Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια εχω ενα προβλημα με την 5850 μου. Με το Msi Afterburner βλεπω την ωρα που παιζω Battlefield 3 οτι το gpu usage φτανει μεχρι και το 100% δηλαδη κανονικα! Οταν ομως παιζω ενα online game Combat Arms το gpu usage δεν ξεπερνα το 30% με αποτελεσμα τα fps να ειναι πολυ χαμηλα! To εχω δοικμασει σε xp 32bit & Win764bit αλλα τίποτα! Tο εχω δοκιμασει και με το gpu-zeek.png

CPU:Intel Q6600 2.8 Ghz GPU:AMD HD 5850 Xtreme edition RAM:8GB DDR2 MOBO:ASUS P5k Premium

Δημοσ.

Ποσα fps εχεις με στο συγκεκριμένο game. Δες το λίγο με το fraps.

Απότι βλέπω εδώ το παιχν΄΄ιδι έχει τραγικά χαμηλές απαιτησεις οποτε λογικό είναι να μην ζοριζει την κάρτα...

μηπως έχεις lag και όχι χαμηλά fps?

Δημοσ.

Οχι δεν εχω lag τα fps μου ειναι γυρω στα 40.ενας φιλος μου που εχει την 6770 του πιανει 200 fps με 100% gpu usage..

Δημοσ.

Οχι δεν εχω lag τα fps μου ειναι γυρω στα 40.ενας φιλος μου που εχει την 6770 του πιανει 200 fps με 100% gpu usage..

Μηπως ζρησιμοποιείται διαφορετικές ρυθμίσεις?

Επίσης μηπως έχει ενεργοποιημένο το vsync εσυ??

Δημοσ.

Κάνε αυτά που λέει και ο προλαλήσαντας, αλλά γνώμη μου είναι ότι αλλού είναι το πρόβλημά σου. Μάλλον κάπου στην σύνδεση σου.

Η καλύτερη δοκιμή θα ήταν αν μπορούσες να παςτο PC στον φίλο σου και να δοκιμάσεις εκεί. Αν σου κάνει τα ίδια τότε το ξανασυζητάμε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοίπον παιδιά πηγα το pc σε καλη σύνδεση και δεν έγινε τίποτα. Εκανα ολα τα παραπάνω με το atitray και παλι τίποτα! Εχω αλλάξει την συνδεση μου εδω και 2 μήνες σε ΟΤΕ μπας και λυθει το πρόβλημα αλλα τιποτα. Εκανα και ping test στους servers των game που παίζω και ηταν περίπου 60ms.Δεν ξερω τι άλλο να κάνω.. Τι μπορει να φταίει στην συνδεση μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...