halobump Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Έχω δοκιμάσει πολλά αλλά ακόμη τίποτα. Δεν μπορώ να βρω συμβατή rom για tab10 imapx200. Οι περισσότερες είναι disco10.
geowizard Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 νομιζω μαζι με το power button πρεπει να πατησεις και το volume + και το home
DioNiSis_000 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 απο οτι διβαζω το tab10 imapx200 ειναι κλωνος/απομίμηση του flytouch γιαυτο και δεν παιζουν οι rom του, ουσιαστικα ειναι αλλο tablet. διαβασε στη σελιδα παρακατω για το tab10, εχει και καποιες rom να δοκιμασεις http://www.slatedroid.com/topic/26890-android-tab10/
halobump Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 απο οτι διβαζω το tab10 imapx200 ειναι κλωνος/απομίμηση του flytouch γιαυτο και δεν παιζουν οι rom του, ουσιαστικα ειναι αλλο tablet. διαβασε στη σελιδα παρακατω για το tab10, εχει και καποιες rom να δοκιμασεις http://www.slatedroid.com/topic/26890-android-tab10/ Ναι το ξέρω αυτό και επίσης έχω διαβάσει 2 μέρες τώρα αυτά εδώ΄παντού Δεν έχω βρει λύση ακόμη, προφανώς είναι πολύ καινούριο το μοντέλο και δεν έχουν βγάλει ακόμη rom. Ναι με τα 3 κουμπιά δοκιμάζω αλλά μου βγάσει πάνω στο recovery, "Extracting data failed; please check your zSYS.img". Έχω βρει και κάτι άλλες rom που υποστηρίζουν ότι είναι για το μοντέλο, αλλά εκείνα δεν έχουν απλά 2 αρχεία, έχουν πολλά images και δεν ξέρω τι να τα κάνω.
halobump Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Τα κατάφερα τελικά δοκιμάζοντας εκδόσεις (που ήταν πολλά αρχεία images και όχι 2). Έστειλα και mail στον seller από το ebay και μου έστειλε αυτό που είχε μέσα, αλλά είναι αχρείαστο, ας υπάρχει, αφού έβαλα καλύτερο. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2012 από halobump
DioNiSis_000 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 ok τοτε. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι 2 αρχεια η rom, απλα τα flytouch ειναι 2, σε αλλα μπορει να ειναι περισοτερα. οτι rom βρισκεις ή σου δινει ο πωλτης κατεβαζετες και κρατατες στο pc γιατι συνηθως τις κανουν upload σε σερβερ που κρατανε προσωρινά τα αρχεια και μετα μπορει να μην τα βρισκεις αν χρειαστει. αλλαγες και καταργηση εφαρμογων να κανεις με το titanium backup που μπορεις να επαναφερεις μετα οτι λαθως κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα