Hamurabi Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Καλησπερα παιδια. νομιζω πως μου εξαφανιστηκε το εικονιδιο που ηταν κατω δεξια για ασφαλη καταργηση των USB συσκευων. Καμια ιδεα που μπορει να πηγε ή πως να το επαναφερω;
washcloud Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Προχείρως (ή και μονίμως, ξερωγώ...; ) κατέβασε κάποιο εναλλακτικό προγραμματάκι για να κάνεις τη δουλειά σου. Υπάρχουν διάφορα (δεν θυμάμαι κάποιο όνομα). Ψάξου με όρους όπως "usb devices management" κτλ.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Για δες εδω http://www.raymond.cc/blog/hide-or-remove-safely-remove-hardware-tray-icon/
rohas Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 εικονιδιο των windows ---> γραφεις cmd, εμφανιζεται το "cmd" στα προγραμματα πανω, δεξι κλικ σε αυτο και "run as administrator" ----> στο cmd τρεχεις την εντολη "rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL hotplug.dll" (χωρις τα " ")
Hamurabi Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ακυρο τελικα μου το βγαζει κανονικα οταν συδνεω USB συσκευες. Αλλα για καποιον λογο οταν βαζω ενα media player ενω μου το ανοιγει κανονικα και επεξεργαζομαι τα αρχεια του,δεν μου βγαζει αυτο το εικονιδιο για να το καταργησω με ασφαλεια. Υπαρχει καποιος σωστος τροπος καταργησης σε αυτη την περιπτωση;
TheELF Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δεξί κλικ πάνω του από το «Ο υπολογιστής μου» και εξαγωγή.
veteranos123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 σε κάποιες συσκευες δεν βγαζει το εικονιδιο αυτο οπως στο mp3 μου για παραδειγμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα