fordakias Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Στο κουτί του τηλεχειριστηρίου υπάρχει manual. Εγώ το αγόρασα την προηγούμενη φορά που το ξαναέβγαλε σε προσφορά και είναι το SFB 10.1 B2 Είσαι ευχαριστημένος με το προϊόν?
lazaros1 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Είσαι ευχαριστημένος με το προϊόν? Είμαι. Το έχω για την TV, το DVD και το WD TV LIVE και έχω όλες τις λειτουργίες αντί για 3 σε 1 τηλεχειριστήριο. Τα άλλα τα έβαλα στην άκρη και δουλεύω μόνο με αυτό.
mchls Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 To πολύμπριζο τι μήκος έχει περίπου??? Άκυρο! Νόμιζα πως η ερώτηση ήταν για το καλώδιο!
HERTHAN Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Τα πηρα και τα δυο σημερα το πρωι. Παντως για 17,98 αξιζει καποιος να τα παρει αν χρειαζεται τηλεχειριστηριο και πολυπριζο(ειδικα 10 θεσεων). Αντε να δουμε τωρα πως θα ρυθμισω το τηλεχειριστηριο γιατι δεν εχω ιδεα.....! Οι οποιες συμβουλες απο καποιον που το εχει δεκτες.
andreas2128 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Το αγόρασα και εγώ σήμερα. Έχω μια απορία όμως. Ένας δέκτης Mpeg4 που έχω είναι άγνωστης μάρκας. Πως μπορώ να βρω τον κωδικό για να τον συνδέσω με το silvercrest? Έψαξα για κωδικό στο internet αλλά τίποτα.
HERTHAN Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Κι εγω προσπαθω να βρω κωδικους για ενα δεκτη Mpeg4 της Edision(Edision Argus Μini-T) για ενα dvd Turbo-X DV-HD100 που εχω και δεν υπαρχει πουθενα τιποτα. Εχω κι ενα hdmi switch.Αυτο γινεται να μπει στο τηλεχειριστηριο?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ουτε τον δικο μου τον crypto τον εβρισκε αλλα του εκανα learn key και τα αντιστοιχισα σχεδον ολα! Μεχρι στιγμης βρηκε τηλεορασεις samsung, και του εκανα learn για ενα hifi sony, τα logitech z906 και τον δεκτη της crypto. Μενει μονο το aircondition τωρα!!! Τωρα το θεμα ειναι κατα ποσο θα πιανει υπο γωνια κλπ...θα μαθουμε σιγα σιγα!
dancer_69 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Για συσκευές που δεν υπάρχει κωδικός, χρησιμοποιείς τη λειτουργία learning. Εγώ πάντως δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Βέβαια το ήθελα κυρίως για δέκτες που είναι συνδεδεμένοι με το pc, οπότε δεν το έχω δοκιμάσει με άλλες συσκευές. Πάντως η αναγνώριση σήματος και στους 4 δέκτες που δοκίμασα είναι από κάτω του μετρίου ως απαράδεκτη(τα αντίστοιχα original τηλεχειριστήρια δουλεύουν άψογα). Προφανώς ο δέκτης υπερύθρων που έχει είναι πολύ κακής ποιότητας. Το λέω αυτό γιατί έχω δοκιμάσει και άλλα τηλεχειριστήρια στο παρελθόν Philips, και no name, και ποτέ δεν αντιμετώπισα παρόμοια συμπεριφορά. Ο τρόπος ρύθμισης του τηλεχειριστηρίου, και η εκμάθηση λειτουργιών λειτουργεί πολύ καλά, αλλά τι να το κάνεις αφού έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα στην αναγνώριση του σήματος. Το πήρα για να αντικάταστήσω ένα παρόμοιο της Philips, το οποίο έχει χαλάσει και δεν είναι πλέον δυνατή η εκμάθηση από άλλες συσκευές, αλλά αποδεικνύεται τελικά άχρηστο.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Για 9€ εγω ειμαι ικανοποιημενος. Αν διεθετα περισσοτερα θα επαιρνα logitech. Καθομουν να δω τηλεοραση κ ειχα 3 τηλεκοντρολ, τωρα μονο 1. Οσο αντεξει. Στο πρωτο τεστ μονο η τηλεοραση η μια ψιλοζοριζετα, αλλα σ αυτη το θελω μονο για on/off και αλλαγη εισοδου, οποτε μικρο το κακο. Στην αλλη δουλευει μια χαρα, πολυ καλυτερα απο το οριτζιναλ που επρεπε να σημαδευεις με ακριβεια χιλιοστου.
talos_2002 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 dancer_69, παίζει να έπεσες σε κάποιο ελαττωματικό. Του έχω περάσει τρεις συσκευές και είναι όλα οκ. Αν πιστεύεις ότι ίσως οφείλεται στον δέκτη του, δοκίμασε να του εισάγεις τα σήματα σε ημισκοτεινό περιβάλλον. Εγώ δεν έχω καταφέρει να χρησιμοποιήσω το all off, δηλαδή να κλείνει όλες τις συσκευές μαζί.
HERTHAN Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ουτε τον δικο μου τον crypto τον εβρισκε αλλα του εκανα learn key και τα αντιστοιχισα σχεδον ολα! Αυτο πως γινεται ακριβως? Εκανα καποιες προσπαθειες αλλα τιποτα.
metalmike Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Πήρα κι εγώ πριν 1 ώρα 2 τεμάχια από το κατάστημα της Πέτρου Ράλλη (είχε αρκετά για όποιον θέλει)! Θα δοκιμάσω το 1 και βλέπουμε! Ήταν να πάρω και το πολύμπριζο αλλά μου φάνηκε τεράστιο από κοντά και δεν το πήρα τελικά. Πήρα όμως το καλώδιο HDMI (λέει τίποτε ή έκανα βλακεία; Άμα είναι να το γυρίσω πίσω...)!
HERTHAN Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ήταν να πάρω και το πολύμπριζο αλλά μου φάνηκε τεράστιο από κοντά και δεν το πήρα τελικά. Εγω το πηρα τελικα γιατι οσο τεραστιο κι αν ειναι με 8,99 δεν βρισκεις ευκολα κατι αντιστοιχο.
kyriosotinanai Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Πήρα όμως το καλώδιο HDMI (λέει τίποτε ή έκανα βλακεία; Άμα είναι να το γυρίσω πίσω...)! Δεν έκανες μεγάλη βλακεία, αλλά εδώ σε άλλο topic συζητούσαμε για την προσφορά από το amazon.de. Με 9 ευρώ πήρα 6 καλώδια τα οποία έφτασαν εντός εβδομάδας. Οπότε σίγουρα συμφέρει εκείνο καλύτερα...
metalmike Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δεν έκανες μεγάλη βλακεία, αλλά εδώ σε άλλο topic συζητούσαμε για την προσφορά από το amazon.de. Με 9 ευρώ πήρα 6 καλώδια τα οποία έφτασαν εντός εβδομάδας. Οπότε σίγουρα συμφέρει εκείνο καλύτερα... Α οκ, σ'ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις