Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω μια αξιοπρεπης καρτα γραφικων μεχρι 100 euro , μαλλον παω προς 6770.Ποια ειναι η γνωμη σας και οι προτασεις σας?

Δημοσ.

Η γνώμη μας είναι να βρεις μια 6850 η μια 550Ti σε αυτά τα χρήματα έστω και ελαφρώς μεταχειρισμένες με εγγύηση πάντα !

Αλλιώς Skroutz και ότι μπορείς καλύτερο.

Είσαι σε ένα μεταίχμιο περίεργο με αυτά τα χρήματα αν έχεις χρόνο κ δυνατότητα να τα κάνεις 130 θα είσαι πολύ καλύτερα.

Δημοσ.

Απλα θελω μεχρι 100 γιατι δεν εχω την δυνατοτητα αυτη τη στιγμη για κατι πιο ακριβο , επειδη το pc μου ηταν αρκετα παλιο και παρεδωσε πνευμα,στο νεο pc λοιπον η καρτα θελω να ειναι κατι φτηνο αλλα αξιοπρεπες ωστε να παιζω κανενα τελευταιο παιχνιδι για 3-4 μηνες που θα μπορεσω να την αντικαταστησω με καποια καρτα πανω απο 180-200 euro.Ισως να μην χρειαζομαι ουτε καν καρτα των 100 euro αλλα κατι πιο φτηνο να κανω δουλεια μου 3-4 μηνες , το diablo 3 για παραδειγμα το επαιζε με αξιοπρεπεια μεχρι και η agp χ1950pro που ειχα στον υπολογιστη που χαλασε.

Δημοσ.

Τώρα το θέτεις σε άλλη βάση το θέμα,και κατά την γνώμη μου μπορείς να πάρεις μια μεταχειρισμένη των 50-60 ευρώ για αυτή την περίοδο όπως μια αξιοπρεπή 5770.

Δημοσ.

θελω να αγορασω μια αξιοπρεπης καρτα γραφικων μεχρι 100 euro , μαλλον παω προς 6770.Ποια ειναι η γνωμη σας και οι προτασεις σας?

Βαλε αλλα 50 ευρω να σου βαλω 2 για να τις δουλευεις sli

2 τετοιες για παρδειγμα http://www.skroutz.gr/s/342662/Gigabyte-Radeon-HD6670-1GB.html

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις , πηρα μια απλη 6450 και σε 2-3 μηνες που θα εχω τα χρηματα μαλλον θα παω για 7850.Ετσι και αλλιως αυτη την εποχη diablo 3 παιζω μονο οποτε με 6450 θα την βγαλω καλα για 2-3 μηνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...