Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα!Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει gain disk space εκτός απο το Tune up Utilities?Κατά προτίμηση να είναι freeware..αν όχι δεν πειράζει.Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν εννοείς να ψάχνει για άχρηστα, "άχρηστα" και temp αρχεία τότε το cclener. Αν εννοείς κάτι άλλο ανέλυσε τι ακριβώς θέλει να κάνει το πρόγραμμα.

Δημοσ.

To κατάλαβα κι εγώ βρε ότι θέλει "junk cleaner", αλλά έκανα την πάπια για να μας το πει ο ίδιος (και να πάρει* το έμμεσο μάθημα και να είναι αναλυτικότερος άλλη φορά)

*(...λέμε τώρα)

(...άλλος έχει το άβαταρ κι άλλος τη χάρη, που λέει κι ο λαός...)

Δημοσ.

good boy :mrgreen:

Α-πα-πα...

Εκτός & αν εννοεί κάτι τέτοιο... Link ph34r.giffear.pngph34r.gif mrgreen.png

Ε αν μας πει τί εννοεί, τότε θα του πούμε κι εμείς...

Δημοσ.

Στο Tune up φίλε μου εγώ απλά πάταγα εκεί κ μου ανέβαζε την χωρητικότητα του C.Τώρα αν λέγεται junk cleaner η κάπως αλλιώς δεν το ξέρω εκεί έτσι το έλεγε κ για αυτό το έφερα σαν παράδειγμα..δεν είμαστε όλοι εξπέρ σε ορολογίες κ.λ.π κ γιαυτό ρωτάμε στα φόρουμ..

Αν εννοείς να ψάχνει για άχρηστα, "άχρηστα" και temp αρχεία τότε το cclener. Αν εννοείς κάτι άλλο ανέλυσε τι ακριβώς θέλει να κάνει το πρόγραμμα.

Το ccCleaner το έχω ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ναι αλλά φροντίζουμε και να είμαστε πιο συγκεκριμένοι γι' αυτό που ζητάμε, για να μπορούν και οι άλλοι να βοηθούν αναλόγως.

Κατά τ' άλλα, κάνε δουλειά με το CCleaner (δεν ξέρω γιατί δεν χρησιμοποιείς εκ νέου το Τιουνάπ, αλλά καλύτερα που δεν : το CC θεωρείται ασφαλέστερο/το καλύτερο γι' αυτή τη δουλειά* κτλ)

(...η οποία είναι στην ουσία σβύσιμο των τυχόν .temp αρχείων που βόσκουν στον C: καθώς και καθαρισμός της cache του/των browser που χρησιμοποιείς)

Δημοσ.

Καλημέρα!Φίλε μου το εξήγησα κ πριν αυτό έβλεπα να κάνει αυτό έγραψα..Όποιος ζει μαθαίνει..Το tune up δεν το χρησιμοποιώ πλέον γιατί μου φαίνεται μόνο όνομα είναι κ στην ουσία δεν κάνει δουλειά..Σε ευχαριστώ θα συνεχίσω με το CCcleaner!

Δημοσ.

Καλημέρα!Φίλε μου το εξήγησα κ πριν αυτό έβλεπα να κάνει αυτό έγραψα..Όποιος ζει μαθαίνει..Το tune up δεν το χρησιμοποιώ πλέον γιατί μου φαίνεται μόνο όνομα είναι κ στην ουσία δεν κάνει δουλειά..Σε ευχαριστώ θα συνεχίσω με το CCcleaner!

νομιζει κανεισ μεγαλο λαθος για το tune up!! αν το εχεισ να σ κανει τακτικο cleen τα registries και τα σχετικα θα δεισ ποσο χρησιμο ειναι! οχι μια στισ 50 μερες!!

Δημοσ.

...και συγκεκριμένα Vagggeli, χαλάλισε λίγο χρόνο (μερικά λεπτά δηλαδή) να το ρυθμίσεις όπως ακριβώς θέλεις. Πχ να σβύνει και τα temp που είναι πιο "φρέσκα" από 24 ;ώρες (ή 48, ανάλογα την έκδοση του που έχεις), καθώς από default τα αφήνει. Επίσης ρύθμισέ το τί ακριβώς να σβύνει (και τί όχι) από τους browsers και τα Windows, αν τυχόν είτε δεν θες να σβύνεται κάτι (πχ τα .chk αρχεία από τα Windows, τα οποία, εάν υπάρχουν ή εμφανιστούν στο μέλλον, στην ουσία θα είναι χαμένα αρχεία από κάποιο πρόβλημα στα Windows, που ανακτήθηκαν υπό αυτή την μορφή, τρέχοντας την "εξέταση δίσκων", και δε θα 'θελες να χαθούν μετά από καθαρισμό με το CC...) είτε πάλι αν θες να σβύνεται κάτι συγκεκριμένο (πχ το ιστορικό περιήγησης των browser).

Να τρέξεις εκτός απ' τον "καθαρισμό δίσκου" ΚΑΙ τον "καθαρισμό μητρώου" (με όλες τις προεπιλογές).

~ ~ ~

...Mπομπ, ίσα-ίσα, όσο πιο αραιά χρησιμοποιεί κάποιος μια σχετική εφαρμογή, τόσο πιο "εντυπωσιακό" θα του φαίνεται το αποτέλεσμα. Η πάροδος πάντως του χρόνου δεν έχει στην ουσία να κάνει με την αποδοτικότητα του προγράμματος.

Και για την ακρίβεια, αν κι εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους (μέγεθος δίσκου/ ποσοστό ελεύθερου χώρου/ χρήση υπολογιστή και προγραμμάτων κτλ), μια φορά τη βδομάδα αρκεί. Αλλά και μια φορά τον μήνα, και πάλι καλά είναι.

(εφ' όσον κυρίως υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος για να κάνει κανείς τη δουλειά του)

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις το SpaceSniffer σου δειχνει σε μωσαικό τι σου τρώει χώρο και δε σου κρύβει τιποτα. Εμενα προσωπικά με έχει βοηθήσει πολύ .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...