Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες εκει που δουλευα μου σβηνει ο υπολογιστης και οταν τον ξανανοιγω δεν αναβει, δεν μπαινει καν στο BIOS (ουτε ακουω τον ηχο απο το speaker που εκανε οταν ανοιγε και εμπαινε στο BIOS), η οθονη δεν δειχνει τιποτα (απλα μαυρο), ακουω βεβαια τον ηχο απο το τροφοδοτικο και τους ανεμιστηρες να δουλευουν και ολα παιρνουν ρευμα κανονικα, αλλα μεχρι εκει. Τον ειχα 3 χρονια και δουλευε ρολοι (και εχω αρκετη εμπειρια απο υπολογιστες), απλα δεν μπορω να καταλαβω τι επαθε στα καλα-καθουμενα. Τι λετε να ειναι ??!! :whistle:

Δημοσ.

ευχαριστω ρε παιδια ... Κι εγω πιστευω οτι μαλλον δεν ειναι η καρτα γραφικων, αφου δεν ακουγεται καν το ηχητικο beep οταν αναβει ο υπολογιστης ... Υπαρχει περιπτωση να ειναι απλα η μπαταριουλα της μητρικης ? (αυτη που ειναι σαν νομισμα). Μηπως εχει αδειασει και γι αυτο δεν αναβει ? :blink:

Δημοσ.

Δύσκολα τροφοδοτικό. Στο δικό μου με speaker πάνω και δεν "φώναξε" αλλα μόλις έβαλα άλλη κάρτα έπαιξε κανονικά:P

Δημοσ.

Επειδή θα ακούσεις η κάρτα φταίει, το τροφοδοτικό φταίει, η μητρική φταίει κλπ, αφού λες ότι έχεις μία εμπειρία πάνω στους υπολογιστές, άνοιξε το πλαινό και βγάλε βάλε τα εξαρτήματα και τα καλώδια.

Speaker έχει η μητρική σου ή έχεις εσύ κάποιο extra; Γιατί αν δεν έχει η μητρική και δεν έχεις βάλει και εσύ, δύσκολα θα ακούσεις error beep.

Δημοσ.

Επειδή θα ακούσεις η κάρτα φταίει, το τροφοδοτικό φταίει, η μητρική φταίει κλπ, αφού λες ότι έχεις μία εμπειρία πάνω στους υπολογιστές, άνοιξε το πλαινό και βγάλε βάλε τα εξαρτήματα και τα καλώδια.

τι, να τα αλλαζω ενα-ενα τα κομματια δηλαδη ? Δεν εχω δευτερα, πρεπει να παω να αγοραζω καινουρια για να τα τεσταρω ενα-ενα (αλλα αν δεν υπαρχει αλλη λυση, μαλλον θα αρχισω απο τα φτηνοτερα, μεχρι να βρω ποιο φταιει ...) :wacko:

Speaker έχει η μητρική σου ή έχεις εσύ κάποιο extra; Γιατί αν δεν έχει η μητρική και δεν έχεις βάλει και εσύ, δύσκολα θα ακούσεις error beep.

Ναι, εχει speaker η μητρικη, κανονικα, αφου το ακουγα μεχρι σημερα οποτε αναβα τον υπολογιστη (στα 3 χρονια που τον εχω). Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν κανει ΟΥΤΕ το beep !! :blink:

Δημοσ.

Δεν σου είπα να κάνεις αλλαγές στο Hardware. Αρχικά βγάλε τα εξαρτήματα και τα καλώδια πάνω απο την μητρική, φύσηξε τις επαφές ή ακόμα καλύτερα καθάρισέ τις με καθαρό οινόπνευμα και ξανακούμπωσε αφού στεγνώσουν. Περιττό να αναφέρω ότι όλα αυτά θα τα κάνεις με το pc κλειστό και αποφορτισμένο. Στηρίζομαι στην εμπειρία που αναφέρεις ότι υπάρχει και δεν τα λέω αναλυτικά.

Δημοσ.

Δεν σου είπα να κάνεις αλλαγές στο Hardware. Αρχικά βγάλε τα εξαρτήματα και τα καλώδια πάνω απο την μητρική, φύσηξε τις επαφές ή ακόμα καλύτερα καθάρισέ τις με καθαρό οινόπνευμα και ξανακούμπωσε αφού στεγνώσουν. Περιττό να αναφέρω ότι όλα αυτά θα τα κάνεις με το pc κλειστό και αποφορτισμένο. Στηρίζομαι στην εμπειρία που αναφέρεις ότι υπάρχει και δεν τα λέω αναλυτικά.

+1 μετά δοκίμασε να ξεκινήσεις τον υπολογιστή χωρίς κάρτα γραφικών. Αν κάνει μπιπ θα αγοράσεις μόνο κάρτα γραφικών.

Θα κάνεις το ίδιο για τις μνήμες.

Μετά θα πρέπει να βρείς ένα άλλο λειτουργικό τροφοδικό για να δεις αν μπουτάρει με αυτο.

Δημοσ.

ναι, εννοειται, οκ θα τα δοκιμασω ολα αυτα. Για να βεβαιωθουμε οτι ολα παιρνουν ρευμα δηλαδη υποθετω. Φυσικα το pc θα ειναι κλειστο (βγαζω εντελως το καλωδιο του τροφοδοτικου). Λεγοντας "αποφορτισμενο" τι εννοεις ακριβως ?

+1 μετά δοκίμασε να ξεκινήσεις τον υπολογιστή χωρίς κάρτα γραφικών. Αν κάνει μπιπ θα αγοράσεις μόνο κάρτα γραφικών.

Θα κάνεις το ίδιο για τις μνήμες.

Μετά θα πρέπει να βρείς ένα άλλο λειτουργικό τροφοδικό για να δεις αν μπουτάρει με αυτο.

οκ φιλε μου, θα κανω αυτα που προτεινεις, ευχαριστω ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...