Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, εχω καποιες αποριες για το Paypal.

Για να δημιουργησω paypal τι ακριβως χρειαζομαι? Έναν απλο τραπεζικο λογαριασμο με e-banking ή πιστωτικη καρτα?

Και ποσο αμεσα θα ειναι ετοιμο για να το χρησιμοποιησω?

Δημοσ.

Ένα λογαριασμό που να εκδίδει χρεωστική κάρτα visa κλπ που υποστηρίζει web banking όπως Πειραιώς ή Alpha

Δημοσ.

ναι αλλά το αποτέλεσμα είναι πιστωτική κάρτα. Άσχετα αν είναι virtual, προπληρωμένη ή κανονική.

Δημοσ.

Η χρεωστική κάρτα δεν είναι πιστωτική. Δεν έχει καμία σχέση. Είναι σα τη κάρτα του ΑΤΜ και σου επιτρέπει να κάνεις αγορές. Ρώτα σε μια τράπεζα & θα σου πούνε.

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές από όλα τα καταστήματα και αφού

δεν την έχω δοκιμάσει στο Paypal δεν μπορώ να το προτείνω.

Χρεωστική έχω από την τράπεζα Πειραιώς και από την Εθνική. Σε κάποιες αγορές μέσω internet όμως δεν

μου τις κάνει δεκτές.

Δημοσ.

Το paypal το σκεφτομουν γιατι βιαζομαι για την αγορα.

Εχω λογαριασμο στην Πειραιως αλλα επειδη ειναι εταιρικος δεν μπορω να τον χρησιμοποιησω για να εκδωσω χρεωστικη που θα τη ειχα και αμεσα. Ετσι τελικα θα βγαλω κανονικη πιστωτικη. Μου ειπαν οτι θα την εχω αμεσα οποτε μαλλον τελικα δεν θα κανω Paypal.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.

αν έχεις Πειραιώς λογαριασμό μπορείς να κάνεις και Virtual προπληρωμένη μέσα από το Web banking.

Εγώ αυτή χρησιμιποιώ παντού

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές από όλα τα καταστήματα και αφού

δεν την έχω δοκιμάσει στο Paypal δεν μπορώ να το προτείνω.

Χρεωστική έχω από την τράπεζα Πειραιώς και από την Εθνική. Σε κάποιες αγορές μέσω internet όμως δεν

μου τις κάνει δεκτές.

Το paypal δέχεται όλες τις χρεωστικές electron visa κλπ που ανέφερα. Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει την χρεωστική μου της Πειραιώς για όλες τις αγορές εκτός paypal χωρίς πρόβλημα.

@eftihios1986:

1) Μπορείς να ανοίξεις paypal & να βάλεις προπληρωμένη αν βιάζεσαι.

2) Η χρεωστική κάρτα εκδίδεται το ίδιο άμεσα με τη πιστωτική που ανέφερες, & δεν φορτώνεσαι τα βάρη της τελευταίας. Αφού θα πας στην τράπεζα έτσι & αλλιώς να εκδόσεις κάρτα όπως λες, καλύτερα να βγάλεις χρεωστική, με την οποία μπορείς να κάνεις & τις αγορές σου & εκτός paypal.

3) Έλεγξε το ενδεχόμενο η αγορά σου να γίνεται με paysafe card.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...