Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα ενα ZTE RacerII android phone και εχει ιντερνετ μεσα.Αμα παιξω ιντερνετ στο ZTE RacerII, θα αυξηθει ο λογαριασμος πληρωμης του ιντερνετ?ή οχι?ή το ιντερνετ ερχεται απο το ρουτερ που εχω?

Δημοσ.

Αν δεν έχεις data στην κάρτα ή στο συμβόλαιο σου και χρησιμοποιήσεις internet, τότε ναι θα χρεωθείς. Αν συνδεθείς στο ασύρματο router σου με wifi, όχι δεν θα χρεωθείς.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις data στην κάρτα ή στο συμβόλαιο σου και χρησιμοποιήσεις internet, τότε ναι θα χρεωθείς. Αν συνδεθείς στο ασύρματο router σου με wifi, όχι δεν θα χρεωθείς.

Εχω καρτα vodafone μεσα στο κινητο.Αρα?

Δημοσ.

Δεν αλλάζει κάτι σε αυτό που είπα πριν... αν δεν συνδεθείς σε κάποιο router (δικό σου ή άλλο) και δεν έχεις κάποιο προκαθορισμένο data τότε θα χρεωθείς.

Δημοσ.

βρε thekillergreece... αν εσύ που έχεις το κινητό δεν ξέρεις αν έχει wifi εμείς τι να κάνουμε; να αρχίσουμε να γυρνάμε στο internet και να ψάχνουμε; Μια ματιά στις ρυθμίσεις να ρίξεις θα βρεις αν έχει ή όχι.

Είπαμε να βοηθάμε αλλά μην βαριόσαστε να κάνετε και τα αυτονόητα.

Δημοσ.

βρε thekillergreece... αν εσύ που έχεις το κινητό δεν ξέρεις αν έχει wifi εμείς τι να κάνουμε; να αρχίσουμε να γυρνάμε στο internet και να ψάχνουμε; Μια ματιά στις ρυθμίσεις να ρίξεις θα βρεις αν έχει ή όχι.

Είπαμε να βοηθάμε αλλά μην βαριόσαστε να κάνετε και τα αυτονόητα.

Το βρηκα!Ναι εχει wifi...Εχει και ασυρματα δικτυα βρισκει και ασυρματα δικτυα.Βρηκα το δικο μου ασυρματο δυκτιο,εγραψα κωδικο και μπηκα ιντερνετ και δουλευη ιντερνετ.Και εμφανισε ενα μικρο εικονιδιο που ειναι σαν σημα(ποσο σημα ιντερνετ εχεις)τωρα λοιπον δεν χρεωνεσαι?Οταν βγηκα εξω απο το σπιτι,το ασυρματο χαθηκε και εμφανιστηκε ενα μικρο εικονιδιο που ελεγε H με πανω και κατω βελακια...Δεν ξερω τι ειναι αυτο και ανησυχω ΟΤΙ αυτο ειναι για πληρωμη...Απαντηση?

Σημειωση:Οι γονεις μου απαγορευουν να παιζω ιντερνετ στο κινητο...Νομιζουν οτι ειναι για πληρωμη αν παιζεις ιντερνετ...

• Moderators
Δημοσ.

Όταν σου βγαζει Η και τα βελάκια που ανεβοκατεβαινουν χρεωνεσαι αν δεν εχεις καποια δωρεαν ΜΒ απο τον παροχο σου (Vodafone, cosmote κλπ).

Όταν σου βγαζει Η και τα βελάκια που ανεβοκατεβαινουν χρεωνεσαι αν δεν εχεις καποια δωρεαν ΜΒ απο τον παροχο σου (Vodafone, cosmote κλπ).

• Moderators
Δημοσ.

πηγαινε στις ρυθμισεις δικτυου και κινητης τηλεφωνιας και απενεργοποιησε χρηση δεδομενων πακετου.

ετσι δεν θα σου βγαζει το Η και θα εχεις ιντερνετ μονο απο WiFi οταν συνδεεσαι που δεν αυτο δεν χρεωνεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...