Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα PC με κάρτα γραφικών NVidia GeForce FX 5200 και θα ήθελα να συνδέσω το PC στην TV.H κάρτα γραφικών έχει μία έξοδο VGA,μία DVI και μία S-Video.Έχω ένα καλώδιο S-Video και θα ήθελα με αυτό να γίνει η σύνδεση στην TV.Η TV μου έχει μία μόνο είσοδο (Scart).Έχω και έναν αντάπτορα.Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.

Δημοσ.

Έχω ένα PC με κάρτα γραφικών NVidia GeForce FX 5200 και θα ήθελα να συνδέσω το PC στην TV.H κάρτα γραφικών έχει μία έξοδο VGA,μία DVI και μία S-Video.Έχω ένα καλώδιο S-Video και θα ήθελα με αυτό να γίνει η σύνδεση στην TV.Η TV μου έχει μία μόνο είσοδο (Scart).Έχω και έναν αντάπτορα.Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.

Είναι απλό. Συνδέεις το ενα βίσμα s- video στην υποδοχή της κάρτας σου, συνδέεις το αλλο βίσμα του s video καλωδίου στον αντάπτορα και τον ανταπτορα τον βάζεις στην είσοδο της τηλεόρασης σου. Πατάς την επιλογή scart στην τηλεοραση για να βλέπεις το σήμα του υπολογιστη. Μετα αναλογα την έκδοση windows που έχεις πας στις ρυθμίσεις οθόνης. Αν δεν ξέρεις κανεις δεξι κλικ στο desktop και και βγαζει ενα παραθυρο με επιλογες. Πατας την επιλογη "αναλυση οθόνης" ή "ρυθμίσεις οθόνης" έκει σου ανοιγει ενα παράθυρο στο οποίο μπορεις να παίξεις με τις αναλύσεις της οθόνης σου και να ορίσεις τα μονιτορ αν έχεις πανω απο ενα. Αν εντοπισουν τα windows και αλλο μονιτορ (στην περίπτωση σου την τηλεόραση) στα αριθμουν με το "1" και "2" εκει μπορεις αναλογα τις προτιμήσεις σου να ορισεις την τηλεοραση ώς κύριο μονιτορ ή παράλληλο μονιτορ δηλαδη να χρησιμοποιέις και την οθόνη του υπολογιστή αλλα και την τηλεόραση ώς συνέχεια της επιφάνειας εργασίας σου. Στο θέμα της ποιότητας της εικόνας τώρα υποθέτω πως η τηλεόραση σου για να έχει μόνο έξοδο scart είναι παλιά άρα δεν θα υποστιρίζει μεγάλες αναλύσεις. Αρα ρυθμίζεις σε 800χ600 και παλι το σήμα που θα βλέπεις απο της τηλεοραση σου θα είναι downscale δλδ πιο χαμηλό. Ελπίζω να βοήθησα..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

επαναφερω το θεμα για μια παρομοια ερωτηση.

ενας γνωστός μου, εχει ενα pc σχετικα παλιό, με μονο εξοδο vga. εχει επισης μια τηλεοραση καινουρια, και θελει να τα συνδεσει.

για τον σκοπο αυτο εχει ενα καλωδιο vga που ομως οταν το συνδεσε εμφανισε μηνυμα "μη υποστηριζομνενος τυπος καλωδιου " ή κατι τετοιο.

εχετε να προτεινετε καποια λύση /ιδέα ?

αλλαγες καρτας γραφικών και hdmi μαλλον δε θα 'θελε λόγω κοστους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...