sistah Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Το τελευταιο διαστημα σκεφτομαι να αγορασω το Mamba. Δεν εχω εμπειρια πανω στην εταιρεια, και αυτα που εχουν ειπωθει κατα καιρους εδω στο insomnia δεν με καλυπτουν. Μονο ενα παιδι ειπε: Παιδιά έχω το Logitech G9x, το spectre (δλδ το ποντίκι της razer για το starcraft 2) και μόλις αγόρασα το razer mamba 2012 edition. Προς το παρόν θεωρώ το G9x το καλύτερο όλων. Γενικά το spectre και το mamba δε δουλεύουν σε όλες τις επιφάνειες και ειδικά τις λείες ή γυαλιστερές. Και παρόλο που το νέο mamba λέει ότι έχει και laser και optical sensor, ελάχιστη διαφορά - βελτίωση στη συμπεριφορά του βλέπω σε σχέση με το spectre. Αντιθέτως το G9x είναι μόνο laser και δε θα έπρεπε να δουλεύει στο γυαλιστερό steel series pad που έχω από τα παλιά... Όμως κάνει άψογα τη δουλειά του!!! Βασικά το G9x όπου και να το βάλω δουλεύει άψογα και με εξαιρετική ακρίβεια. Το mamba παρόλο που κάνει και calibration για κάθε επιφάνεια και έχει 2 sensors προς το παρόν με έχει απογοητεύσει, αφού για να το χρησιμοποιήσω πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω pad... Λογικα θα παρω την εκδοση 2012 γιατι σε σχεση με το παλιοτερο, η διαφορα τιμης ειναι 10-20e αναλογα απου που το παρω. Το θεμα μου ειναι οτι δεν θελω να χρησιμοποιω mousepad για ενα ποντικι. Ειναι αναγκαιο το mousepad για το mamba, ή μπορω να το εχω χυμα πανω στο γραφειο μου το οποιο ειναι απο ξυλο (βερνικομενο), οπως εχω τοσα χρονια το logitech μου? Εκτος απο το ερωτημα μου, θα ηθελα τις εντυπωσεις σας, οσοι το εχετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα