Kariajoulas Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Γεια χαρά. Χρησιμοποιώ το Ms Office Outlook 10 για την αλληλογραφία μου. Κάποιες φορές θέλω να προωθήσω ένα video από youtube και αναγκαστικά δίνω το link για αν το δει αυτός που του το στέλνω. Υπάρχει τρόπος να παίζει το video από το μήνυμα χωρίς να ανοίγει καρτέλα και να παίζει το video από εκεί. Το βλέπω να γίνεται σε διάφορα blogs αλλά δεν έχω καταφέρει να το κάνω στο Outllok. Ίσως και να μη γίνεται. Thanks.
alexzzz Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δεν δουλεύω το outlook για να είμαι σίγουρος αλλά αυτό που θέλεις στα blog γίνεται κάνωντας embed τα video. Υπάρχει επιλογή στο youtube στο μοίρασμα ενός video για embed αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει στα email του outlookl
Kariajoulas Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μάλλον δε γίνεται. Ψάχνοντας βρήκα αυτό "How can I embed a YouTube video in an email? Due to several security reasons, you cannot directly embed a YouTube video in an email message, but you can of course just link the video....."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα