Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σα καινούργιος στο forum σας και στο χώρο των Η/Υ λόγω του νεαρού της ηλικίας (μονο 16 βλέπετε) θα ήθελα να με βοηθήσετε στο τι χρειάζεται να αναβαθμίσω στον Η/Υ μου για καλύτερη απόδοση με τα λιγότερα χρήματα μιας και δε θέλω να επιβαρύνω τους γονείς μου σε τέτοιους καιρούς που ζούμε κι βγάζοντας τα εξαρτήματα απο το χαρτζηλίκι παππούδων κλπ .Τον υπολογιστή τον θέλω για γενική χρήση και κανά παιχνιίδι που και που.

Λοιπόν,τα στοιχεία που μου δίνει το πρόγραμμα speccy για τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή είναι τα εξής:

Operating System

MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1

CPU

Intel Pentium E5300 @ 2.60GHz 39 °C

Wolfdale 45nm Technology

RAM

1.00 GB Single-Channel DDR2 @ 401MHz (6-6-6-18)

Motherboard

Foxconn G31MXP (Socket 775) 40 °C

Graphics

HP L1710 (1280x1024@60Hz)

Intel® G33/G31 Express Chipset Family

Hard Drives

156GB Western Digital WDC WD1600AAJS-65M0A0 ATA Device (SATA) 33 °C

Optical Drives

ASUS DRW-22B2ST ATA Device

Audio

High Definition Audio Device

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!

Δημοσ.

Θα βάλεις οπωσδήποτε 2x2gb ram και αφού θες παιχνίδια μια κάρτα γραφικών ανάλογα με το πόσα λεφτά δίνεις.. Επίσης μπορείς να βάλεις κανάν intel Q σειρά επεξεργαστή για 775 μητρική που έχεις..

Δημοσ.

Καταρχήν,σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Είδα στο ebay.com αυτή την κάρτα γραφικών :

http://www.ebay.com/itm/Inno3D-NVIDIA-Geforce-GT-4GB-PCI-Express-x16-Video-Graphics-Card-4-GB-HDMI-DVI-/221017807149?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item3375b

Αξίζει καθόλου;

Επίσης η μνήμη πρέπει να είναι ίδια μάρκα με αυτή που έχω τώρα;(TRANSCEND λέει πάνω η κάρτα)

Και κάτι τελευταίο,αξίζει η αναβάθμιση ή να κοιτάξω για καινούριο;

Δημοσ.

Καταρχήν,σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Είδα στο ebay.com αυτή την κάρτα γραφικών :

http://www.ebay.com/...&hash=item3375b

Αξίζει καθόλου;

Επίσης η μνήμη πρέπει να είναι ίδια μάρκα με αυτή που έχω τώρα;(TRANSCEND λέει πάνω η κάρτα)

Και κάτι τελευταίο,αξίζει η αναβάθμιση ή να κοιτάξω για καινούριο;

ουτε να το σκεφτεις να την παρεις αυτη.δεν λεει ουτε μια ειναι και 4γιγα μνημη μου φαίνεται για καραμουφα.

Δημοσ.

manolisT καλησπέρα και καλώς ήρθες.

Πες μας πόσα λεφτά maximum μπορείς να διαθέσεις ,τι τροφοδοτικό έχεις(πρέπει να ανοίξεις το κουτί για να δεις την μάρκα και το μοντέλο,εκτός αν έχεις κάποια απόδειξη που να το αναγράφει) και ποιά παιχνίδια παίζεις.

Δημοσ.

Τελικα, θα ηταν χρησιμη η αναβαθμιση ή να κοιταξω για κανενα καινουριο το καλοκαιρι;

pano,προς το παρων μπορω να διαθεσω κοντα στα 100Ε αλλα το καλοκαιρι πλησιαζει και θα ψαξω και για καμια καλοκαιρινη δουλεια.ολο και κατι υπολογιζω απο εκει αν κατσει τιποτα.(δε θα τα αλλαζα εξαλλου ολα μαζι γιατι ανεβαινει το κοστος κατα πολυ)

το τροφοδοτικο πανω γραφει:

MODEL: DR-84860BTX (MAX 450W)

SUPPORT PRESCOTT 240WW (απο κατω)

γενικως αυτη την περιοδο λογω σχολειου δε παιζω παιχνιδια εκτος απο ενα online ,το ικαριαμ...

PREMIER γαφει πανω το τροφοδοτικο εκτος απο ολα τα αλλα.

Δημοσ.

Μανώλη αν θέλεις απλώς να κάνεις μια αναβαθμισούλα για να ''πηγαίνει'' λίγο καλύτερα ο υπολογιστής σου και να παίζεις κανά παιχνίδι τέτοιου στύλ σαν αυτό που ανέφερες(και πιο ''βαριά'' ενδεχομένως), αξίζει να δώσεις το κατοστάρικο,αν όμως θέλεις να φτιάξεις ένα ''βαρβάτο'' υπολογιστή για παιχνίδια κ.τ.λ,καλύτερα να μαζέψεις κανά ευρώ για να πάρεις καινούργιο.

Δημοσ.

Βασικα , προτιμω το δευτερο...

μηπως θα μπορουσες να μου προτεινεις κανεναν αξιολογο κι οχι με κανενα ''αστρονομικο'' ποσο για να ξερω στο περιπου ποσο χρειαζεται και να κανω το κουμαντο μου;

Δημοσ.

Mε έναν πολύ πρόχειρο υπολογισμό,με τις σημερινές τιμές και κρατώντας από τον παλιό μόνο τα περιφερειακά(ποντ.,πληκτ.,ηχεία) και το dvd rw,θα χρειαστείς τουλάχιστον 700 ευρώ(χωρίς τα windows).

Δημοσ.

Μπορει να πουλησει τον παλιο του κανενα 120αρι-150αρι ευρω να βαλει αλλα 400-450 και μια χαρα θα φτιαξει ενα αξιολογο pc για midrange games

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη αναφερεις: (Τον υπολογιστή τον θέλω για γενική χρήση και κανά παιχνίδι που και που),η γνωμη μου ειναι :

Πουλας την RAM και τον επεξεργαστη που εχεις.Με τα χρηματα απο την πωληση και με αυτα που διαθετεις,αγοραζεις απο αγγελιες RAM σετακι 2x2Gb και επεξεργαστη Q6600(τον κλοκαρεις οσο σε αφησει η μητρικη σου).Παραδειγμα:

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/67214-intel-q6600-zalman/

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/ram/67456-22gb-1066-mhz-ddr2-kingston-hyperx-khx8500d2t1k24g/

Αν γινει και καμια καλυτερη τιμη...ακομα καλυτερα...

Επειδη νομιζω οτι θα σου μεινουν χρηματα(ή αν δεν σου μεινουν,μαζευεις σιγα σιγα ενα μικρο ποσο)...αγοραζεις και μια 4850 καρτα γραφικων(παλι απο αγγελιες).Παραδειγμα:

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/65783-ati-radeon-garage-sale/

και εισαι...super...

Εγω,αυτο θα εκανα.

Επεξ/σία από dimpa16

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...