Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου πως το εκανες με το ps3?

Νομιζα θα χρειαζεται ανταπτορα οπως τα logitech και δεν το προσπαθησα καν.

Με ανταπτορα! Ειχα ενα starter kit απο δωρο κ εβαλα το stick που εχει (speedlink) και το βρηκε σχεδον αμεσως!

Σκετο το ps3 δεν ξερω αν θα το βρει εκτος κ αν το χειριστιριο που εχει η sony το αυθεντικο δεν ειναι bluetooth οποτε κ υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το βρει!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με ανταπτορα! Ειχα ενα starter kit απο δωρο κ εβαλα το stick που εχει (speedlink) και το βρηκε σχεδον αμεσως!

Σκετο το ps3 δεν ξερω αν θα το βρει εκτος κ αν το χειριστιριο που εχει η sony το αυθεντικο δεν ειναι bluetooth οποτε κ υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το βρει!

Καλα καταλαβα.

Νομιζα το εκανες ετσι χωρις ανταπτορα και απορησα τωρα.

Εγινε φιλος ευχαριστω.

Δημοσ.

Σε σχέση με αυτό: http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=23091&cat=0&page=4

τι λέει?

Το συγκεκριμένο το προγραμματίζεις μέ usb, έχει βάση δεδομένων με χιλιάδες προϊόντα (βρήκα μια tv 20ετίας του πεθερού με ένα κλικ και το προγραμμάτισα) και είναι φθηνότερο.

Δεν ξέρω του lidl, απλά παρέχω και μια εναλλακτική για όσους θέλουν κάτι και δεν πρόλαβαν το άλλο (ή θέλουν το usb)

Δημοσ.

Καλα καταλαβα.

Νομιζα το εκανες ετσι χωρις ανταπτορα και απορησα τωρα.

Εγινε φιλος ευχαριστω.

Οχι μονο με στικ μπορεις να το κανεις! Το κοιταξα τωρα κ στο ιντερνετ. Το ps3 εχει μονο bluetooth!

Δημοσ.

Οχι μονο με στικ μπορεις να το κανεις! Το κοιταξα τωρα κ στο ιντερνετ. Το ps3 εχει μονο bluetooth!

Τωωωωρα καταλαβα.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα γιατι απο 23/05 ξαναβγαινουν παλι το τηλεχειριστηριο και το πολυπριζο 10 θεσεων.

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg//lidl_gr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=33938&ar2=350&id=57&country=GR&zipcode=421+00&city=Trikala&district=&street=1+Klm.+Nat.+Road+Trikala+-+Larissa&ar=350&nf=True

Τα ειχα παρει και τα δυο την προηγουμενη φορα οταν ειχα βαλει την προσφορα.

• Like 4
Δημοσ.

το remote του lidl δουλευει με τον δεκτη της nova 831?

με κλιματιστικο το εχει καταφερει κανεις σας? fujitsu εχω

egreat?

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά..μόλις αγόρα το κοντρόλ..ο ορισμός του value for money...το ρυθμισα μια χαρά με την τηλεόραση το dvd και το cd player αλλά έχω κολλήσει με τον αποκωδικοποιητή της NOVA.Το έχει ρυθμίσει κανένας για να μου πει τι έβαλε?Pace δεν είναι η μάρκα του?4 κωδικούς που έχει εκεί και δεν δουλεύει κανένας.

Δημοσ.

Πρώτα απ'όλα να ευχαριστήσω και εγώ τον HERTHAN και για το OP αλλά και που ξαναζωντάνεψε το thread και μου έδωσε την ευκαιρία να τσιμπήσω κι εγώ ένα.

Έχω 4 συσκευές που χρησιμοποιώ συνέχεια (TV, ενισχυτή, STB και WDTV) και 1 περιστασιακά (DVD player) και ψηνόμουν να πάρω κανένα logitech, σε πολλαπλάσια τιμή βέβαια, μπας και βρω την ψυχική μου ηρεμία.

Να κάνω ένα μικρό review για όποιον ενδιαφέρεται να το χτυπήσει:

Στα θετικά:

- Το τηλεκοντρόλ είναι φοβερό Value For Money. Είναι μεν τελείως πλαστικούρα στην αφή αλλά με 8,99 δε μπορείς να έχεις απαιτήσεις.

- Έχει πάρα πολλές συσκευές έτοιμες, κάτι που δεν παίζει ρόλο βέβαια αφού μπορείς να προγραμματίσεις τα πλήκτρα ένα προς ένα (μέχρι 150 πλήκτρα πριν γεμίσει η μνήμη)

- Τα πλήκτρα και η οθόνη του φωτίζονται και μάλιστα με ρυθμιζόμενη ένταση και έχουν άψογη απόκριση

Στα αρνητικά:

- Θα ήθελα να είχε τουλάχιστον 5-6 κουμπιά ακόμη για προγραμματισμό. Καταλαβαίνω ότι πλέον κάθε συσκευή έχει πάρα πολλά εξειδικευμένα κουμπιά (πχ κουμπί subtitles και audio για το WDTV) και ένα control των 9 ευρώ δε θα μπορούσε να έχει τόσα πολλά πλήκτρα, αλλά το συγκεκριμένο έχει βασικές ελλείψεις. Πχ δεν υπάρχει κουμπί BACK (κάτι που έχουν και τα 4 κοντρόλ μου) ή για την ακρίβεια υπάρχει (το EXIT) αλλά δε σε αφήνει να το προγραμματίσεις. Άλλη σοβαρή έλλειψη είναι λχ τα πλήκτρα next και previous τα οποία επίσης υπάρχουν σε κάθε τηλεκοντρόλ (ευτυχώς forward και back έχει). Το καλό είναι όπως προανέφερα πως μπορείς να προγραμματίσεις άλλα κουμπιά να σου κάνουν αυτή τη δουλειά, απλά μετά θα πρέπει να τα θυμάσαι απ'έξω.

Για να συνοψίσω:

Το remote για τα λεφτά του τα σπάει. Εμένα μου έλυσε τα χέρια στις βασικές λειτουργίες που θέλω. Όταν συνηθίσω και που έχω βάλει τα κουμπιά που προανέφερα, θα είναι τέλειο. Όποιος θέλει πάρα πολλές λειτουργίες, ας το αποφύγει.

• Like 1
Δημοσ.

με NOVA 831 σιγουρα....

αν θες πες μα κ πως γιατι ενα search που εκανα μαλλον δεν γινεται εκτος κ αν εννοεις learning τα πληκτρα ενα ενα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω 2 και πήρα άλλο ένα σήμερα, υπερευχαριστημένος για τα λεφτά του και το exit προγραμματίζεται κανονικότατα. Έχω βάλει πάνω tv, ενισχυτή, wd media player, ote tv, BD Samsung, όλα άψογα!

Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

αν θες πες μα κ πως γιατι ενα search που εκανα μαλλον δεν γινεται εκτος κ αν εννοεις learning τα πληκτρα ενα ενα

ναι,με learning το εφτιαξα πληρες σε 10 λεπτακια.

δουλευει αψογα με τον PACE !

Δημοσ.

Εγώ έχω 2 και πήρα άλλο ένα σήμερα, υπερευχαριστημένος για τα λεφτά του και το exit προγραμματίζεται κανονικότατα.

Έχεις δίκιο, το Exit όντως μπορεί να προγραμματιστεί να λειτουργεί σαν Exit/Back. Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί στο manual λέει το exit, το s και τα πλήκτρα των συσκευών ΔΕΝ προγραμματίζονται.

Μια ερώτηση για όποιον έχει OTEtv με τον Pirelli αποκωδικοποιητή. Για κάποιο λόγο, δε μπορώ να αναθέσω το πλήκτρο EPG του original remote στο EPG του Silvercrest. Έχω αντιστοιχίσει όλα τα άλλα πλήκτρα αλλά για κάποιο λόγο στο συγκεκριμένο έχει τρελή άρνηση. Any ideas?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...