Dimoleon Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Αυτο εκανα αλλα δεν δουλευει η εναλλαγη των καναλιων Μερικές φορές δεν πιάνει με την πρώτη το learn, εγώ πατάω πρώτα του κουμπί στο καινούριο τηλεκοντρόλ και μετά κρατάω πατημένο το κουμπί που θέλω να αντιγράψω στο παλιό τηλεκοντρόλ μέχρι να γράψει success και το παίρνει. Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App
androu Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δουλεύει σε ολες τις συσκευές μου εκτός το a/c (με το learn). Γενικά είναι καλή φάση για να ξεφορτωθείς ολα τα υπόλοιπα τηλεκοντρόλ + γλιτώνεις και μπαταρίες
Dimoleon Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 <p>Δουλεύει σε ολες τις συσκευές μου εκτός το a/c (με το learn). Γενικά είναι καλή φάση για να ξεφορτωθείς ολα τα υπόλοιπα τηλεκοντρόλ + γλιτώνεις και μπαταρίες </p> Το a/c έχει άλλη εντολή για on και άλλη για off άσχετα αν στο δικό του κοντρόλ έχει το ίδιο κουμπί. Οπότε θες 2 διαφορετικά κουμπιά για το ένα. Γίνεται γιατί το έχω κάνει τουλάχιστον μόνο για το on off. Τα υπόλοιπα δεν γίνονται εκ των πραγμάτων γιατί δεν έχεις οθόνη που να δείχνει θερμοκρασίες, κρύο ζέστη κλπ. Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App
androu Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) οκ θα το δοκιμάσω και θα σου πω ! Ευχαριστώ. edit: Οχι δεν δουλεύει με το δικό μου. δεν πειράζει. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2013 από androu
androu Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 επειδή δεν δουλεύουν οι κωδικοί που δίνει για LG τηλεόραση και ότι και να βρεί δεν δουλεύουν κάποιοι αριθμοί μήπως έχετε βρεί εσείς κάποιο κωδικό ; 1
bigN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 επειδή δεν δουλεύουν οι κωδικοί που δίνει για LG τηλεόραση και ότι και να βρεί δεν δουλεύουν κάποιοι αριθμοί μήπως έχετε βρεί εσείς κάποιο κωδικό ; Εγω πάντως το έβαλα στο learn και προγραμματισα όλα τα πλήκτρα με βάση το LG τηλεχειριστήριο.
saxos55 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 επειδή δεν δουλεύουν οι κωδικοί που δίνει για LG τηλεόραση και ότι και να βρεί δεν δουλεύουν κάποιοι αριθμοί μήπως έχετε βρεί εσείς κάποιο κωδικό ; Αν δε σου δουλεύει κανένας κωδικός, δοκίμασε και ένα auto scan. Αν δε δουλέψει κι αυτό, βρες τον κωδικό στον οποίο δουλεύουν τα περισσότερα πλήκτρα και όσα δε δουλεύουν θα πρέπει να τα προγραμματίσεις ένα ένα. (ακόμα και LG τηλεόραση να είχα δε θα μπορούσα να σου πω τι κωδικό να βάλεις αφού εξαρτάται και από το ποιο μοντέλο είναι)
androu Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 τελικά επειδή όλο και κάτι δεν δούλευε με τους κωδικούς απο το auto scan έκανα learn όλο το χειριστήριο και τώρα παίζει.
The_Judas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δουλεύουν αυτόματα και τα υπόλοιπα κουμπιά των μενού της τηλεόρασης; Τα διαβάζει άμεσα ή θέλει ρύθμιση;
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δουλεύουν αυτόματα και τα υπόλοιπα κουμπιά των μενού της τηλεόρασης; Τα διαβάζει άμεσα ή θέλει ρύθμιση; Σε θεμα 2 χρονων ρωτας που αν δεις τα link δεν λειτουργουν 1
manzana Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μαλλον ρωταει γιατι: http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=905
akisgd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ήδη αναφέρθηκε και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/460706-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF-lidl-%CF%83%CF%84%CE%B1-e899/page-7
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, μονο που δεν ειναι ιδια τηλεχειριστηρια. Ακομα και το "περσινο" (προ 6 μηνων) με αυτο που εχουν τωρα ειναι διαφορετικα. Μην φερνετε ψηλα θεματα 3+ετιας που αφορουν διαφορετικο προιον, απλα επειδη ειναι ιδια τιμη και ιδιο μαγαζι. Καλυτερα ενα νεο τοπικ γιατι υπαρχει η περιπτωση ολα οσα θα διαβασει καποιος να ειναι διαφορετικα και να μην ισχυουν στο νεο προιον, ειτε προς το καλυτερο (πιθανοτερο) ειτε προς το χειροτερο (δεν ειναι απιθανο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις