητησουμε το συγκεκριμενο θεμα:

Ειναι η οχι το Lightsaber το πιο επικινδυνο οπλο στο Γαλαξια του κινηματογραφικου Star Wars;

αν οχι,εσεις ποιο θεωρειτε ως το πιο επικινδυνο.

εγω οπως ειπα και στο αλλο τοπικ,το πιο επικινδυνο τεχνολογικο οπλο,απο αποψη καταστροφικης ισχυος, ειναι ξεκαθαρα το Death Star.

ο Vader μπορει να λεει οτι θελει,αλλα ειναι λαθος.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ok. :rolleyes:

το Lightsaber λοιπον,ειναι το πιο επικίνδυνο.

εγω το σκεφτομαι με βαση την κλιμακα.εαν έφτιαχναν ενα Lightsaber στην κλιμακα ενος deathstar τοτε φυσικα και θα ηταν πιο δυνατο.

με βαση την κλιμακα λοιπον,το saber ειναι πιο δυνατο.

Δημοσ.

ok. :rolleyes:

το Lightsaber λοιπον,ειναι το πιο επικίνδυνο.

εγω το σκεφτομαι με βαση την κλιμακα.εαν έφτιαχναν ενα Lightsaber στην κλιμακα ενος deathstar τοτε φυσικα και θα ηταν πιο δυνατο.

με βαση την κλιμακα λοιπον,το saber ειναι πιο δυνατο.

Διαφωνώ με τον τρόπο σκέψης σου. Η κλίμακα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των όπλων. Γι αυτό και ένα Κατάνα θα είναι πάντα πιο θανατηφόρο από ένα σουγιαδάκι.

Δημοσ.

nerd mode on

Το lightsaber δεν φτιάχτηκε για να είναι επικίνδυνο, αλλά συμβολικό και κομψό, για «πιο πολιτισμένες εποχές» όπως είπε και ο ίδιος ο Obiwan στον Luke όταν του το έδωσε. Πιστεύω ότι το πιο επικίνδυνο όπλο δεν είναι τεχνολογικό αλλά η ίδια η Δύναμη και τι μπορείς να κάνεις με αυτήν. Συγκεκριμένα, οι τσαμπουκαλεμένοι Sith που ξαμολάει ο Αυτοκράτορας κατά καιρούς είναι τα πιο επικίνδυνα «όπλα» του ακριβώς επειδή κατέχουν καλά τη σκοτεινή πλευρά. Και πιστεύω ότι αυτό είναι και το νόημα του Star Wars όσον αφορά στην κυριαρχία, ότι είναι πιο «εσωτερική» κατάσταση.

nerd mode off

Δημοσ.

Με αφορμη την παρακατω φωτογραφια

και τη μικρη κουβεντα που ξεκινησε εδω:

http://www.insomnia.gr/topic/425315-the-official-%CE%BA%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF-picture-thread/page__st__4960

ανοιγω τοπικ εδω για να συζητησουμε το συγκεκριμενο θεμα:

Ειναι η οχι το Lightsaber το πιο επικινδυνο οπλο στο Γαλαξια του κινηματογραφικου Star Wars;

αν οχι,εσεις ποιο θεωρειτε ως το πιο επικινδυνο.

εγω οπως ειπα και στο αλλο τοπικ,το πιο επικινδυνο τεχνολογικο οπλο,απο αποψη καταστροφικης ισχυος, ειναι ξεκαθαρα το Death Star.

ο Vader μπορει να λεει οτι θελει,αλλα ειναι λαθος.

αλλαζεις τα λογια σου στην ιδια σου την προταση ΞΑΝΑ.

Το death star ξερεις οτι το νικησε η force ετσι?

Δημοσ.

λαθος,το death star το νικησε η βλακεια του μηχανικου που το σχεδιασε.

πως ακριβως αλλαζω τα λογια μου μεσα στην ιδια την προταση;!

Δημοσ.

Στο οτι λες τεχνολογικο οπλο μετα λεω.

Η force στο συμπαν του star wars ειναι οτι πιο δυνατο υπαρχει.

Το κανονι του death star ειναι το πιο δυνατο energy weapon αλλα η force ειναι πανω απο αυτο οπως ειναι λογικο. (το death star ηταν απλα αυτο που το κουβαλαγε, πιο μετα ειχε μπει και σε imperial class destroyer)

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα εγω στο lightsaber αναφερθηκα,οχι στην Force.

Το lightsaber ειναι ενα τεχνολογικο οπλο,ενα σπαθι-laser.

Μπορει στα χερια ενος skilled Jedi/Sith (κατι σαν Samurai δηλαδη) να γινεται απολυτα θανατηφορο σε μαχες σωμα με σωμα, αλλα μεχρι εκει.

Τωρα αν εσυ θες να βαλεις και την Force στην κουβεντα,εξακολουθω να μην καταλαβαινω πως η Force ειναι ισχυροτερη απο ενα

διαστημικο σταθμο που εχει την δυναμη να καταστρεφει ολοκληρους πλανητες. η Force μπορει να το κανει αυτο;

Δημοσ.

πηγαινε διαβασε wookipedia δεν ξερεις αρκετα και ελα να κουβεντιασουμε παλι.

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα εγω στο lightsaber αναφερθηκα,οχι στην Force.

Το lightsaber ειναι ενα τεχνολογικο οπλο,ενα σπαθι-laser.

Μπορει στα χερια ενος skilled Jedi/Sith (κατι σαν Samurai δηλαδη) να γινεται απολυτα θανατηφορο σε μαχες σωμα με σωμα, αλλα μεχρι εκει.

Και γω άμα προσγειωθώ πάνω στο Death Star το κανόνι του θα μου κλάσει τρεις μάντρες.

Όλα τα όπλα μπορούν να σκοτώσουν, άλλα μαζικά, άλλα όχι. Το θέμα είναι ποιες οι πιθανότητες να τη βγάλεις καθαρή όταν έρθεις απέναντι στο εκάστοτε όπλο. Κι αυτό έχει να κάνει τόσο με τους φυσικούς περιορισμούς του όπλου όσο και με το χειριστή του.

Απ'αυτή την οπτική το Death Star μπορεί να έχει τη δυνατότητα να εξαφανίσει πλανήτες ολόκληρους, στο σύμπαν αυτό όμως όπου τα διαστημικά ταξίδια είναι καθημερινότητα, το να γλυτώσει κάποιος απ'τη καταστροφική ισχύ του είναι παιχνιδάκι. Έτσι και απογειωθείς δε σε πιάνει το κανόνι με τίποτα.

Το lightsaber απ'την άλλη όμως δε σου αφήνει πολλές πιθανότητες, διότι είναι ένα όπλο που δεν θα βρεθεί ποτέ στα χέρια ενός αδαή. Ο μόνος τρόπος να βγει ζωντανός κάποιος από μια μάχη με Jedi/Sith είναι να είναι ο ίδιος άξιος χειριστής, ή να έχει όχημα αρκετά γρήγορο ώστε να ξεφύγει.

Αυτά σχετικά με τα τεχνολογικά όπλα. Κατά τ'άλλα συμφωνώ με τον arxaggelo σχετικά με τη Δύναμη.

Δημοσ.

πηγαινε διαβασε wookipedia δεν ξερεις αρκετα και ελα να κουβεντιασουμε παλι.

οχι ευχαριστω,εχω δει μονο τις ταινιες,αυτες με ενδιαφερουν μονο και αυτες σχολιαζω.

αλλωστε το διευκρινησα και στον τιτλο του τοπικ.

Και γω άμα προσγειωθώ πάνω στο Death Star το κανόνι του θα μου κλάσει τρεις μάντρες.

Όλα τα όπλα μπορούν να σκοτώσουν, άλλα μαζικά, άλλα όχι. Το θέμα είναι ποιες οι πιθανότητες να τη βγάλεις καθαρή όταν έρθεις απέναντι στο εκάστοτε όπλο. Κι αυτό έχει να κάνει τόσο με τους φυσικούς περιορισμούς του όπλου όσο και με το χειριστή του.

Απ'αυτή την οπτική το Death Star μπορεί να έχει τη δυνατότητα να εξαφανίσει πλανήτες ολόκληρους, στο σύμπαν αυτό όμως όπου τα διαστημικά ταξίδια είναι καθημερινότητα, το να γλυτώσει κάποιος απ'τη καταστροφική ισχύ του είναι παιχνιδάκι. Έτσι και απογειωθείς δε σε πιάνει το κανόνι με τίποτα.

Το lightsaber απ'την άλλη όμως δε σου αφήνει πολλές πιθανότητες, διότι είναι ένα όπλο που δεν θα βρεθεί ποτέ στα χέρια ενός αδαή. Ο μόνος τρόπος να βγει ζωντανός κάποιος από μια μάχη με Jedi/Sith είναι να είναι ο ίδιος άξιος χειριστής, ή να έχει όχημα αρκετά γρήγορο ώστε να ξεφύγει.

Αυτά σχετικά με τα τεχνολογικά όπλα. Κατά τ'άλλα συμφωνώ με τον arxaggelo σχετικά με τη Δύναμη.

ο Jango Fett σκοτωσε με το blaster του ενα Jedi ενω του επιτεθοταν με το lightsaber του.

Eπομενως και το blaster ειναι το ιδιο επικινδυνο με ενα lightsaber.

Δημοσ.

ο Jango Fett σκοτωσε με το blaster του ενα Jedi ενω του επιτεθοταν με το lightsaber του.

Eπομενως και το blaster ειναι το ιδιο επικινδυνο με ενα lightsaber.

Αν εννοείς αυτό, ο Jedi προφανώς είχε στόχο τον Sith, οπότε είτε θα έχανε το κεφάλι του απ'τον Dooku, είτε θα πήγαινε απ'τα πυρά του Jango.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...