speedy23 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Εδω και καιρο εχω παρει ενα εξωτερικο δισκο και τον εχω επιλεξει ως default τοποθεσια για το κατεβασμα των torrents.Το θεμα ειναι το εξης:Τον σκληρο δισκο τον εχω βαλει σε πολυμπριζο το οποιο φυσικα εχει διακοπτη.Ε,την επαθα 2 φορες στην αρχη και αρχισα το μtorrent χωρις ν'ανοιξω το πολυμπριζο και κατ'επεκταση τον σκληρο δηλαδη με αποτελεσμα να μου βγαζει error("Ιnvalid download state,try resuming") το μtorrent σε ολα τα αρχεια και να θελει την κουραστικη διαδικασια να τα ξαναβρεις ολα απο την αρχη στην σωστη τοποθεσια τους και να κανει το check.Αφηστε που αρκετα torrents τα εχω μισα και και πρεπει να ξανατρεξω τo αρχειο και να επιλεξω αυτα που εχω ωστε να μην αρχιζει να κατεβαζει τα υπολοιπα ωστε να ολοκληρωθει. Υπαρχει λυση ωστε να μην γινεται ολο αυτο και να επανελθουν τα torrents οπως ηταν πριν?
άδικος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δε χρειάζεται να κάνεις όλη τη διαδικασία. Απλά επιλέγεις να κάνει force recheck το torrent αφού ανοίξεις το δίσκο σου. Ότι είχες επιλέξει να μη κατεβεί δε θα κατεβεί.
speedy23 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δεν γινεται αυτο, το εχω δοκιμασει στα partially downloaded torrents.Σταματαει ας πουμε στο 65% για παραδειγμα και μετα αμα πατησεις πανω του αρχιζει και κατεβαζει τα υπολοιπα.Η λυση ειναι να το διαγραψεις το αρχειο μεσα απο το μtorrent,να το ξανατρεξεις και να επιλεξεις τα αρχεια που ειχες κατεβασει αρχικα,να δωσεις το location και μετα το re-check. PS:Ξεχαστηκα και δεν το εβαλα στο software το θεμα αυτο.Αν θελει καποιος mod,ας το μετακινησει.
άδικος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μπορείς στην πρώτη καρτέλα αρχεία/files στο κάτω μέρος με δεξί κλικ σε κάθε αρχείο να επιλέξεις να μη το κατεβάσει πριν κάνεις recheck. Έτσι δε θα χρειαστεί να ξανατρέξεις το .torrent αρχείο & να επαναλάβεις τη διαδικασία. Εκτός αν δε κατάλαβα καλά...
speedy23 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μπορείς στην πρώτη καρτέλα αρχεία/files στο κάτω μέρος με δεξί κλικ σε κάθε αρχείο να επιλέξεις να μη το κατεβάσει πριν κάνεις recheck. Έτσι δε θα χρειαστεί να ξανατρέξεις το .torrent αρχείο & να επαναλάβεις τη διαδικασία. Εκτός αν δε κατάλαβα καλά... Μια χαρα το καταλαβες και το εκανα ακριβως ετσι προχθες.Ολως τυχαιως το προσεξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα