Hamurabi Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Καλησπερα παιδια. ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω με το ΜΙΝΙΜΟΥΜ κοστος εναν σκληρο δισκο (εσωτερικο ή εξωτερικο) δικτυακο. Δηλαδη να τον βαλω σε μια απτις πριζες του οικιακου μου δικτυου και να τον "βλεπουν" ολες οι συσκευες ωστε να μπορω να δω μια ταινια πουναι σε αυτον απο οποιαδηποτε αλλη συσκευη θελω.
chris_ap Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Έχω την εντύπωση ότι για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να πάρεις μια θήκη που να έχει network support, αλλά τελευταία φορά που είχα κοιτάξει (πριν πολύ καιρό ήταν ακριβές και πιο πολύ συνέφερε να πάρεις μια που να έχει και το δίσκο μέσα). Γιατί δεν τον βάζεις σε ένα μονίμως ανοιχτό pc και να σηκώσεις εκεί ένα FTP για να κάνεις τη δουλειά σου;
Hamurabi Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Aπλα ηθελα να μπορω να τον "βλεπουν" οι αλλες συσκευες χωρις να ειναι ανοιχτο το pc. Ιδεες παιδια; ελα δε μπορει να μη ξερει κανεις..!!
TheELF Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Τον συνδέεις στο router σου αρκεί να το υποστηρίζει,έτσι θα φαίνεται παντού.
Hamurabi Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Αρα χρειαζομαι εναν εξωτερικο σκληρο δισκο πουναχει ethernet?
TheELF Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Εξαρτάτε από το router,εγώ έχω HOL και μπορώ να βάλω και usb δίσκο ή και stick και το βλέπει παντού στο δίκτυο.
Hamurabi Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Αυτη η δυνατοτητα του ρουτερ πως λεγεται; επειδη ειμαι σε αναζητηση καινουργιου ρουτερ ετσι κι αλλιως.
TheELF Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Στο Netfaster iad2 το έχει στο μενού usb και το λέει USB Host controller function τώρα αν σε άλλα το ονομάζει αλλιώς δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα