myniak Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Με αφορμή την νέα ταινία του Wes Anderson, το Moonrise Kingdom που βγαινει στις 24 Μαιου, θα ηθελα την γνωμη σας για τις προηγουμενες ταινιες του και του ποιοι θα πανε να δουν την συγκεκριμενη. Εγω καταρχας ειμαι ψιλοfan του Wes Anderson και εχω δει ολες τις ταινιες του. Μου αρεσει πολυ το υφος των ταινιων του και λατρευω τον Bill Murray που εχει παιξει στις περισσοτερες ταινιες του. Η αγαπημενη μου ταινια του Wes Anderson ειναι αδιαμφησβήτητα το Rushmore την οποια και προτεινω ανεπιφυλακτα. Εγω προσπαθω να βρω παρεα για να παω να το δω στο cinema, αλλα δυστυχως δεν ξερω αν θα τα καταφερω. Παντως οσοι δεν εχουν δει ταινια του Wes Anderson, να δουν πρωτα μια παλιοτερη του πριν πανε να δουνε το Moonrise Kingdom. http://www.youtube.com/watch?v=7N8wkVA4_8s
ninthestars Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Είναι πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή η ατμόσφαιρα και το στυλ που δίνει ο Wes Anderson στις ταινίες του. Κάποιοι ίσως τις βρίσκους κ βαρετές (στο The Royal Tenenbaums ήμουν με άτομο στο σινεμά που αποκοιμήθηκε ο_Ο). Πολύ καλό ήταν και το Fantastic Mr. Fox.
KilliK Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Πολλα υποσχομενος σκηνοθετης που δυστυχως εχει μεινει στασιμος εδω και χρονια.κριμα. Το Rushmoore πολυ καλο αλλα απο κει και υστερα,μια απο τα ιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα