Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ειμαι νεος κατοχος τοθ λειτουργικου android υστερα απο πολλα χρονια κατοχος iphone.

εχω 2 αποριες¨

πως μπορω να αποθηκευσω μια φωτο που μου στελνουν στο μαιλ

και πως μπορω να κανω διαγραφη πολλαπλων φωτογραφιων απο την γκαλερι και οχι μια μια ...?

σας ευχαριστω

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς το gmail πρόγραμμα του android έχει επιλογή "προβολή" και "αποθήκευση" στα email που έχουν φωτογραφία μέσα. Λίγο- πολύ και όλα τα υπόλοιπα email προγράμματα έτσι δουλεύουν.

Για να διαγράψεις πολλές φωτογραφίες, δοκίμασε να πατήσεις και να κρατήσεις πατημένη μια φωτογραφία για λίγη ώρα. Σε ics που είμαι εγώ τώρα εμφανίζεται η επιλογή για πολλαπλή επιλογή αρχείων.

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς το gmail πρόγραμμα του android έχει επιλογή "προβολή" και "αποθήκευση" στα email που έχουν φωτογραφία μέσα. Λίγο- πολύ και όλα τα υπόλοιπα email προγράμματα έτσι δουλεύουν.

Για να διαγράψεις πολλές φωτογραφίες, δοκίμασε να πατήσεις και να κρατήσεις πατημένη μια φωτογραφία για λίγη ώρα. Σε ics που είμαι εγώ τώρα εμφανίζεται η επιλογή για πολλαπλή επιλογή αρχείων.

φιλε μου δεν χρησιμοποιω την gmai αλλα την αλλη την προεπιλογη που εχει....

για την διαγραφη πολλων φωτο κανω αθτο ποθ λες αλλα δεν κανει τιποτα ουτε καν μενου μου εμφανιζει.......

Δημοσ.

Η προεπιλογή που λες έχει να κάνει με την συσκευή που έχεις. Κάθε εταιρία βάζει και από ένα email πρόγραμμα το οποίο έχει τις δικές του επιλογές. Λίγο ή πολύ βέβαια όλα με τον ίδιο τρόπο δουλεύουν. Δοκίμασε να πατήσεις το hardware κουμπί με τις επιλογές (ένα με κάτι γραμμές) να δεις τις επιλογές σου δίνει.

Κάντο και για τις φωτό αυτό και πες μας και ποια συσκευή έχεις

Δημοσ.

εχω το htc sensation xl το παταω αλλα δεν κανει τιποτα.....εχω σκασει.........

λοιπον αδερφια το βρηκα αυτο για τις φωτο....απλω εχει ενα κομματι στην οθονη που γραφει διαγραφει.... αθτο ηταν ολο....

τωρα με τα μαιλ δεν ξερω.....

με εκδοση 2.3.5

γιατι δεν μπορω να αποθηκευσω εικονες απο εμαλ ρε παιδια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...