Inler Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ξαφνικα παγωσε η οθονη εκανα reboot και ακουγοταν ο ηχος μπιπ συνεχομενος..Μετα απο 10-20 sec σταματουσε και ξεκινουσε παλι..Εχω δοκιμασει 20 φορες να τον ξεκινησω στις 10 ακουγεται αυτος ο ηχος και στις υπολοιπες μπαινω στο bios και παγωνει-στην οθονη της μητρικης παγωνει και βγαινουν ασπρες γραμμες-στο φορτωμα των windows κανει μονος του reboot...Τα εφτησε η μητρικη; Οι θερμοκρασιες ηταν ολες μια χαρα...Ειχα αναφερει εδω και μια εβδομαδα(αλλο προβλημα) για κολλημα οθονης κατα την διαρκεια των παιχνιδιων και οχι μονο και υποθεσαμε οτι εφταιγε ο δισκος ο οποιος εχει health 15% αλλα δοκιμασα και αλλον και παλι ειχα το ιδιο προβλημα..
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Πιάνουν τα χέρια ? αν ναι > Βγάζεις κάρτα καθαρίζεις με πινέλο να φύγει κάθε ίχνος σκόνης, βγάζεις ψήκτρα από την κάρτα , καθαρίζεις καλά την παλιά πάστα, βάζεις καινούρια ξαναβιδώνεις.. και μας λες.
Inler Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 MoviemakerGr καλυτερα δεν ειναι να την δοκιμασω σε φιλου pc γιατι ειναι εντος εγγυησης απο Πλαισιο και μην εχω θεμα μετα..Αν και προτρεχω με τι αλλαζεται η 5850 αν δεν εχουν ιδια(χλωμο μου φαινεται);
stm00192 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 MoviemakerGr καλυτερα δεν ειναι να την δοκιμασω σε φιλου pc γιατι ειναι εντος εγγυησης απο Πλαισιο και μην εχω θεμα μετα..Αν και προτρεχω με τι αλλαζεται η 5850 αν δεν εχουν ιδια(χλωμο μου φαινεται); 6870! Στην χειροτερη μην δεχτεις οτιδήποτε κατω απο 6850...
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 MoviemakerGr καλυτερα δεν ειναι να την δοκιμασω σε φιλου pc γιατι ειναι εντος εγγυησης απο Πλαισιο και μην εχω θεμα μετα..Αν και προτρεχω με τι αλλαζεται η 5850 αν δεν εχουν ιδια(χλωμο μου φαινεται); Εννοείται !! νόμιζα ότι ήταν η παλιά..
duffyduck Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Φταιει: ειτε η καρτα ειτε το τροφοδοτικο ειτε η μητρικη 1. Δοκιμαζεις με αλλη καρτα (οποιαδηποτε), και αν δουλεψει τοτε δεν εχει προβλημα η μητρικη 2. Αν βαλεις αλλη (δανεικη) 5850 και δουλεψει, τοτε δεν εχει προβλημα το τροφοδοτικο σου, και αρα το προβλημα το εχει η καρτα σου 3. Αν βαλεις αλλη 5850 και δεν δουλεψει, τοτε μαλλον φταιει το τροφοδοτικο σου και πας για καινουργιο οπως εγω. Στις περιπτωσεις 2 και 3 μιλησα για 5850 ωστε να ειναι παρομοια με αυτη που εχεις, γενικα ομως αρκει να τεσταρεις το τροφοδοτικο με μια καρτα που να καιει τουλαχιστο 151W ή περισσοτερα, π.χ. η Radeon HD 5850 και η Radeon HD 6870 καινε τα ιδια Watt (151W), επιση η GeForce GTX 460 και η GeForce GTX 560 καινε γυρω στα 150-160W. Η 5850 κατα πασα πιθανοτητα θα αλλαχθει με μια 6850 (στην χειροτερη με μια 6790). Βεβαια το καλυτερο θα ηταν να στην αλλαξουν με μια 6870, αλλα μαλλον το κοβω χλωμο.
Inler Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δοκιμασα μια παλια Ati που μου εδωσε ενας φιλος μου (X900 κατι δεν θυμαμαι) δεν ακουγεται ο ηχος μπιπ αλλα δεν bootarei και ο υπολογιστης(καμια εικονα στο monitor)..
giorgos_the_great Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 φιλε τσεκαρε την ραμ!μου το εκανε και εμενα αυτο!τελικα σε εμενα ηθελε αλλαγη της ραμ!
Inler Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ειχα 4GB και εχω δοκιμασει τα παντα ακομα και με 1GB πανω...
Inler Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Τελικα πρεπει να φταινει τα slots της mobo..Μου αναψε κανονικα με τα 2GB πανω στο δευτερο μερος 0+2(μπλε-ασπρο)..Δοκιμασα και τα αλλα 2GB στο αλλο μερος τιποτα..Δοκιμασα με 1+2 τιποτα..Εβγαλα τα 2 που λειτουργουν και στις θεση τους εβαλα τα αλλα 2GB που δεν επαιζαν και λειτουργουν..Ποσο πιθανο ειναι να εχουν καει και να λειτουργει κανονικα ο υπολογιστης; Επισης αλλαζονται γιατι εχω μια ιδια μητρικη καμμενη στην ακρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα