EstellePr Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ξύπνησα σήμερα, και κάθησα στον iMac να πληκτρολογήσω μια μετάφραση. Το πληκτρολόγιο λοιπόν, για κάποιον άγνωστο λόγο, έχει βραχυκυκλώσει. Παράδειγμα, πατάω το n, και γράφει στη σειρά tfhnm. Το up arrow, το διαβάζει σαν κόμμα και τελεία. Σημείωση, δεν έχει πέσει κάτι πάνω στο πληκτρολόγιο (απ' όσο γνωρίζω) και συνέβη μέσα σε μια νύχτα. Να βγάλω ένα - ένα τα πλήκτρα να τα καθαρίσω? Πως μπορεί να έγινε αυτό? Edit: τα παραπάνω συμβαίνουν σε όλα σχεδόν τα πλήκτρα.
wiimaniac Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 και μένα μου το χε κάνει αυτό, με ελάχιστο νερό που είχε πέσει πάνω, το φύσηξα, ξεφύσησα τιποτα... πήγε μαζί με τον imac που είχε θέμα με την οθόνη και αλλάχθηκε....
apple32 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Πήγαινε στην info quest που φέρνει την apple στην Ελλάδα και κανε τον τρελό ότι έτσι ήταν απο την αρχη που το αγορασες..Πιστευω ότι αν είναι καθαρό δεν θα έχουν καμία απόδειξη ότι πρόκειται για ζημιά δική σου..
darklordvader77 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Το ίδιο συνέβη κ με το πληκτρολόγιο του iMac Mid-2011 που αγόρασε ο αδερφός μου πριν 3 μηνες.. ταλαιπωρία να τρέξει μέχρι την infoquest στο κέντρο μαζί με το μηχάνημα όμως βεβαιωθηκαν οι τεχνικοί εκεί πως δεν υπάρχει θέμα στο Hardware/Software του iMac και του αλλάξαν το πληκτρολόγιο τελικά...
EstellePr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Το ίδιο συνέβη κ με το πληκτρολόγιο του iMac Mid-2011 που αγόρασε ο αδερφός μου πριν 3 μηνες.. ταλαιπωρία να τρέξει μέχρι την infoquest στο κέντρο μαζί με το μηχάνημα όμως βεβαιωθηκαν οι τεχνικοί εκεί πως δεν υπάρχει θέμα στο Hardware/Software του iMac και του αλλάξαν το πληκτρολόγιο τελικά... Το δικό μου είναι απο τον 1ο iMac που πήρα, το 2009. Αλλα, το είχα απο τότε πάντα με προστατευτική ζελατίνα, και τώρα μοιάζει παράξενο που βραχυκύκλωσε. Επίσης, τη μέρα που έκανε "απόπειρα αυτοκτονίας" όταν ακουμπησα το αλουμίνιο γύρω απο τα πλήκτρα, με ηλέκτρισε. Και γενικά όσες φορές κι αν το ακούμπησα. Για εγγύηση, άκυρο, είναι παλιό και δεν αξίζει την ταλαιπωρία, απλα θέλω να το ανοίξω να δω για ποιο λόγο συνέβη και ν' αποκλείσω την περίπτωση να έχει χυθεί κάτι. Μετά μόνο φοβάμαι να το συνδέσω στον iMac, μή κάνει κανα "τσαφ" και κάνω άσχημο πτώμα.
G10 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πέρυσι 6 μέρες πριν λήξει η εγγύηση μου. Εμένα τ πληκτρολόγιο τρελάθηκε λόγω οινοπνεύματος που καθάριζα τα πλήκτρα.Το πήγα και μετά απο 1 βδομάδα μου το αντικατατήσανε. Δν θέλω να σε ταράξω αλλά θέλει αλλαγή ελπίζω να είσαι στην εγγύηση Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα