Προς το περιεχόμενο

thomson tg585-netfaster wlan 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Ο σκοπος δημιουργειας αυτου του θεματος ειναι για κατι ρουτερ που εχω στην κατοχη μ 2 τομσον χρησιμοποιω το ενα,ενα νετφαστερ.Δεν ξερω εαν υπαρχει τετοιου ειδους θεμα αλλα χρειαζομαι μερικες γνωμες αν αξιζει να τα πουλησω η να τα κρατησω αξιοποιωντας τα με καποιο τροπο.ευχαριστω

Δημοσ.

α.κρατας αυτο που σε βολευει περισσοτερο και παιζει καλυτερα με την γραμμη σου.μπορει πχ το ενα να ειναι πιο σταθερο αλλα το αλλο να εχει πιο καλο wireless αλλα εσυ να κρατησεις το πιο σταθερο πχ επειδη η γραμμη σου εχει αποσυνδεσεις και να μην θες το αλλο διοτι δεν σε νοιαζει το wifi.

για μενα θα κραταγα το thomson επειδη μαρεσουν πολυ και ειναι σταθερα ακομα και σε χαλια γραμμες.απο εκει και περα ενα adslrouter μπορει να γινει access point και αμα το συνδεσεις με καλωδιο με το Thomson να δινει wi fi σε καποιο αλλο σημειου του σπιτιου που μπορει να μην πιανει το Thomson.επισης τα 2 Thomson μπορουν να παιξουν σαν Repeater το ενα με το αλλο με το wds και να κανεις το ιδιο που αναφερω πιο πανω αλλα χωρις καλωδια.να δινει το ενα wireless και το αλλο να πιανει wireless απο το πρωτο και να αναμεταδιδει.τωρα για πουλημα που λες μετα βιας υπολογισε κανα 15 αρι να πιασεις για το καθε ρουτερ και αμα.με 23 παιρνει καποιος το vigor 2700 το οποιο ειναι πολυ καλυτερο και απο Netfaster και απο Thomson.στο λεω γιατι ειχα πουλησει ενα linksys που περισσευε και ηταν και απο τα καλα μοντελα και πανω απο 15.....nope.που επισης ειναι απο τα πολυ καλα και δυνατα ρουτερ με openwag κτλ.το netfaster δεν ειναι τιποτα σοβαρο.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για την απαντηση σας.Εχω hol και χρησιμοποιω το thomson.ιντερνετ μπαινω με wifi απο το λαπτοπ μ.δν εχω κανενα προβλημα ουτε με το σημα ουτε με τν ταχυτητα.Δηλαδη αν ενα απο αυτα που δεν χρειαζομαι το κανω acces point θα βελτιωθει μονο το σημα αλλα η ταχυτητα θα παρεμεινει ιδια ετσι??οταν αναμεταδιδει το σημα δεν αλλειωνεται λογο θορυβου??καλυτερα πιστευω να τα πουλησω ειναι ασκοπο να παιδευομαι διχως σημαντικο λογο

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για την απαντηση σας.Εχω hol και χρησιμοποιω το thomson.ιντερνετ μπαινω με wifi απο το λαπτοπ μ.δν εχω κανενα προβλημα ουτε με το σημα ουτε με τν ταχυτητα.Δηλαδη αν ενα απο αυτα που δεν χρειαζομαι το κανω acces point θα βελτιωθει μονο το σημα αλλα η ταχυτητα θα παρεμεινει ιδια ετσι??οταν αναμεταδιδει το σημα δεν αλλειωνεται λογο θορυβου??καλυτερα πιστευω να τα πουλησω ειναι ασκοπο να παιδευομαι διχως σημαντικο λογο

αν το κανεις access point σημαινει οτι τραβας καλωδιο απο το Thomson και το βαζεις μετα στο netfaster και το netfaster το βαζεις πχ 20 μετρα πιο περα για να δινει wireless εκει.ετσι δεν χανεις ταχυτητα.αν ομως τα κανεις wds δηλαδη να δινει το Thomson πχ ασυρματα στο Netfasterκαι το Netfaster ασυρματα εκει θα εχεις καποια πτωση της ταχυτητας.wds βεβαια ειναι λιγο παραξενο για να παιξει.ακομα και αν το υποστηριζει το netfaster ειναι λιγο μεγαλη ιστορια.

αν ηταν 2 thomson η δυο netfaster ισως να ηταν λιγο πιο ευκολο εκτος αν θες να ριξεις καλωδιο .αλλιως πουλησε το αλλα μην περιμενεις παραπανω απο 15 ευρω Να πιασει.

Δημοσ.

θα δεις.γενικα επειδη το vigor 2700 εχει 23 new μην περιμενεις αυτα που ειναι Used ειτε New να φυγουν πανω απο 20 οταν ο αλλοςμε τα ιδια λεφτα μπορει να παρει vigorκαι με μια αλλαγη firmware να εχειενα ρουτερ που κανει 70 ευρω κανονικα.συνηθως στο 15 ευρω φευγουν τα ρουτερ αυτα max

Δημοσ.

Καταλαβα.ισως μια καλη κινηση θα ηταν να πουλησω και το αλλο τομσον που εχω και με τα λεφτα αυτα να παρω vigor ;)σας ευχαριστω παντος για το χρονο σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...