Προς το περιεχόμενο

Acer TravelMate 5760G @ 566,47€ shipped @ amazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες η τιμή για το εν λόγω laptop είναι φοβερή.

http://www.amazon.de/gp/product/B007G3S85I/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3JWKAKR8XB7XF

Xαρακτηριστικά:

• Intel Core ™ i5 processor 2450m 2.5Ghz (up to 3.1 GHz), dual-core

• 39.6 cm (15 ") HD 16:9 LED display (matte), webcam

8 GB RAM, 500 GB hard drive, DVD burner

• NVIDIA GeForce GT 630M graphics (1024 MB), HDMI, WiFi-n

• 2.5 kg, battery life up to 5 h, Windows 7 Home Premium 64 bit

2 years warranty amazon.de

Στα 566,47€ σπίτι σας (έκανα όλα τα βήματα)

Αυτή είναι και η χαμηλότερη τιμή σύμφωνα με το camelcamel:

http://de.camelcamelcamel.com/Acer-TravelMate-5760G-52458G50Mnsk-Notebook-630M-1GB/product/B007G3S85I

Όσοι ψάχνετε laptop για παιχνίδια και όχι μόνο είναι ότι πρέπει. ;)

Εdit:

Περισσότερα για την κάρτα γραφικών εδώ:

NVIDIA GeForce GT 630M

Δημοσ.

ωραία η παρουσίαση φίλε lionheart75, αλλά ξέχασες να αναφέρεις κάτι βασικό:

ότι έχει Γερμανικό πληκτρολόγιο, το οποίο έχει αρκετά μεγάλες διαφορές από το αγγλικό

german-keyboard-a.jpg

Δημοσ.

ωραία η παρουσίαση φίλε lionheart75, αλλά ξέχασες να αναφέρεις κάτι βασικό:

ότι έχει Γερμανικό πληκτρολόγιο, το οποίο έχει πολύ μεγάλες διαφορές από το αγγλικό

german-keyboard-a.jpg

Το γερμανικό πληκτρολόγιο το θεωρώ (προσωπικά) αμελητέο μείον καθώς πέρα του γεγονότος ότι μπορείς μέσω windows να διαμορφώσεις το layout του πληκτρολογίου σου όπως σε βολεύει πανεύκολα, αφετέρου αν σε χαλάει τόσο πολύ εμφανισιακά τότε μπορείς να βάλεις και αυτοκόλλητα στα πλήκτρα. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να αναφέρω ότι μπορείς να αλλάξεις και πληκτρολόγιο αργότερα αγοράζοντας κάποιο με uk layout απο ebay.

Προσωπικά δεν με χαλάει αυτό το "μείον" καθώς δίνω περισσότερη βάση στα χαρακτηριστικά καθώς τα υπόλοιπα όπως είπα διορθώνονται εύκολα. ;)

Δημοσ.

εντάξει, δε σε κατηγορώ, και σίγουρα αν δεν χρησιμοποιείς πολύ Word Processing δεν πρόκειται να σου κάνει μεγάλη διαφορά. Για μένα είναι βασικό, γιατί έχω λάπτοπ με γερμανικό πληκτρολόγιο και με ταλαιπωρεί όταν γράφω και ψάχνω να βρω που είναι η αγκύλη, ο τόνος, η παρένθεση κτλ..

Αυτοκόλλητα στα πλήκτρα είναι μια καλή λύση, αν και δεν έχω υπόψην μου που μπορείς να βρείς (ελληνικά). Επίσης νομίζω ότι το γερμανικό έχει παραπάνω πλήκτρα.

Σχετικά με την αλλαγή πληκτρολογίου, προσωπικά δε θα το έκανα, γιατί τα πληκτρολόγια που κυκλοφορούν στο ebay είναι χείριστης ποιότητας συνήθως και τίθεται και το θέμα απώλειας της εγγύησης αν ανοίξεις το λάπτοπ (?)

Δημοσ.

Έχοντας ήδη ένα laptop με Γερμανικό πληκτρολόγιο (lenovo ibm thinkpad R400) το οποίο είχα κερδίσει σε πλειστηριασμό, δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με το layout . Γιαυτό και ανέβασα την προσφορά. Τα πάντα είναι θέμα συνήθειας ασχέτως αν του έχω βάλει αγγλικά αυτοκόλλητα στα πλήκτρα. (τα είχα παραγγείλει πρίν το παραλάβω).

Η τιμή είναι εξαιρετική πάντως παιδιά. Δεν βρίσκεις στην Ελλάδα αντιστοίχων χαρακτηριστικών μηχάνημα κάτω απο 650-700€. Και με αυτά μόνο σε turboX.

Επίσης όλοι γνωρίζουμε πιστεύω τι εστί amazon σε θέματα εγγύησης. ;)

Δημοσ.

Αν δεν ειχα χτυπησει προσφατα φορητο θα το επαιρνα.

Μην τσακωνεστε,εγω για μια καλη προσφορά μαθαινω και ινδικα να γραφω. :-D

περαν της πλακας,σε όλα μου τα λαπτοπ χρησιμοποιω καλυμμα σιλικονης για το πληκτρολογιο που εχει τυπωμενα τα γραμματα επανω οποτε δε με ενοχλει πολυ.

Δημοσ.

Υπερβολικά ενδιαφέρον! Δυστυχώς δεν έχω ακόμα αυτό το ποσό για να το αγοράσω μιας και με ενδιαφέρει.ελπίζω σε κανένα μήνα να ισχύει η προσφορά!!

Δημοσ.

μα απορω ποιοι βαθμολογειτε πολυ χαμηλα τοπικς σαν το συγκεκριμενο... με πραγματικα πολυ καλες προσφορες.... εντελως ανωριμοι? or what? εχει παραγινει το κακο, οσο περναει η ωρα θα πιασει και τα 2 αστερια οπου να ναι, αν συνεχισουν.

Φοβερο το μηχανημα, και η τιμη του!

Δημοσ.

οντως φοβερη η τιμη και τα specs. αλλα για το μηχανημα απ τη στιγμη που γραφει Acer δεν ειναι και τοσο φοβερο

οσοι ενδιαφερεστε πραγματικα πρωτου προχωρησετε σε αγορα ψαξτε λιγο σε google οσο και εδω για service + αντιπροσωπια acer μη τυχει και τη χρειαστητε

Γιατι τοτε θα τα σκιαζει η φοβερα !!!

Δημοσ.
Αν δεν ειχα χτυπησει προσφατα φορητο θα το επαιρνα.

Μην τσακωνεστε' date='εγω για μια καλη προσφορά μαθαινω και ινδικα να γραφω. :-D

περαν της πλακας,σε όλα μου τα λαπτοπ χρησιμοποιω καλυμμα σιλικονης για το πληκτρολογιο που εχει τυπωμενα τα γραμματα επανω οποτε δε με ενοχλει πολυ.[/quote']

Offtopic:

Φιλε μου το καλυμμα σιλικονης σε βολευει? Ειναι ευχρηστο? Να φανταστω οτι "βεντουζωνει" πανω στο πληκτρολογιο μονιμα, δε το βαζεις/βγαζεις καθε φορα που ανοιγοκλεινεις το λαπτοπ. Την αισθηση των πληκτρων τη χανεις?

Thanks!

Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

μα απορω ποιοι βαθμολογειτε πολυ χαμηλα τοπικς σαν το συγκεκριμενο... με πραγματικα πολυ καλες προσφορες.... εντελως ανωριμοι? or what? εχει παραγινει το κακο, οσο περναει η ωρα θα πιασει και τα 2 αστερια οπου να ναι, αν συνεχισουν.

Φοβερο το μηχανημα, και η τιμη του!

ελα ντε

πολυ καλη προσφορα ,μπροβο στον τοπικ σταρτερ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...