pappous12 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Γεια σας παιδιά. Προσπαθώ εδώ και λίγο καιρό να ξεκινήσω να πουλάω κάποια έργα τέχνης στο ebay και μπορώ να πω ότι η διαδικασία μέχρι τώρα ήταν ένας σκέτος γολγοθάς χαχαχα. Τώρα όμως βρέθηκα αντιμέτωπος με τα selling limits στον λογαριασμό μου επειδή είμαι καινούργιος και αυτό είναι πολύ μεγαλος περιορισμός για μένα γιατί με τα προϊόντα που πουλάω φτάνω το όριο στα δύο αντικείμενα! Θέλω να ρωτήσω λοιπόν, επειδή πραγματικά δεν βρήκα κάπου να λέει για αυτό, αν κάνω store στο ebay και δεν πουλάω σαν απλός λογαριασμός, θα έχω ακόμα αυτόν τον περιορισμό? Ευχαριστώ προκαταβολικά
pappous12 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Κανείς? Έστω ένας... Ξέρετε κάποιο άλλο forum ελληνικό που να ασχολούνται με το ebay πιο πολύ???
Flying_Dutchman Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Βασικά μπες στο faq του ebay. Εκεί θα βρεις αναλυτικές απαντήσεις για το τί πρέπει να κάνεις ώστε να αρθεί ο περιορισμός που έχεις. Ίσως σου ζητήσουν χαρτιά ότι έχεις επιχείρηση κτλ.. λέω τώρα εγώ... Επίσης υπάρχει και το chat με υπαλλήλους του ebay που θα σου δώσουν διευκρινήσεις.
pappous12 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση Στο faq του ebay λεει για τον περιορισμό ότι πρέπει να περάσουν 90 μέρες με πετυχιμένες πωλήσεις (χωρίς να διευκρινίζει πόσες) ή να επικοινωνήσω μαζί τους για να αρθεί ο περιορισμός. Εγώ ήθελα να μάθω αν στο store υπάρχει αυτός ο περιορισμός και δεν γράφει πουθενά μέσα στο ebay κάτι :/ υ.γ. που είναι αυτό το chat???? στο customer support μου βγάζει μόνο τηλέφωνα επικοινωνίας.
pappous12 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Λοιπόν, βρήκα τελικά όσον αφορά το store και τα selling limits και ισχύουν. Το θέμα είναι πως από ότι κατάλαβα τα limits φεύγουν άμα ο λογαριασμός σου στο ebay είναι business/intustrial type. Οπότε μάλλον θα το ψάξω έτσι, γιατί δεν γίνεται με αυτούς τους περιορισμούς να μπορέσω να πουλήσω αυτά που θέλω :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα