DAZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Λοιπον παιδια προσφατα εκανα φορματ και ηθελα να μπλοκαρω καποιες ιστοσελιδες ωστε να μην εχουν προσβαση οι αλλοι χρηστες το ειχα κανει αυτο και προ-φορματ και δουλεψε μια χαρα. Τωρα ομως μου τα ελεγε αλιως ποιο συγκεκριμενα εχαν αλλη διαταξη απο αυτη που ειχαν πριν του κανω φορματ. Τελος παντων εβαλα τον ιστοτοππο που ηθελα και οταν πηγα να αποθηκευσω μου ελεγε πως δεν εχω τα καταληλα δικαιωματα. Γιατι μου το βγαζει ετσι τωρα; Καμια ιδεα για το πως θα το φτιαξουμαι. Ευχαριστω εκ των προτερων.
alexzzz Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Αντέγραψε το αρχείο πρώτα κάπου αλλού (πχ desktop) κάνε τις αλλαγές που θέλεις και αντέγραψε το ξανά πάνω από το κανονικό.
DAZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Φιλε μετα ομως μου το βγαζει σαν text document εμεις δεν το θελουμαι σαν file;
alexzzz Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 αντιγράφεις το αρχείο, δεξί κλικ-> άνοιγμα με, πατάς απλά save και είσαι έτοιμος. Δεν αλλάζει τύπο
DAZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Το ανοιγω με το σημιοματαριο και οταν παω να βγω(παταω Χ) μου βγαζει save και μου εχει απο κατο τον τυπο (txt) οπως μας το βγαζει στο word οταν παταμε Χ
alexzzz Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Save as κάνεις... τώρα μόλις το δοκίμασα, αν αλλάξεις κάτι και πατήσεις το x που κλείνει σου βγάζει απλά save. Το πατάς και δεν ζητάει τίποτα. Εκτός αν έχεις το αρχείο ακόμα στο σημείο που δεν σε άφηνε να το επεξεργαστείς.
DAZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Αυτο ειναι το παραξενο οτι το πηγα το αρχειο στην επιφανεια παταω Save και μου βγαζει το παραθειρο του Save as.
alexzzz Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Αφού στο κάνει έτσι, εκεί που διαλέγεις *.txt διάλεξε all files (*) και σώσε
DAZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ν το κανω και αυτο και μου το αποθηκευει σαν txt document/.
flik Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ν το κανω και αυτο και μου το αποθηκευει σαν txt document/. Δε γίνεται αυτό που λες. Το κάνεις λάθος. Το ανοίγεις με notepad, και πατάς save as. Διαλέγεις "all files" και στο όνομα πατάς "hosts". Αν έχει ήδη το όνομα "hosts.txt" εσύ απλά τη σβήνεις τη κατάληξη. Απλά πρέπει να είναι επιλεγμένο και το "all files" γιατί αλλιώς βάζει την κατάληξη μόνο του. Ή απλά ενεργοποιείς την επιλογή για να βλέπεις τις καταλήξεις των αρχείων, και με μετονομασία σβήνεις τη κατάληξη. Κι αυτό απλό. http://support.microsoft.com/kb/865219
DAZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ωραιο προγραμματακι. Αλλα εμενα με νοιαζει να φτιαξουμαι το προβλημα με φορματ μηπος λετε να φτιαξει η πως τελος παντον θα το φτιαξουμαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Έναρξη εκτέλεση,Msconfig εργαλεία->αλλαγή ρυθμίσεων UAC ,τραβάς τη μπάρα τέρμα κάτω και επανεκίννηση. Αλλιώς τρέχεις το notepad με δεξί κλικ και Εκτέλεση ως διαχειριστής.
DAZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δε γίνεται αυτό που λες. Το κάνεις λάθος. Το ανοίγεις με notepad, και πατάς save as. Διαλέγεις "all files" και στο όνομα πατάς "hosts". Αν έχει ήδη το όνομα "hosts.txt" εσύ απλά τη σβήνεις τη κατάληξη. Απλά πρέπει να είναι επιλεγμένο και το "all files" γιατί αλλιώς βάζει την κατάληξη μόνο του. Ή απλά ενεργοποιείς την επιλογή για να βλέπεις τις καταλήξεις των αρχείων, και με μετονομασία σβήνεις τη κατάληξη. Κι αυτό απλό. http://support.microsoft.com/kb/865219 Οταν παω να αποθηκευσω το αρχειο πανο στο προηγουμενο μου λεει πως δεν μπορει να το αντικαταστησει γιατι εχει στηθει για να αναγνωση μονο.
flik Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Οταν παω να αποθηκευσω το αρχειο πανο στο προηγουμενο μου λεει πως δεν μπορει να το αντικαταστησει γιατι εχει στηθει για να αναγνωση μονο. Αποθήκευσέ το στην επιφάνεια εργασίας πρώτα, αλλά να είναι χωρίς κατάληξη, και μετά το κάνεις copy-replace στον φάκελο με το γνήσιο. Αν δε σου ζητήσει αντικατάσταση, αλλά χωρέσουν και τα δύο αρχεία, σημαίνει οτι το ένα είναι .txt και δεν το έκανες σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα