Pa0ki Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Όλοι τηλεχειριστηριάκηδες...εγώ τσίμπησα το πολύμπριζο σήμερα
HERTHAN Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Όλοι τηλεχειριστηριάκηδες...εγώ τσίμπησα το πολύμπριζο σήμερα Πολυ καλο το εχω κι εγω.
IVIetaCreatoR Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Όλοι τηλεχειριστηριάκηδες...εγώ τσίμπησα το πολύμπριζο σήμερα Για πολύμπριζα έχουμε το public 1
alexisazen Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μόλις γύρισα από lidl Ν. Κόσμου (Σφιγγός) και είχε ακόμα περίπου 20 τηλεκοντρόλ και 10 πολυμπριζα για όποιον ενδιαφέρεται.
mobile_32 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Και στο Lidl στον Άγιο στέφανο στην εθνική που πήγα αργά το απόγευμα σήμερα, είχε 10-15 πολυκοντρόλ και καμία 10αρια πολυμπρίζα. Εγώ πήρα το πολυ-τηλεχειριστήριο (Αν και off topic, για όποιον πάει έχει και προσφορά τα αποσμητικά addidas 2,22€, τα περισσότερα nivea προϊόντα 1+1 δώρο σε σχετικά καλή τιμή και κάποια άλλα επώνυμα αππορυπαντικά)
batatoudis Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Εγώ έχω 2 και πήρα άλλο ένα σήμερα, υπερευχαριστημένος για τα λεφτά του και το exit προγραμματίζεται κανονικότατα. Έχω βάλει πάνω tv, ενισχυτή, wd media player, ote tv, BD Samsung, όλα άψογα! Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App To WD το προγραμμάτισες πλήκτρο-πλήκτρο ή το βρήκες με κωδικό μέσα στη λίστα με τις συμβατές συσκευές (και αν ναι με ποιο όνομα ή κωδικό)??
Dimoleon Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Το wd όπως και το ΟΤΕ tv πλήκτρο πλήκτρο όπως λες. Τα αλλά τα είχε έτοιμα!
john_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Εγώ πάντως έφαγα άκυρο. Το πήρα για να χειρίζομαι και ένα Crypro TVinabox που χρησιμοποιώ ως ενδιάμεσο ενός MPEG4 δέκτη με ένα VGA monitor (το TVinabox παίζει τον μετατροπέα από scart σε VGA) και δεν φαίνεται να παίζει με καμία επιλογή/κωδικό. Οπότε αύριο θα το επιστρέψω στο LIDL. Φαντάζομαι να μην έχω πρόβλημα κατά την επιστροφή.
smpt Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 γιατί δεν του μαθαίνεις τα πλήκτρα. εγώ έτσι έκανα με τον δικό μου δέκτη
john_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Το τηλεκοντρολ έχει την δυνατότητα να κάνει search όλους τους διαθέσιμους κωδικούς (αν έχω καταλάβει καλά περνώντας μία μία όλες τις κατηγορίες TV, DVD, BD, AUX κ.τ.λ.). Κατά την διάρκεια αυτού του search περιμένεις να δεις αν θα σβήσει η συσκευή. Αυτή είναι η κλασική διαδικασία με το αυτόματο search, σωστά; Ε το έκανα και δεν είδα αποτέλεσμα. Μετά έβαλα τα δύο τηλεκοντρολ απέναντι το ένα με το άλλο, πάτησα το power off του τηλεκοντρολ της συσκευής, είπα σε αυτό του Lidl ότι αυτό είναι το power off, μου είπε ότι το έμαθε, πατάω να σβήσει την συσκευή, τίποτα. Οπότε υποθέτω ότι δεν μου κάνει.
kmarios Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Το τηλεκοντρολ έχει την δυνατότητα να κάνει search όλους τους διαθέσιμους κωδικούς (αν έχω καταλάβει καλά περνώντας μία μία όλες τις κατηγορίες TV, DVD, BD, AUX κ.τ.λ.). Κατά την διάρκεια αυτού του search περιμένεις να δεις αν θα σβήσει η συσκευή. Αυτή είναι η κλασική διαδικασία με το αυτόματο search, σωστά; Ε το έκανα και δεν είδα αποτέλεσμα. Μετά έβαλα τα δύο τηλεκοντρολ απέναντι το ένα με το άλλο, πάτησα το power off του τηλεκοντρολ της συσκευής, είπα σε αυτό του Lidl ότι αυτό είναι το power off, μου είπε ότι το έμαθε, πατάω να σβήσει την συσκευή, τίποτα. Οπότε υποθέτω ότι δεν μου κάνει. με άλλο πλήκτο εκτός του power off δοκίμασες ?
john_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ξανά δοκίμασα μόλις τώρα. Του είπα εκτός από το Power Off να μάθει και το Menu. Και στις δύο περιπτώσεις success και στις δύο περιπτώσεις δεν κάνει τίποτα.
john_dr Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Το επέστρεψα τελικά, προφανώς σε άριστη κατάσταση control/συσκευασία. Ας είναι καλά η γερμανική νοοτροπία του Lidl που όταν επιστρέψεις κάτι δεν σε περνάνε από ειδικό δικαστήριο, ώστε να αποδείξουν ότι είσαι απατεώνας όπως κάτι Έλληνες "επαγγελματίες". 1
Neo4 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μηπως εχει βρει κανεις κωδικο που να λειτουργει στον αποκωδικοποιητη digital world hdt-150;
Redshift Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 καντο learning τα κουμπια που χρησιμοποιεις μωρε,δεν χρειαζεται να δουλευουν τα παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις