Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.... εχω ενα Acer 5920 ... ειχα αλλαξει προσφατα καρτα γραφικων και εβαλα μια ATI ..ο υπολογιστης δουλευε τελεις για κανα 2μηνο ... με πολυ νορμαλ χρηση.. ενω επαιζε youtube ξαφνικα εσβησε και απο τοτε δν ξανα ανοιγει... ο φορτιστης δουλευει τελεια..τον δοκιμασα σε αλλο υπολογιστη! το δοκιμασα χωρισ μπαταρια.. τιποτα παλι...

ειναι θεμα απο μεσα??? μητρικης ? ή τροφοδοτικου υπολογιστη ?? δωστε καποιος τα φωτα σας... ευχαριστω

Δημοσ.

δν αναβει τιποτα.... απολυτως... ουτε λαμπακι τπτ... την αλλαγη την εκανε ενας φιλος που ξέρει.. το λαπτοπ δν ανεβαζε ουτε θερμοκρασιες τπτ...δουλευε πολυ κομπλε!!!!!!!

ειχε την 8600 αν δν κανω λαθος... το ειχα ψαξει και ητανε συμβατη η καρτα...

Δημοσ.

Αν δεν αναβουν ουτε τα λαμπακια το πιο πιθανο ειναι να τα φτυσε ο φορτιστης.Μετρα τον με ενα πολυμετρο να δεις αν βγαζει οσο γραφει.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι και μητρική. Έχω δει Hp laptop να δουλευει ο φορτιστής του αλλα να του πατάς κουμπί και τίποτα. Δούλευε και το dc jack του (δεν ήτανε χαλασμένο) , και κάτι συνέβαινε στην μητρική. :P Δεν θέλω να σε φοβίσω για τα χειρότερα αλλά αυτή μπορεί να είναι η αλήθεια :(

Δημοσ.

Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι οκ η συμβατότητα αλλά ήταν πιο ενεργοβόρα η AMD και το κύκλωμα τροφοδοσίας δεν άντεξε..

Δημοσ.

H συγκεκριμενη σειρα εβγαζε προβλημα στο southbridge.Ανυπαρκτη ψυξη και ελιωνε τις κολλησεις με την μητρικη.(Υπαρχουν διαφορα βιντεακια στο Youtube)

Επισης ολη η σειρα 8χ00 ειχε βγαλει θεματα,αν και η 8600gs ηταν σχετικα "δροσερη".

Γενικοτερα μαλλων δεν υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορεις να κανεις.

Ισως εαν εισαι τυχερος να εχει ξεκολλησει το βυσματακι απο την μητρικη.Οπως και να εχει πρεπει να τον ανοιξεις..

Δημοσ.

Ας μετρησει πρωτα απ'ολα τον φορτιστη με ενα πολυμετρο που ναι το πιο ευκολο κι αν βγαζει σωστη ταση μετα τον ανοιγει.

Δημοσ.

μπορειτε να με βοηθησετε με κανα βιντεο... λεω να τον λυσω να κοιταξω τι παιζει.... δλδ πιστευεται οτι την ζημια μ την εκανε η καρτα γραφικων ????

Δημοσ.

Λοιπον θελω να κοιταξεις αν πανω στο power button στα αριστερα το Μπλε λαμπακι που κανει γωνια αν αναβει οταν συνδεεις τον φορτιστη.

Εχω ακριβως το ιδιο Laptop , και ειχα διαφορα προβληματα που λυθηκαν.

Οπως να αναβοσβηνει το λαμπακι του φορτιστη για καποιο λογο που δεν θυμαμαι

Ειχε χαλασει κατι στο καλοδιο το εσωτερικο του λαπτοπ για τον φορτιστη που ειναι --> Αυτο!

και θερμοκρασιες ανεβαζει , μ εχει καει και ενας πυκνωτης και παλι ανοιξε το λαπτοπ. εχει εχει πολλα ΨΩΜΙΑ ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...