Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

έχω το εξής πρόβλημα. Για καιρό ο υπολογιστής μου, μπαίνει ή όχι στα windows πραγματικά όποτε "γουστάρει". Πάντα όταν τον ανοίγω, άρχιζουν να δουλεύουν ανεμιστηράκια, σκληροί κτλ αλλά στην οθόνη είτε δεν μου εμφάνιζε τπτ (no signal going to sleep), είτε φτανει να κάνει display την μητρική μου - που είναι η P5H dh deluxe- και έμενε εκεί για πάντα, είτε ξεκινάει κανονικά τα Windows. Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει νέο "κόλπο". Ανοίγει,μπαίνει στα windows και ξαφνικά εκεί που όλα δουλεύουν κανονικά μαυρίζει η οθόνη σε - no signal going to sleep mode- και είτε να επανέρχετε μέσα σε 2 δυετερόλεπτα ή κάθολου. Και αυτό με την μαύρη οθόνη το κάνει ΠΑΝΤΑ αν πάω να βάλω καλώδιο ethernet για να το συνδέσω με το μόντεμ.

Φαντάζομαι ότι κάτι δεν παέι καλά με την μητρική - η οθόνη(?) δεν νομίζω να έχει θέμα ούτε η κάρτα γραφικών(?)-

έχει κανείς καμιά ιδέα?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Γεια σας κ παλί, το συμπέρασμα παιδιά τελικά είναι το εξής: Ο υπολογιστής αν ξεκινήσει -γιατί μερικές φορές κολλάει εκει που δείχνει την μητρική μου-, την ώρα που όλα δουλέυουν οκ και μπαίνει στα Windows ξαφνικά χάνεται το σήμα από την οθόνη -σαν να μην λαμβάνει είσοδο πια- ενώ όλα λειτουργούν κανονικά. Τι μπορεί να φταίει? Είναι λίγο τραγικό αυτό που θα πω αλλά δεν κατάφερα να βρω ποια είναι η μπαταρία της μητρικής ώστε να κάνω clea cmos. Στο παρακάτω λινκ υπάρχει φωτο της μητρικής μου. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η μπαταρία για να δοκιμάσω να την βγάλω? ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Φίλε μου προφανώς έχεις θέμα HW. Αν δεν έχεις άλλο να κάνεις δοκιμές, ότι και να λέμε θα το παίζουμε καφετζούδες. Κάτι από VGA, MB, PSU φταίει. Μπορεί και RAM

P_500.jpg

Βλέπεις το στρόγγυλο ασημένιο "πράγμα" αριστερά της πορτοκαλί PCIeXx16 (εκεί που κουμπώνει η VGA)? Αυτή είναι η μπαταρία. Το αποσυνδέεις από το ρεύμα, πατάς 2-3 φορές το power button να αποφορτίσει η MB σου, βγάζεις την μπαταρία, περιμένεις ένα λεπτό, τα ξανασυνδέεις και ανοίγεις. Όταν ανοίξει πρέπει να σου βγάλει ένα μήνυμα "Press f1 to load setup defaults" ή κάτι παρόμοιο

Δημοσ.

έβγαλα την μπαταρία, την ξαναέβαλα και τώρα δεν μου δείχνει καν την αρχική οθόνη που απεικονίζει τον τύπο της μητρικής..από το καλό στο καλύτερο..

Δημοσ.

καλησπερα παιδια μην το ψαχνετε καθολου παιδια το mobo τελιωσε ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα την περασμενη εβδομαδα με ενα πελατη μου τα δοκιμασα ολα !!!!! αλλα τελικα ηταν mobo !!!! φιλε

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια. Εχω και εγω ενα πισι με εναν ε6600 δυο δισκους σατα και 4γ ραμ. Αυτο που μου κανει ενα χρονο τωρα ειναι οτι οποτε γουσταρει αρχιζει και σερνεται. Μιλαω για πολυ κολημα ιδιαιτερα οταν θελω να κανω παραπανω απο μια δουλειες. Πχ θελει 50 λεπτα να αντιγραψει απο τον ενα δισκο στον αλλο ενα αρχειο 2 γιγα. Αν εχω τα τορρεντ τρωει κοληματα ο μοζιλα και στην αρχη των xp εκει που ειναι η μπαρα και σαρωνει μου κανει γυρω στα 24 περασματα που ειναι πολυ ωρα.Τωρα αυτο φτιαχνει αν πειραξω λιγο τις συνδεσεις.Δηλαδη μερικες φορες εχει φτιαξει μετα απο αλλαγη θυρων σατα, αλλες παλι οταν εβγαλα και ξαναεβαλα τις ραμ.Τιποτα ομως δεν ειναι στανταρ οτι θα δουλεψει. Να πω οτι στα σωικα του τα περασματα της μπαρας στην αρχη ειναι γυρω στα 5. Εχω κανει και τεστ στους δισκους και δεν εχουν προβλημα το ιδιο και σε ραμ cpu τι μπορει να ειναι ρε παιδια λεω να παρω mobo εχω σπασει το κεφαλι μου

ΥΓ Εχω προσπαθησει να βαλω τα 7 απο 3 διαφορετικα cd και η μου κολαει στην εγκατασταση η μου κρεμαει αμεσως μολις μπει στα windows.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

έχω το εξής πρόβλημα. Για καιρό ο υπολογιστής μου, μπαίνει ή όχι στα windows πραγματικά όποτε "γουστάρει". Πάντα όταν τον ανοίγω, άρχιζουν να δουλεύουν ανεμιστηράκια, σκληροί κτλ αλλά στην οθόνη είτε δεν μου εμφάνιζε τπτ (no signal going to sleep), είτε φτανει να κάνει display την μητρική μου - που είναι η P5H dh deluxe- και έμενε εκεί για πάντα, είτε ξεκινάει κανονικά τα Windows. Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει νέο "κόλπο". Ανοίγει,μπαίνει στα windows και ξαφνικά εκεί που όλα δουλεύουν κανονικά μαυρίζει η οθόνη σε - no signal going to sleep mode- και είτε να επανέρχετε μέσα σε 2 δυετερόλεπτα ή κάθολου. Και αυτό με την μαύρη οθόνη το κάνει ΠΑΝΤΑ αν πάω να βάλω καλώδιο ethernet για να το συνδέσω με το μόντεμ.

Φαντάζομαι ότι κάτι δεν παέι καλά με την μητρική - η οθόνη(?) δεν νομίζω να έχει θέμα ούτε η κάρτα γραφικών(?)-

έχει κανείς καμιά ιδέα?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

το mobo φταιει

μιας και εχω ακριβως το ιδιο αλλα εμενα εχει μεινει ακομα στο cold boot προβλημα...

:mrgreen:

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια. Εχω και εγω ενα πισι με εναν ε6600 δυο δισκους σατα και 4γ ραμ. Αυτο που μου κανει ενα χρονο τωρα ειναι οτι οποτε γουσταρει αρχιζει και σερνεται. Μιλαω για πολυ κολημα ιδιαιτερα οταν θελω να κανω παραπανω απο μια δουλειες. Πχ θελει 50 λεπτα να αντιγραψει απο τον ενα δισκο στον αλλο ενα αρχειο 2 γιγα. Αν εχω τα τορρεντ τρωει κοληματα ο μοζιλα και στην αρχη των xp εκει που ειναι η μπαρα και σαρωνει μου κανει γυρω στα 24 περασματα που ειναι πολυ ωρα.Τωρα αυτο φτιαχνει αν πειραξω λιγο τις συνδεσεις.Δηλαδη μερικες φορες εχει φτιαξει μετα απο αλλαγη θυρων σατα, αλλες παλι οταν εβγαλα και ξαναεβαλα τις ραμ.Τιποτα ομως δεν ειναι στανταρ οτι θα δουλεψει. Να πω οτι στα σωικα του τα περασματα της μπαρας στην αρχη ειναι γυρω στα 5. Εχω κανει και τεστ στους δισκους και δεν εχουν προβλημα το ιδιο και σε ραμ cpu τι μπορει να ειναι ρε παιδια λεω να παρω mobo εχω σπασει το κεφαλι μου

ΥΓ Εχω προσπαθησει να βαλω τα 7 απο 3 διαφορετικα cd και η μου κολαει στην εγκατασταση η μου κρεμαει αμεσως μολις μπει στα windows.

Αν κάνεις clean install*, προφανώς κι εσύ από ΗW πάσχεις. Είπες έχεις 4GB, αν τα έχεις σε 2 ή παραπάνω dimms, δοκίμασε να αφήσεις μόνο το ένα (δοκιμάζοντάς τα όλα με την σειρά αν δεν σου κάτσει το πρώτο). Επίσης καλό θα ήταν να δοκίμαζες κι μ' ένα άλλο PSU. Επίσης από θερμοκρασίες πως είσαι, γιατί όταν εγκαθιστάς Windows, επειδή δεν έχει φορτωθεί κανένας driver/SW, η CPU σου δουλεύει στο τέρμα (οπότε αν έχεις θέμα θα στο βγάλει).

Τώρα αν φταίει Mobo εκεί πάμε αλλού

* Μπορεί να έχεις και θέμα στον boot-sector του δίσκου σου. Πάρε backup τα δεδομένα σου, και όταν ξεκινήσεις την εγκατάσταση των Windows κάνε delete partition->create new->format και μετά ξεκίνα το Install.

Δημοσ.

Αν κάνεις clean install*, προφανώς κι εσύ από ΗW πάσχεις. Είπες έχεις 4GB, αν τα έχεις σε 2 ή παραπάνω dimms, δοκίμασε να αφήσεις μόνο το ένα (δοκιμάζοντάς τα όλα με την σειρά αν δεν σου κάτσει το πρώτο). Επίσης καλό θα ήταν να δοκίμαζες κι μ' ένα άλλο PSU. Επίσης από θερμοκρασίες πως είσαι, γιατί όταν εγκαθιστάς Windows, επειδή δεν έχει φορτωθεί κανένας driver/SW, η CPU σου δουλεύει στο τέρμα (οπότε αν έχεις θέμα θα στο βγάλει).

Τώρα αν φταίει Mobo εκεί πάμε αλλού

* Μπορεί να έχεις και θέμα στον boot-sector του δίσκου σου. Πάρε backup τα δεδομένα σου, και όταν ξεκινήσεις την εγκατάσταση των Windows κάνε delete partition->create new->format και μετά ξεκίνα το Install.

Οπως το λες κανω την εγκατασταση με φορματ και αφου εχω σβησει /φτιαξει partition. Με την ραμ που λες εχω την εντυπωση οτι δεν το εχω δοκιμασει οταν κανω εγκατασταση τα 7 αλλα σιγουρα το εχω δοκιμασει στα xp για να δω αν εχει διαφορα στο boot time και δεν εχει διαφορα. Για θερμοκρασιες δεν ξερω ακριβως να σου πω αλλα οταν εχει μπει στα windows 7 και εισαι στο desktop δεν εχουν μπει drivers; Ακομη νομιζω οτι οταν εχεις θεμα με θερμοκρασιες το πισι κανει ρεσταρτ εμενα κολαει(στατικη εικονα).

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια εχω εναν υπολογιστη ο οποιος οταν παιζω ενα παιχνιδι η οταν ειμαι facebook ξαφνικα κολλαει ολοκληρος σταματαει να δινει ρευμα στο ποντικη κ στο πληκτρολογιο παταω Ctrl+Alt+Delete και παλι τιποτα... ουτε η ωρα αλλαζει ενω εχουν περασει 5 λεπτα

Intel Core 2 Quad Q9550 2.83 GHz

2GB Ram ProjectX

MSi nVidia GT 220 1GB

80GB 7200rpm

ASUS P5P43TD Pro

300W

εχω avast internet security δν βρισκει κανεναν ιο αλλα λεει οτι ενα αρχειο CAB φθαρμενο αλλα ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα κ μετα κολλαει....

Ευχαριστω πολυ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...