xristoforos89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 οντως φοβερη η τιμη και τα specs. αλλα για το μηχανημα απ τη στιγμη που γραφει Acer δεν ειναι και τοσο φοβερο οσοι ενδιαφερεστε πραγματικα πρωτου προχωρησετε σε αγορα ψαξτε λιγο σε google οσο και εδω για service + αντιπροσωπια acer μη τυχει και τη χρειαστητε Γιατι τοτε θα τα σκιαζει η φοβερα !!! Την εγγυηση στο συγκεκριμενο δεν την δινει η alman Ελλαδος, αλλα το ιδιο το amazon.
lionheart75 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Απέναντι στο ACER ASPIRE 7750G-2434G75MNKK 17.3'' CORE I5-2430 4GB 750GB AMD RADEON HD6550 2GB 17άρι με 6550 και 569€ (crazy sundays τιμή) , θα προτιμούσα το 2ο (17άρι) Σεβαστή η γνώμη σου αλλά μπορείς να μας πείς και τον λόγο? Ανάλυσέ το αν θές. Γιατί είναι πιο ενδιαφέρον κάτι το οποίο έχει υποδεέστερο επεξεργαστή όσο αφορά την συχνότητα χρονισμού, Έχει 4GB λιγότερη μνήμη και χειρότερη κάρτα γραφικών? oέο? Όσο αφορά την μνήμη της κάρτας μην πέφτεις τόσο πιθανόν εσύ όσο και οι υπόλοιποι στην παγίδα των 2GB καθώς στα laptops με τέτοιες αναλύσεις η παραπάνω μνήμη δεν κάνει καμμία απολύτως διαφορά, δεν χρειάζεται που λένε... Το μόνο καλύτερο που έχει το laptop που προτείνεις έναντι αυτού του συγκεκριμένου τόπικ, είναι τα 250GB μεγαλύτερης χωρητικότητας στον σκληρό (σιγά τα ωά) και η υψηλότερη ανάλυση λόγω διάστασης της οθόνης. Αυτά βλέπω εγώ, αν εσύ βλέπεις και άλλα περισσότερα, ανάλυσέ τα αν θές. Επιπλέον, τις 17¨εγώ προσωπικά δεν τις θεωρώ προσόν σε ένα laptop καθώς με ενδιαφέρει το portability και αυτό είναι ήδη οριακό μέχρι τις 15". Aν θέλω κάτι μεγαλύτερο και σταθερό (μιας και το 17άρι τις 8/10 θα το έχεις κολλημένο στο γραφείο) έχω το desktop. Δεν χρειάζομαι dektop replacement και πιθανόν και πολλοί άλλοι που θα βρούν ενδιαφέρον το τόπικ. Ευχαριστώ. Την εγγυηση στο συγκεκριμενο δεν την δινει η alman Ελλαδος, αλλα το ιδιο το amazon. Ο καθένας λέει ότι θέλει. Δεν πειράζει, ας πάνε παρακάτω. Όπως τα λές είναι και το έχω ήδη γράψει και στο αρχικό πόστ αυτό. Εdit: Ξέχασα να αναφέρω αγαπητέ @terry308 ότι αυτό που προτείνεις σαν πιο συμφέρουσα αγορά έχει προεγκατεστημένο λειτουργικό Linux ενώ αυτό του thread win7 home premiun x64. Να μην αναφέρω επίσης (ή να αναφέρω?) για το aftersales support του εν λόγω κατάστηματος με τους τόσο ευχαριστημένους πελάτες σε σχέση με το support του amazon ....
christs Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 οντως φοβερη η τιμη και τα specs. αλλα για το μηχανημα απ τη στιγμη που γραφει Acer δεν ειναι και τοσο φοβερο οσοι ενδιαφερεστε πραγματικα πρωτου προχωρησετε σε αγορα ψαξτε λιγο σε google οσο και εδω για service + αντιπροσωπια acer μη τυχει και τη χρειαστητε Γιατι τοτε θα τα σκιαζει η φοβερα !!! με προλαβαν τα παιδια... φιλε μου, μιλαμε για amazon support, μη συγκρινουμε τις βουρτσες με τις εγχωριες λουτσες (βλεπε εγγυησεις εσωτερικου, e-shop κτλ) please!!
terry308 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 @Lion Σεβαστή κι η δικιά σου γνώμη , ξέρω για το συγκεκριμένο μαγαζί , όπως και για την κάρτα γραφικών (το έχω γράψει πολλές φορές στα αντίστοιχα νήματα) , υπάρχουν αρκετοί (σαν κι εμένα) που τα laptops τα αγοράζουν σαν desktop replacements ή με κύρια χρήση τη θέαση ταινιών και τη περιήγηση στο internet, κι όχι τόσο απαιτητικά παιχνίδια (συνάδελφοι) , γι αυτούς τα παραπάνω 250gb έχουν σημασία(αποθήκη) , όσο για τα -4Gb ram , είμαι κι εγώ υπέρ της άφθονης μνήμης (βλέπε υπογραφή) , αλλά τα 4gb μπορούν να αποδώσουν καλά για τις άνω εφαρμογές. Όσο για το os δεν το πρόσεξα , μερικοί θα το γουστάρουν πολύ , όπως ένας συνάδελφος που μου τα έχει κάνει τσουρέκια με το (γ)linux , όπως τα λέω. Όσο για το amazon απλά respect. (όπως θα έχεις καταλάβει υπάρχουν πολλοί χρήστες με διαφορετικά θέλω , ακόμα και πιο πολλοί που δεν ξέρουν απλά τι θέλουν , καλό είναι να δίνουμε και κάποιες εναλλακτικές , συγνώμη που σου χάλασα το topic )
ilianakal Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 οταν αγοράζουμε απο εξωτερικό δεν πληρώνουμε φόρους τελωνίο και κτλ?
terry308 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 οταν αγοράζουμε απο εξωτερικό δεν πληρώνουμε φόρους τελωνίο και κτλ? Τελωνείο αν είναι Ε.Ε όχι .. Φόρους μόνο της εκάστοτε χώρας ...
SV1EOD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Τώρα έψαχνα μήπως το αγόραζα αλλά αφενός άλλαξε η τιμή αφετέρου δεν το στέλνει Ελλάδα μου βγάζει μύνημα όταν πάω να πληρώσω.
the_ar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τώρα έψαχνα μήπως το αγόραζα αλλά αφενός άλλαξε η τιμή αφετέρου δεν το στέλνει Ελλάδα μου βγάζει μύνημα όταν πάω να πληρώσω. ??? Η τιμή παραμένει ίδια και το στέλνουν στην Ελλάδα (μόλις το δοκίμασα).
lionheart75 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ??? Η τιμή παραμένει ίδια και το στέλνουν στην Ελλάδα (μόλις το δοκίμασα). To αυτό.
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 566,67 το στέλνει Ελλάδα τελική μόλις τώρα το δοκίμασα. στο Skroutz 700+ μεταφορικά.
vaggelisp7406 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Οπως εχουμε πει και σε αλλα τοπικ ειμαστε οι γνωστοι Ελληναρες,το ενα μας βρωμαει το αλλο μας ξυνιζει.Ειπαμα,ακομα και να μας το χαριζαν (οχι μονο αυτο,γενικα) παλι θα γκρινιαζαμε.Μας εδωσαν γαιδαρο για να κουβαλησουμε τα επιπλα απο την μετακομιση και τον κοιταμε στα δοντια του..ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΛΕΟΣ.Με τιποτα να μην ειμαστε ευχαριστημενοι? Τι θελετε?να αρχισουν να μας χαριζουν πραγματα?Που και αυτο να κανουνε,οπως ειπα πιο πριν ΠΑΛΙ θα γκρινιαξουμε,δεν παιζει να μην το κανουμε.Βαζω το χερι μου στην φωτια..και παλι ΕΛΕΟΣ
SV1EOD Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ??? Η τιμή παραμένει ίδια και το στέλνουν στην Ελλάδα (μόλις το δοκίμασα). To αυτό. Όταν το έγραψα(3 μέρες πριν από την απάντηση σας) μου έβγαζε το μύνημα που αναφέρω και η τιμή δεν ήταν αυτή που αναφερόταν αρχικά. Ίσως έπρεπε να κρατήσω screenshot, ίσως και να έκανα λάθος(αν και δεν το θεωρώ πιθανό, είμαι αρκετά έμπειρος στο σπορ των διαδυκτιακών αγορών). Edit: Κυττώντας στο διάγραμμα τιμών του camelcamel δεν δείχνει να έχει αλλαγές η τιμή τις τελευταίες μέρες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε γίνει όταν προσπάθησα να το παραγγείλω. Edit2. Προσπαθησα να θυμηθώ τι είχε συμβεί και είμαι σίγουρος ότι η τιμή δεν ήταν αυτή που ανέφερε o lion και ότι μου έβγαλε το μύνημα ότι δεν στέλνει Ελλάδα. Οφείλω να παραδεχθώ ότι δεν έχω αποδείξεις(κάτι που θα κρατάω από εδώ και πέρα) αλλά δεν δοκίμασε και κάποιος την ίδια μέρα που το έκανα εγώ. Οπως εχουμε πει και σε αλλα τοπικ ειμαστε οι γνωστοι Ελληναρες,το ενα μας βρωμαει το αλλο μας ξυνιζει.Ειπαμα,ακομα και να μας το χαριζαν (οχι μονο αυτο,γενικα) παλι θα γκρινιαζαμε.Μας εδωσαν γαιδαρο για να κουβαλησουμε τα επιπλα απο την μετακομιση και τον κοιταμε στα δοντια του..ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΛΕΟΣ.Με τιποτα να μην ειμαστε ευχαριστημενοι? Τι θελετε?να αρχισουν να μας χαριζουν πραγματα?Που και αυτο να κανουνε,οπως ειπα πιο πριν ΠΑΛΙ θα γκρινιαξουμε,δεν παιζει να μην το κανουμε.Βαζω το χερι μου στην φωτια..και παλι ΕΛΕΟΣ Θες να πεις κάτι σε σχέση με εμένα και αυτό που έγραψα ή σου ήρθε όρεξη να γράψεις έκθεση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα