Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion G6-1207sv--399€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

αγόρασα εγώ..

θα σας πω τη δευτέρα αλλά χλωμό το κόβω να μου κόψουν 100 euros...

θα δείξει βασικά... (αν ισχύει, thank you OP)

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σούπερ προσφορά i5 στα €399... πήρα ένα για την γυναίκα μου. Ελπίζω να το παραλάβω κανονικά... :rolleyes:

Έχω και ένα παλιό χάρχαλο να δώσω πίσω αν χρειαστεί...

Δημοσ.

Αναμένω από κάποιον που έχει αγοράσει πως η τιμή θα είναι 399 όντως τελική.

Εγώ πιστεύω πως θα είναι 499 €.

Δημοσ.

Πήγα από το κατάστημα και το HP Pavilion G6-1207ev που στην σελίδα έχει 629€ το είχαν 529€. Επίσης το παλικάρι μου είπε ότι και να μην πάμε παλιό λαπτοπ δεν έγινε τίποτα, ακριβώς γιατί μπορεί να είναι μπακατέλα!!

Δημοσ.

τελικά πήρε κανείς ;; και αν πήρε πιο και σε τι τιμή ; ζήτησαν παλιό πίσω ; και αν ζήτησαν έλενξαν την κατάστασή του ;

Δημοσ.

Πήγα από το κατάστημα και το HP Pavilion G6-1207ev που στην σελίδα έχει 629€ το είχαν 529€. Επίσης το παλικάρι μου είπε ότι και να μην πάμε παλιό λαπτοπ δεν έγινε τίποτα, ακριβώς γιατί μπορεί να είναι μπακατέλα!!

Σε ποιο καταστημα στο ειπαν αυτο;

Δημοσ.

Πρέπει τα 499 ευρώ τελικά να είναι η τιμή μετά την έκπτωση. Η αρχική πρέπει να ήταν 599

B)399 €

telos....μετα θα λετε δεν προλαβα.... B)

χωρις να πας τιποτα...

Δημοσ.

Σε ερωτηση σε μαγαζι της Πατρας ο υπαλληλος μου δηλωσε κατηγορηματικα οτι η τελικη τιμη ειναι 499 είτε αποσυρες ειτε οχι...Δηλαδη η τιμη web...Καμία σχεση με τα 399 που λέει ο φίλος .Tωρα αν κανει λάθος ο υπαλληλος και ειναι ασχετος δεν το γνωριζω...Παντως εστειλα και ερωτημα στα κεντρικα και αναμενω απαντηση!!

Δημοσ.

Σε ερωτηση σε μαγαζι της Πατρας ο υπαλληλος μου δηλωσε κατηγορηματικα οτι η τελικη τιμη ειναι 499 είτε αποσυρες ειτε οχι...Δηλαδη η τιμη web...Καμία σχεση με τα 399 που λέει ο φίλος .Tωρα αν κανει λάθος ο υπαλληλος και ειναι ασχετος δεν το γνωριζω...Παντως εστειλα και ερωτημα στα κεντρικα και αναμενω απαντηση!!

499 θα έχει.

Αν είχε 399,πρώτον θα το διαφημίζαν συνέχεια και δεύτερον δε θα είχε μείνει ούτε κομμάτι.

Δημοσ.

μαπαγοητευσε η καρτα γραφικων που εχει,που πιστευω για πολλους ειναι σημσντικη...

Δημοσ.

μαπαγοητευσε η καρτα γραφικων που εχει,που πιστευω για πολλους ειναι σημσντικη...

εε τι περιμενες και εσυ;

Να εχει ανεξαρτητη καρτα γραφικων με τα χρηματα αυτα;

Δημοσ.

Μόλις γύρισα κι εγώ από το κατάστημα στο cosmos όπου ο υπάλληλος μ'ενημερωσε ότι:

Για να πάρεις την έκπτωση των 100€, δε χρειάζεται να πας laptop ούτε καν να είσαι μέλος στο site.

Η έκπτωση όμως ισχύει μόνο για τις τιμές καταστήματος και δε συνδιάζεται με τιμές και προσφορές web (ακόμα και στις παραλαβές από το κατάστημα)

Επομένως 499€ το laptop. Δεν πάει παρακάτω.

Πάντως η ποιότητα του δε μ' εντυπωσίασε. (άθλια αίσθηση το touchpad)

Δημοσ.

μολις παρελαβα απο καταστημα θεσσαλονικης 399€ σε 12 ατοκες,χωρις να επιστρεψω

τιποτα. B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...