Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω παντος εχω ψηθεί για την Συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης

με τοσα λίγα αμπερ δεν κολλάς τίποτα της προκοπής...το πολυ 2χιλ. ηλεκτρόδιο και αν το λιωσει!

Αν την θέλεις για πλάκα και δεν έχεις επαφή με το θέμα οκ...αν έχεις επένδυσε κατι παραπάνω για ηλεκτρονική inverter.

Δημοσ.

κοιτα δεν εχω εμπειρία απο Συσκευες ηλεκτροσυγκόλλησης. αλλα μια ιδια εξωτερικα που μου εχει δωσει φιλος για καποιες εργασιες που χρειαστικα, εκανα μια χαρα την δουλεια μου. αυτο που δεν ξερω ειναι τα αμπερ του φιλου. εαν ειναι τα ιδια δεν εχω προβλημα. για κανα καγκελο την θελω κλπ. δεν ειμαι σιδερας για να θελω κατι πιο εξειδικευμένο και βεριες εργασιες. εκτος βεβαια εαν τα παραπανω αμπερ που λες εχουν πολυ μικρη διαφορα στην τιμη απο απο την συγκεκριμενη, οποτε αξιζει να παρω μια μεγαλυτερη

Δημοσ.

Πατάς το S για 3 δευτερόλεπτα

με τα πλήκτρα πάνω/κάτω βρίσκεις το Learn Setup και πατάς OK

εμφανίζεται το LEARN SET και πατάς πάλι το OK

τότε εμφανίζεται το LEARN KEY στην οθόνη.

Τότε πατάς το πλήκτρο(του SILVERCREST που θέλεις να αντιστοιχιστεί

και τότε εμφανίζεται η λέξη LEARNING.

Έπειτα στο original τηλεχειριστήριο πατάς το πλήκτρο που θέλεις να αντιστοιχιστεί.

Εμφανίζεται η λέξη SUCCESS για επιτυχή αποθήκευση ή ERROR αν αποτύχει, και μετά από λίγο

η λέξη LEARNING ξανά, οπού μπορείς να προχωρήσεις πατώντας το επόμενο πλήκτρο.

Τα λέει όλα στις οδηγίες χρήσης.

Φιλε μου ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες τα εκανα ολα με LEARNING και τωρα ειναι ενταξει.

Ευχαριστω και παλι.

Σημερα χρησιμοποιησα και το πολυπριζο 10 θεσεων.

Ηθελα ενα για 9 θεσεις και ολα οσα ειχα βρει ηταν αρκετα ακριβα.

Θα πω και παλι οτι για 8.99 πολυπριζο με 10 θεσεις δεν βρισκεις σ'αυτην τη τιμη και οποιος χρειαζεται ακομα και για 6-8 θεσεις αξιζει να το παρει.

Ευχαριστω και παλι ολους για τις θετικες αξιολογησεις στο θεμα.

Δημοσ.

Ουδεποτε βαζουμε UPS πανω σε πολυπριζο με προστασια υπερτασης ή γενικα που διορθωνει το ρευμα

(α) γιατι το ιδιο το UPS εχει τετοια κυκλωματα επανω του

(β) κινδυνευουμε να κανουμε ζημια στην μπαταρια του UPS (μεσομακροπροθεσμα) καθως το ρευμα που τραβαει το UPS απο την πριζα δεν ειναι στις προδιαγραφες που θελει (δλδ ρευμα παροχης) αλλα φιλτραρισμενο απο το πολυπριζο. Εχω κανει ζημια σε APC UPS εξαιτιας αυτου του γεγονοτος, επαθα και εμαθα.

τα UPS τα κουμπωνουμε απευθειας πανω στη γραμμη ρευματος. Δοκιμασε να συνδεσεις τα UPS στην πριζα απευθειας (το καθενα κατα προτιμηση σε δικη του πριζα, οχι με Τ, στη χειροτερη με Τ και μονο απλο Τ χωρις προστασιες υπερτασης και αλλα καλουδια επανω) και δες αν θα ξαναπεσει ασφαλεια.

το πολύμπριζο με προστασία υπέρτασης δεν φιλτράρει το ρεύμα ούτε το σταθεροποιεί. Απλά έχει μια ασφάλεια που όταν είναι να περάσει παραπάνω ρεύμα από το προβλεπόμενο καίγεται οπότε και δεν περνάει ρεύμα στις συσκευές.

Δημοσ.

Δεν εχει ασφαλεια που καιγεται. Υπαρχει ενα εξαρτημα, που αυτη τη στιγμη μου διαφευγει η ονομασια του, που σε περιπτωση υπέρτασης, "απαγαγει" τη ταση αυτή προς τη γείωση. Ετσι δεν περνάει προς τη συσκευη μας με σκοποπ να τη βλάψει. Φυσικα ενα πολυπριζο σαν και αυτο για να δουλέψει θα πρεπει να τοποθετηθει και σε μια σωστή πρίζα, σουκο, που να εχει γείωση.

Δημοσ.
+1 στον HERTHAN για το topic!!

Δεν είχα σκοπό να πάρω κάτι τέτοιο αλλά με το που διάβασα το topic και είδα οτι θα φέρει το LIDL είπα να το δώσω μια ευκαιρία!!

Προς το παρόν δουλέυει τέλεια με δυο LG οθόνες και με ένα DVD!

Λέτε να δουλέψει με PS3 (έχω χειρηστήριο που δούλευε με usb stick sto ps3 οποτε λογικά μπορεί να πιάνει με αυτό)

και με Creative ενισχυτή για surround???? (ρωτάω ενημερωτικά γιατί δεν τα έχω εδώ που βρίσκομαι να το δοκιμάσω)

Αν δουλέψουν με αυτά τότε θα έχω 5 χειριστήρια σε ένα!

Επίσης υπάρχει περίπτωση να δουλέψει με λάπτοπ???? (τι ζητάω τωρα :P :P )

Καποια βοηθεια καποιος;;;; :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καποια βοηθεια καποιος;;;; :)

Φιλε μου για το ps3 να σου πω πως ακομα και τα logitech για να μπορεις να τα δουλεψεις χρειαζεται να παρεις εναν ανταπτορα οπως ο συγκεκριμενος http://www.logitech.com/en-gb/remotes/accessories/devices/5732.

Δοκιμασε το ετσι οπως το εχεις τωρα και κοιτα να δεις μπορει και να δουλεψει.

Επισης και με τον Creative ενισχυτη που εχεις πιστευω να δουλεψει.Για παραδειγμα μερικοι το εκαναν ακομη να δουλεψει και με το αιρ κοντισιον οποτε το πιο πιθανο ειναι να δουλεψει και με τον ενισχυτη.

Για λαπτοπ δεν γνωριζω ισως καποιος που το εχει δοκιμασει να μπορει να σε βοηθησει.

Δημοσ.

Φιλε μου για το ps3 να σου πω πως ακομα και τα logitech για να μπορεις να τα δουλεψεις χρειαζεται να παρεις εναν ανταπτορα οπως ο συγκεκριμενος http://www.logitech.com/en-gb/remotes/accessories/devices/5732.

Δοκιμασε το ετσι οπως το εχεις τωρα και κοιτα να δεις μπορει και να δουλεψει.

Επισης και με τον Creative ενισχυτη που εχεις πιστευω να δουλεψει.Για παραδειγμα μερικοι το εκαναν ακομη να δουλεψει και με το αιρ κοντισιον οποτε το πιο πιθανο ειναι να δουλεψει και με τον ενισχυτη.

Για λαπτοπ δεν γνωριζω ισως καποιος που το εχει δοκιμασει να μπορει να σε βοηθησει.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

Για το ps3 ειχα παρει ενα starter kit παλια κ ειχε τηλεκοντρολ που δουλευε με στικ οποτε μπορει να πιασει σε αυτο (εκτος κ αν ειναι bluetooth) !

Για τον ενισχυτη το ελπιζω αλλα κ για τα δυο θα μπορω να ξερω σε κανα μηνα!

Για το λαπτοπ τωρα θυμαμε εναν hp ενος φιλου που ειχε κ τηλεκοντρολ για το media player! Λογικα θα υπαρχει καποιο στικ για να μπορεις να χρησιμοποιησεις τηλεκοντρολ (λογικα παντα :Ρ) στο λαπτοπ!!!

Δημοσ.

Δεν εχει ασφαλεια που καιγεται. Υπαρχει ενα εξαρτημα, που αυτη τη στιγμη μου διαφευγει η ονομασια του, που σε περιπτωση υπέρτασης, "απαγαγει" τη ταση αυτή προς τη γείωση. Ετσι δεν περνάει προς τη συσκευη μας με σκοποπ να τη βλάψει. Φυσικα ενα πολυπριζο σαν και αυτο για να δουλέψει θα πρεπει να τοποθετηθει και σε μια σωστή πρίζα, σουκο, που να εχει γείωση.

Σε παρόμοιο διοκό μου έχει ασφάλεια (όπως έχουν τα ups πίσω), αν περάσει μεγάλη ποσότητα ρεύματος καίγεται και θέλει αλλαγή (γι αυτό λένε και αν δεν λειτουργεί πρέπει να το πας σε τεχνικό, αλλάζει την ασφάλεια).

Επίσης μαζί με αυτήν την προσφορά δεν αναφέρθηκε και o διακλαδωτής hdmi, κάνει πολύ καλή δουλειά και είναι πολύ εύκολος στη χρήση.

Δημοσ.

Παιδια μολις το εφτιαξα κ με το ps3 και μου πηρε πραγματικα 1-2 λεπτα να το ρυθμισω! Για αλλη μια φορα μπραβο στον topic starter!! :)

Δημοσ.

Παιδια μολις το εφτιαξα κ με το ps3 και μου πηρε πραγματικα 1-2 λεπτα να το ρυθμισω! Για αλλη μια φορα μπραβο στον topic starter!! :)

Φιλε μου πως το εκανες με το ps3?

Νομιζα θα χρειαζεται ανταπτορα οπως τα logitech και δεν το προσπαθησα καν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...