Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα λογαριασμο στη Neteller και προσφατα συνδεσα ενα λογαριασμο τραπεζας που εχει καποια χρηματα μεσα και εκανα την συναλλαγη πριν λιγους μηνες τα 0,38 σεντς σημερα ελαβα αυτο το mail

Your account requires attention

Dear apostolos,

Our records indicate that the last transaction made with your NETELLER account was on 19/03/2011. Your current account balance is 0.38 EUR.

Your account has been inactive for over 13 months. If you do not use your account by the 15th of next month, the following actions will be taken on your account:

An administrative fee of up to 30 USD will be applied to the remaining balance in your account.* If you have less than 30 USD remaining in your NETELLER account, we will only charge you the amount you have left, leaving your account with a zero balance.

Avoid the fee

You can make any of the following transactions to ensure your account is automatically reactivated:

Deposit, withdraw or transfer funds to any website

Use the Net+ Prepaid MasterCard® to cash out or shop in stores

Send money to anyone around the world with a free and secure Money Transfer

Sign in to see what you can do with your NETELLER account today.

To speak directly with a NETELLER representative, please contact us.

NETELLER

αποστολεας [email protected]

τσεκαρα το λινκ του Μail με το official site και μου φανηκε trust Παριλαυτα δοκιμασα να κανω log in αλλα μαλλον εβαλα λαθος το κωδικο μυο μια φορά και λεει account disable μπορει να βοηθισει καποιος?

Δημοσ.

Λέει ότι θα σου χρεώσουν 30 δολάρια εφ όσον έχεις περισσότερα από 30, αλλιώς θα σου πάρουν όσα έχεις... Δηλαδή θα σου πάρουν τα 0.38 που υπάρχουν τώρα στο λογαριασμό σου

Btw, password recovery δεν έχει;

Δημοσ.

εχω αλλα πρεπει να στειλω mail η να παρω τηλεφωνο , τους εστειλα ενα Μail , αυτη την στιγμη μαλλων εχω τα 0 38 που μου εστειλε η netellet για να κανω upgrate το acc μου δεν το ηξερα οτι χρεωνει 30 ευρώ ημαρτων , μηπως ξερεις αν εχει το δικαιωμα να τραβηξει απο το λογαριασμο που ειναι συνδεμενος με το acc χωρις αδεια ?

Δημοσ.

Είναι πολύ ευκολότερο τελικά να πεις κάποιους καραγκιόζηδες, απο το να διαβάσεις τους όρους και τις προυποθέσεις μιας υπηρεσίας που χρησιμοποιείς...

Ένα πράγμα που είχε πει ο Αινστάιν μου έρχεται στο μυαλό...

"Δύο πράγματα είναι ατελείωτα: το σύμπαν και η βλακεία του ανθρώπου, όμως για το σύμπαν δεν είμαι ακόμα σίγουρος"

Δημοσ.

εχω αλλα πρεπει να στειλω mail η να παρω τηλεφωνο , τους εστειλα ενα Μail , αυτη την στιγμη μαλλων εχω τα 0 38 που μου εστειλε η netellet για να κανω upgrate το acc μου δεν το ηξερα οτι χρεωνει 30 ευρώ ημαρτων , μηπως ξερεις αν εχει το δικαιωμα να τραβηξει απο το λογαριασμο που ειναι συνδεμενος με το acc χωρις αδεια ?

το λεει ξεκαθαρα...:

We will never charge an inactivity fee to your credit card or bank account.

Δημοσ.

Είναι πολύ ευκολότερο τελικά να πεις κάποιους καραγκιόζηδες, απο το να διαβάσεις τους όρους και τις προυποθέσεις μιας υπηρεσίας που χρησιμοποιείς...

Ένα πράγμα που είχε πει ο Αινστάιν μου έρχεται στο μυαλό...

"Δύο πράγματα είναι ατελείωτα: το σύμπαν και η βλακεία του ανθρώπου, όμως για το σύμπαν δεν είμαι ακόμα σίγουρος"

έλα ρε φιλε που διαβασες μια ατακα του αινσταιν στο facebook και μας κανεις και λεζαντα , εσύ που διαβαζεις τους όρους χρήσης στα πάντα! Το ότι με την με την μια φορα λαθος κωδικο σου κανει το account disable φιλε μου και μετα μπορεις να το ξεκλειδωσεις ΜΟΝΟ αν μιλησεις Live μαζι τους τηλεφωνικος ,ανεξαρτητα αν μπορεις να συννενοηθεις τηλεφωνικος στα Αγγλικα τοτε θα επρεπε να υπαρχει και το καταλληλο support στα Ελληνικα δεν νομιζεις? , αν δεν ηταν καραγιοζιδες οπως λεω δεν θα επρεπε να με υποχρεωνει να αλλαζω το κωδικο καθε λιγο και λιγακι για να την ασφαλεια μου , μετά απο αυτό ειναι φυσικό και επομενο να κανω λαθος το Passwort οταν εχω αλλαξει 15 φορες το κωδικο μου , το paypal ειναι χαζοι δηλαδη που εχω το κωδικο μου 10 χρονια ? Παλι καλα ευτυχως που δεν εχω χρηματα μεσα δεν θα ασχοληθω αλλο με την πάρτυ τους τους χαριζω και τα 0,38 , που ακουστηκε ηλεκτρονικο πορτοφολι να σε χρεωνει 30 usd επιδεί δεν εχω κανει καποια συναλλαγή τους τελευταίους μήνες? για τα τάρταρα ειναι οι τύποι.

Δημοσ.

Για να μην παρεξηγηθώ, και γω σαν γνήσιος νεοέλληνας παραμελώ να διαβάσω τους όρους και τις προυποθέσεις...

Ποια είναι η διαφορά μας?

Θα φροντίσω να μην κράξω για κάτι που ενώ θα έπρεπε να το ξέρω εγώ δηλώνω άγνοια. Δεν μου άρεσαν οι όροι στο κάτω κάτω? Δεν τους αποδεχόμουνα και δεν έκανα χρήση της υπηρεσίας.

Το να χρησιμοποιήσω μια υπηρεσία όμως και να στραβωσει κάτι (που μου έχει στραβώσει, είναι η αλήθεια) και να βγω να χαρακτηρίζω καραγκιοζηδες κάποιους για να καλύψω την δική μου την βλακεία, δεν το έχω κάνει ποτέ!

2 ακόμα σημεία που θέλω να σταθώ είναι τα εξής. Τον Αινστάιν και κάποια απο τα αποφθέγματά του τα γνωρίζω προ facebook εποχής, αν εσύ χρησιμοποιείς το facebook για να επιμορφώνεσαι μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

Το οτι συνεχίζεις να επικαλείσαι πράγματα που αναγράφονται στους όρους και προυποθέσεις ξεκάθαρα, και τους λες καραγκιόζηδες και για τα τάρταρα, μόνο την απύθμενη βλακεία σου επιδεικνύεις...

Δημοσ.

Βλακας εισαι και φαινεσε φίλε και στο λεω οσο ποιο ευγενικα μπορώ, απο εκει και πέρα για μένα ο καραγκιοζης ήταν Εθνικος ήρωας και μεγαλωσα μαζι του, οπωτε έχουμε και καποια οικειοτητα και δεν θεωρω την λεξη κατ'εξοχήν βρισιά, το ότι ειναι για τα τάρταρα με αυτά που κανουν ειναι καθαρα προσωπική μου αποψη. και είναι καλο να μαθει ο κοσμος γιατι ξοδεψα χρονο για να κάνω upgrate το acc μου εστειλα φωτογραφιες διαβατηρια email, σκαναρισμα λογαριασμων κτλ για να κανω μια συναλλαγη οταν και αν μου χρειαστει , τέτοιου είδους νταβατζιλικι δεν το γουστάρω.

Για να μην παρεξηγηθώ, και γω σαν γνήσιος νεοέλληνας παραμελώ να διαβάσω τους όρους και τις προυποθέσεις...

Ποια είναι η διαφορά μας?

Θα φροντίσω να μην κράξω για κάτι που ενώ θα έπρεπε να το ξέρω εγώ δηλώνω άγνοια. Δεν μου άρεσαν οι όροι στο κάτω κάτω? Δεν τους αποδεχόμουνα και δεν έκανα χρήση της υπηρεσίας.

και αυτο σε κάνει εξυπνο και μένα βλάκα ε ? είδες τι κάνει ο πολύ ainstain ρε γμτ.. ευχαριστώ για την συμβουλή φίλε απο εδώ και πέρα οταν με πιανουν κορόιδο θα καθομαι και θα το βουλωνω έτσι για να μην μαθει ο κοσμος οτι την πατησα χαχαχα

anyway και για να κλεισουμε φιλικα την κουβεντα σου απαντω και εγω με μια ατακα του Αινσταιν:

Ο κόσμος είναι επικίνδυνος όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακo,αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα!

Δημοσ.

ΟΚ με κόλλησες στον τοίχο τώρα...

Κορόιδο θα σε έπιαναν, αν σου έλεγαν κάποια πράγματα και έκαναν άλλα. Έλα όμως που ότι κάνουν περιγράφεται στους όρους και προυποθέσεις τις οποίες ΟΦΕΙΛΕΣ να έχεις διαβάσει πριν κάνεις χρήση της υπηρεσίας τους.

Το να πάρω εγώ μια πιστωτική κάρτα απο την τάδε τράπεζα, να της κάνω χρήση και μετά να πω "Α τους τοκογλύφους χρεώνουν 18% επιτόκιο", δεν με κάνει τουλάχιστον γραφικό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...