Evanzelito Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Παιδια γεια σας. Ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεμα.... Θα φτιαξουμε ενα καναλι στο youtube και θελουμε να κανουμε εκπομπες εχοντας εφε στο background. Αμα μπορειτε θα ηθελα να μου πειτε τροπους, προγραμμα και καταλληλο εξοπλισμο για να γινει αυτο
TheELF Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Πάνω δεξιά εκεί που λέει Αναζήτηση... αν γράψεις αυτό που έχεις για τίτλο θα σου βγάλει αρκετά θέματα, δεν έχει αλλάξει τίποτα πίστεψε με.
TheELF Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Α,δεν ξέρω που μπορείς να βρεις πράσινο πανί... σαν τι εξοπλισμό θέλεις;;; Εξοπλισμό χρειάζεται αν θες να το κάνεις σε πραγματικό χρόνο.
Evanzelito Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Πέρα από το πανί ψάχνω και κάμερες ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται (δεν ξέρω τι ακριβώς άλλο χρειάζεται) σε μια συμφέρουσα τιμή, κατά προτίμηση, ακόμα και μεταχείρισμενα
micos000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Από κάμερες μπορείς να χρησιμοποιήσεις ψηφιακές. Μεγαλύτερο ρόλο παίζει ο σωστός φωτισμός. Αν δεν φωτήσεις σωστά δεν θα μπορέσεις να κόψεις σωστά και το αποτέλεσμα θα είναι για τα πανηγύρια. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα