oxirefousti Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Γεια σας παιδιά, ένα προβληματακι και απο μένα. Έχω μια τηλεόραση f&u DV3T αγορά προ 6μηνου. Τηλεόραση με USB θύρες που έπαιζε κανονικά υποτιτλους και όλα τα σχετικά. Στο πρόβλημα τώρα. Όλα τα παραπάνω τα ξεχνάμε. Η τηλεόραση σταμάτησε να παιζει τους ελληνικούς υποτιτλους, τα κανάλια ξερυθμίζονται οπότε θέλουν και γενικά τα νεύρα μου πανε να σπάσουν. Η μοναδική επιλογή που μου δίνει η τηλεόραση να "πειραξω" είναι να μπω στο set up και να αλλάξω όλες τις γλώσσες στα ελληνικα. Δεν έχω άλλη επιλογή απο αυτο αφού δεν υπάρχει στο μενού της τηλεόρασης "επιστροφή στις εργοστασιακες ρυθμίσεις". Επικοινώνησα με το μαγαζί που την πήρα (αφού είναι ακομα στην εγγυηση ) και οι τεχνικοί μου είπαν οτι η tv χρειάζεται (μάλλον) αναβάθμιση. Υπάρχει τρόπος να το κάνω εγώ αυτο? Και πως μπορεί μια καινουρια τηλεόραση να θέλει αναβάθμιση? Αν έχετε κάτι στο νου σας που θα θέλατε να το μοιραστείτε εδώ είμαι παιδιά να το ακούσω. Σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oxirefousti Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Η είναι τόσο δύσκολο ή δεν έχω καταφέρει να σας δώσω να καταλάβατε τι θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oxirefousti Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 επισυναπτω και φωτο από την tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ψάξε να βρεις εάν στο site του κατασκευαστή υπάρχει διαθέσιμη έκδοση να κατεβασεις. Εάν ναι, βάζεις το αρχείο σε ένα USB flash, μετα στην USB της tv & θα ξεκινήσει η όλη διαδικασία αναβάθμισης. Τουλάχιστον στις lg κάπως έτσι γίνεται. Εάν δεν τα καταφέρεις, γνώμη μου αφου είναι εντός εγγύησης δωστην να στη φτιάξουν αυτοι. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oxirefousti Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ξέρει κάποιος το επίσημο site της f&u στην ελλαδα ή κάποιο email του αντιπροσώπου ? Μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα