Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο εκανα αλλα δεν δουλευει η εναλλαγη των καναλιων

Μερικές φορές δεν πιάνει με την πρώτη το learn, εγώ πατάω πρώτα του κουμπί στο καινούριο τηλεκοντρόλ και μετά κρατάω πατημένο το κουμπί που θέλω να αντιγράψω στο παλιό τηλεκοντρόλ μέχρι να γράψει success και το παίρνει.

Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δουλεύει σε ολες τις συσκευές μου εκτός το a/c (με το learn). Γενικά είναι καλή φάση για να ξεφορτωθείς ολα τα υπόλοιπα τηλεκοντρόλ + γλιτώνεις και μπαταρίες 

Δημοσ.

<p>Δουλεύει σε ολες τις συσκευές μου εκτός το a/c (με το learn). Γενικά είναι καλή φάση για να ξεφορτωθείς ολα τα υπόλοιπα τηλεκοντρόλ + γλιτώνεις και μπαταρίες </p>

Το a/c έχει άλλη εντολή για on και άλλη για off άσχετα αν στο δικό του κοντρόλ έχει το ίδιο κουμπί. Οπότε θες 2 διαφορετικά κουμπιά για το ένα. Γίνεται γιατί το έχω κάνει τουλάχιστον μόνο για το on off. Τα υπόλοιπα δεν γίνονται εκ των πραγμάτων γιατί δεν έχεις οθόνη που να δείχνει θερμοκρασίες, κρύο ζέστη κλπ.

Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ θα το δοκιμάσω και θα σου πω ! Ευχαριστώ.  

edit: Οχι δεν δουλεύει με το δικό μου. :( δεν πειράζει.

Επεξ/σία από androu
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επειδή δεν δουλεύουν οι κωδικοί που δίνει για LG τηλεόραση και ότι και να βρεί δεν δουλεύουν κάποιοι αριθμοί μήπως έχετε βρεί εσείς κάποιο κωδικό ; 

• Like 1
Δημοσ.

επειδή δεν δουλεύουν οι κωδικοί που δίνει για LG τηλεόραση και ότι και να βρεί δεν δουλεύουν κάποιοι αριθμοί μήπως έχετε βρεί εσείς κάποιο κωδικό ; 

Εγω πάντως το έβαλα στο learn και προγραμματισα όλα τα πλήκτρα με βάση το LG τηλεχειριστήριο.

Δημοσ.

Αν δε σου δουλεύει κανένας κωδικός, δοκίμασε και ένα auto scan. Αν δε δουλέψει κι αυτό, βρες τον κωδικό στον οποίο δουλεύουν τα περισσότερα πλήκτρα και όσα δε δουλεύουν θα πρέπει να τα προγραμματίσεις ένα ένα.

(ακόμα και LG τηλεόραση να είχα δε θα μπορούσα να σου πω τι κωδικό να βάλεις αφού εξαρτάται και από το ποιο μοντέλο είναι)

Δημοσ.

τελικά επειδή όλο και κάτι δεν δούλευε με τους κωδικούς απο το auto scan έκανα learn όλο το χειριστήριο και τώρα παίζει. 

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Δουλεύουν αυτόματα και τα υπόλοιπα κουμπιά των μενού της τηλεόρασης; 

Τα διαβάζει άμεσα ή θέλει ρύθμιση;

Δημοσ.

Δουλεύουν αυτόματα και τα υπόλοιπα κουμπιά των μενού της τηλεόρασης; 

Τα διαβάζει άμεσα ή θέλει ρύθμιση;

Σε θεμα 2 χρονων ρωτας που αν δεις τα link δεν λειτουργουν :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι, μονο που δεν ειναι ιδια τηλεχειριστηρια. Ακομα και το "περσινο" (προ 6 μηνων) με αυτο που εχουν τωρα ειναι διαφορετικα. Μην φερνετε ψηλα θεματα 3+ετιας που αφορουν διαφορετικο προιον, απλα επειδη ειναι ιδια τιμη και ιδιο μαγαζι. ;) Καλυτερα ενα νεο τοπικ γιατι υπαρχει η περιπτωση ολα οσα θα διαβασει καποιος να ειναι διαφορετικα και να μην ισχυουν στο νεο προιον, ειτε προς το καλυτερο (πιθανοτερο) ειτε προς το χειροτερο (δεν ειναι απιθανο).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...