Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μη τα πολυλογω πριν ενα χρονο ακριβως ειχαμε πααρει ενα laptop Turbox-x απο το Paisio το οποιο ειχε προβλημα απο την αρχη ειχε προβλημα με το mousepad.Το πηγα 3 φορες¨για να το κοιταξουν

1.Μαλλον θα εχει κολλησει ο driver ριξτο ενα format και θα στρωσει.Αν δεν φτιαχτει δεν ειναι τιποτα,αλλαζουμε την πλακετα απο κατω(τεχνικος)

2.Θα το στειλουμε Αθηνα να το κοιταξουν.Γυριζει το laptop,εγινε 24ος ελεγχος και δεν εντοπιστηκε καποιο προβλημα

3.Ρε παιδια τους λεω δεν σας ζηταω λεφτα πισω ουτε καινουριο να μου δωσετε,η εγγυηση ληγει τελος του μηνος,κανω πηγαινε-ελα 120χλμ για νας το φερω γιατι εχει Προβλημα ΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.Με τα χιλια ζορια μου λεει,δηλ θελετε να το στειλουμε αθηνα για αντικατασταση,Ε ΝΑΙ του λεω μονο αυτο.

Γυριζει παλι το laptop με ενα χαρτι που λεει οτι εγινε εσωτερικος καθαρισμος,αντικατασταση του οδηγου και 24ος ελεγχος και δουλευει μια χαρα.

Το τραβηξα βιντεο χθες το βραδυ να παταει ακομη μονο του.

Τι κανω τωρα?Που να απευθυνθω?Πλεον δεν το θελω και θελω τα λεφτα μου πισω.Εχω πληρωσει και 100ε βενζινες πηγαινε ελα 6 φορες

Δημοσ.

Αν πατήσεις στιγμιαία πανω στο trackpad σταματαει την αυτόνομη κίνηση; Καμια φορα παθαινω κατι αναλογο στο δικο μου όχι turbo-x αλλα σπάνια

Δημοσ.

Αν πατήσεις στιγμιαία πανω στο trackpad σταματαει την αυτόνομη κίνηση; Καμια φορα παθαινω κατι αναλογο στο δικο μου όχι turbo-x αλλα σπάνια

Τι εννοοει μαυτο δεν καταλαβαινω?

οταν λες mousepad να φανταστω εννοεις trackpad . Τι εννοεις παταει μονο του ;

Οταν το αφηνω ακινητο για καμποση ωρα πατει μονο του κλικ.Αν το εχω πανω στο mozilla ανοιγει μονο του,στο msn ανα διαστηματα με δειχνει πρασινο σαν να το ακουμπησα,σε 2 παραθυρα ανοιχτα αν το αφησω στο πισω κατεβαζει το μπροστα παραθυρο κατω,σε ταινεις οταν το εχω πανω στην οθονη κανει pause

Δημοσ.

Θες να μας ανεβασεις το βιντεο?

Πως μπορω να ανεβασω βιντεο?Ειναι βεβαια λιγο χαλια η ποιοτητα,το τραβηξα προχειρα μολις το πηρα με το κιν. και ειναι 88mb.Οταν κανω την καταγγελια θα παρω καλυτερη καμερα

• Moderators
Δημοσ.

αντισοιχα προβληματα με πληκτρολογιο σε λαπτοπ που μου εχουν τυχει στη δουλεια ηθελαν αλλαγη πληκτρολογιου

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το ενα εχεις ενα προβλημα και να μην το καταλαβαινουν και να σου λενε δεν εντοπιστηκε βλαβη με τρελαινει.Ιδιο προβλημα εχει ενας φιλος μου με turbo-x και ακρη δεν εβγαλε με αυτους.Monkey τεχνικο το πλαισιο και τα multirama απο προσωπικη μου εμπειρια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...