halobump Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Καλησπέρα, αγόρασα πριν λίγες μέρες το SuperPAD III 10.2" και επειδή είχε μέσα εγκατεστημένες πολλές άχρηστες εφαρμογές, το έκανα root και με ένα πρόγραμμα έσβησα κάποιες και τώρα μου βγάζει ένα error συνέχεια με μόνη επιλογή το force stop. Επειδή η κατάσταση δεν παλεύεται θέλω να το κάνω format και να βάλω καινούριο λειτουργικό μέσα (λογικά android όπως έχει είδη). Θα ήθελα να μάθω από που μπορώ να το κατεβάσω και πως να κάνω το format (χρειάζεται microSD ή γίνεται και με usb flasaki?).
DioNiSis_000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 με μια microsd καρτα γινεται, κατεβαζεις τη rom την περνας στην καρτα τη βαζεις μετα στο tablet και μετα το ανοιγεις. κανει φορματ και περνα τη νεα rom. εχοντας δοκιμασει ολες σχεδων τις rom που εχουν βγει, σου πρωτεινω να βαλεις την tim 6. ειναι unofficial pre-rooted με πολλες βελτιωσεις και δεν εχει περιττές εφαρμογες μεσα. οδηγιες και πληροφοριες στο http://public.timduru.org/Android/Flytouch3/ εχει βγει και μια τελευταια rom με ονομα axlien βασισμενη στην tim 6 οπου απο οτι λενε εχουν αφαιρεσει καποια επιπλεων περιττα στοιχεια με βελτιωσεις στην ταχυτητα αλλα ειναι η μονη που δεν εχω δοκιμασει, μιας και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την tim6.
Gr_Soul Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Πιθανότατα έσβησες κάποιες εφαρμογές που δεν έπρεπε, για αυτό και τα σφάλματα. Αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων οι σβησμένες εφαρμογές θα επανέλθουν και θα είσαι εντάξει, αν φυσικά δεν έχεις πειράξει τη ROM.
halobump Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας, και νόμιζα πως είναι δύσκολο να βρεθεί λύση γιατί είχα ψάξει αρκετά. Factory reset έκανα αλλά το σφάλμα παρέμεινε, θα κοιτάξω αυτά που μου είπατε και αν έχω απορίες θα απαντήσω.
orlox Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Η επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων σβηνει το /data δεν πειραζει το /system. Οποτε αν εσβησε απο το /system δεν κανει τιποτα η επαναφορα.
halobump Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 με μια microsd καρτα γινεται, κατεβαζεις τη rom την περνας στην καρτα τη βαζεις μετα στο tablet και μετα το ανοιγεις. κανει φορματ και περνα τη νεα rom. εχοντας δοκιμασει ολες σχεδων τις rom που εχουν βγει, σου πρωτεινω να βαλεις την tim 6. ειναι unofficial pre-rooted με πολλες βελτιωσεις και δεν εχει περιττές εφαρμογες μεσα. οδηγιες και πληροφοριες στο http://public.timduru.org/Android/Flytouch3/ εχει βγει και μια τελευταια rom με ονομα axlien βασισμενη στην tim 6 οπου απο οτι λενε εχουν αφαιρεσει καποια επιπλεων περιττα στοιχεια με βελτιωσεις στην ταχυτητα αλλα ειναι η μονη που δεν εχω δοκιμασει, μιας και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την tim6. Κατέβασα τό zip με το android (γιατι δεν έχω card reader στο pc), το έκανα unzip και στον φάκελο sdcard/ και στον sdcard/sdcard1 αλλά μετά την επανεκκίνηση δεν κάνει κάτι, απλά ανοίγει.
DioNiSis_000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Κατέβασα τό zip με το android (γιατι δεν έχω card reader στο pc), το έκανα unzip και στον φάκελο sdcard/ και στον sdcard/sdcard1 αλλά μετά την επανεκκίνηση δεν κάνει κάτι, απλά ανοίγει. χωρις card reader δεν γινεται ευκολα. πρεπει να αποσυμπιεσεις το zip και να βαλεις τα 2 αρχεια σε εξωτερικη sd. μετα βαζεις την sd στο tablet οταν ειναι κλειστο και το ανοιγεις. αφου ολοκληρωθει το φορματ και η αναβαθμιση θα κανει τερμαρισμο και θα σβησει, τοτε πρεπει να βγαλεις την καρτα και να το ανοιξεις χωρις την καρτα μεσα. η εξωτερικη sd ειναι ο sdcard1 φακελος που δεν πρεπει να περιεχει τιποτα αλλο απο τα 2 αρχεια της rom. γιαυτο και στις οδηγιες λενε να κανεις φορματ την sd πριν γραψεις τα αρχεια της αναβαθμισης μην τυχων περιεχει κρυφα αρχεια που δεν φαινονται στο browser.
halobump Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 χωρις card reader δεν γινεται ευκολα. πρεπει να αποσυμπιεσεις το zip και να βαλεις τα 2 αρχεια σε εξωτερικη sd. μετα βαζεις την sd στο tablet οταν ειναι κλειστο και το ανοιγεις. αφου ολοκληρωθει το φορματ και η αναβαθμιση θα κανει τερμαρισμο και θα σβησει, τοτε πρεπει να βγαλεις την καρτα και να το ανοιξεις χωρις την καρτα μεσα. η εξωτερικη sd ειναι ο sdcard1 φακελος που δεν πρεπει να περιεχει τιποτα αλλο απο τα 2 αρχεια της rom. γιαυτο και στις οδηγιες λενε να κανεις φορματ την sd πριν γραψεις τα αρχεια της αναβαθμισης μην τυχων περιεχει κρυφα αρχεια που δεν φαινονται στο browser. Ωραία βρήκα card reader και την έκανα format. Τα 2 αρχεία τα βάζω στο root της κάρτας (δλδ sdcard/) ή στο sdcard1? Δοκίμασα και στα 2 αλλά πάλι βάζω την κάρτα στο κλειστο tablet και όταν το ανοίγω , ανοίγει κανονικά σαν να μην έγινε τπτ. Επίσης αφου τα κάνω αυτά όταν μπαίνω μέσα στα αρχεία από filemanager στον φακελο sdcard/ δείχνει και άλλους φακέλους (downloads,sdcard1,sdcard2,udisk1,udisk2 κτλπ) παρόλο το φορμάτ δημιουργούνται αυτόματα μάλλον. Προφανώς δεν ταιριάζει η rom με το tablet? Βοηθήστε pls γιατί χρειάζεται φορματ οποσδοίποτε.
DioNiSis_000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 αφου βρηκες card reader γιατι δεν βαζεις τα αρχεια απο το pc στην καρτα μετα το φορματ. στο tablet απο τον filemanager, sdcard ειναι η εσωτερικη μνημη της συσκευής και sdcard1 η καρτα μνημης. δηλαδη το root της καρτας ειναι το sdcard1. αυτο που σου συμβαινει ειναι οτι πας να παερσεις τα αρχεια με το tablet. οταν βαζεις την καρτα στο tablet μαλων δημιουργει καποια αρχεια συστηματος και γιαυτο δεν γινεται. μετεφερε τα αρχεια στο pc κανε φορματ την καρτα και βαλε τα αρχεια στην καρτα χρησημοποιωντας το pc. δες και το βιντεο πως το κανει http://www.youtube.com/watch?v=8wku39fSigw
halobump Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δεν με κατάλαβες μάλλον, διάβασε το μηνυμά μου προσεκτικά πάνω .Αφού κάνω κανονικά φορμάτ την κάρτα περνάω τα αρχεία από το pc αλλά πάλι δεν γίνεται. Και μετά την βάζω στο κλειστό ταμπλετ και ανοίγει κανονικά (δεν κάνει κάτι διαφορετικό). Οι φάκελοι που έλεγα ήταν στην sdcard/ , δλδ στην εσωτερική μνήμη όπως λες.
DioNiSis_000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 αν ειναι ετσι δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει. κανονικα πρεπει να βγαζει την μαυρη οθονη αναβαθμισης οπως στο βιντεο που εβαλα πιο πανω. εκτως και αν οταν κανεις φορματ την καρτα δεν επιλεγεις fat32 συστημα αρχειων, να και δυσκολο γιατι θα το εχει by default. οι φακελοι παντα θα υπαρχουν στο sdcard ακομα και μετα το φορματ, ετσι ειναι το filesystem του.
halobump Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 αν ειναι ετσι δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει. κανονικα πρεπει να βγαζει την μαυρη οθονη αναβαθμισης οπως στο βιντεο που εβαλα πιο πανω. εκτως και αν οταν κανεις φορματ την καρτα δεν επιλεγεις fat32 συστημα αρχειων, να και δυσκολο γιατι θα το εχει by default. οι φακελοι παντα θα υπαρχουν στο sdcard ακομα και μετα το φορματ, ετσι ειναι το filesystem του. Μήπως πρέπει πρώτα να το κάνω root ή δεν παίζει ρόλο? Όχι, κανονικά το κάνω fat32 και δοκίμασα και φορματ και με ειδική εφαρμογή αλλά πάλι...ξέρεις κανένα site με άλλα roms και το τι περιέχουν?
DioNiSis_000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 το root δεν παιζει ρολο κοιταξε στις ρυθμισεις λεει τι μοντελο ακριβως εχεις μηπως ειναι καποια παραλλαγή του flytouch που δεν αναγνωριζει τις rom. για rom κοιτα και αυτη τη νεοτερη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1451349&highlight=flytouch κοιταξε και γενικα το φορουμ http://forum.xda-developers.com/index.php στειλε και κανα μηνημα στο μαγαζι που το πηρες και ζητα τους να σου δωσουν καποια rom συμβατη αν εχουν.
halobump Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 το root δεν παιζει ρολο κοιταξε στις ρυθμισεις λεει τι μοντελο ακριβως εχεις μηπως ειναι καποια παραλλαγή του flytouch που δεν αναγνωριζει τις rom. για rom κοιτα και αυτη τη νεοτερη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1451349&highlight=flytouch κοιταξε και γενικα το φορουμ http://forum.xda-developers.com/index.php στειλε και κανα μηνημα στο μαγαζι που το πηρες και ζητα τους να σου δωσουν καποια rom συμβατη αν εχουν. Και με root το δοκίμασα και χωρίς αλλά πάλι, έχω πειστεί ότι δεν είναι συμβατά. Θα δοκιμάσω αυτό που έστειλες τώρα και μετα θα δω το μοντέλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα