basilis5 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 μια ερωτηση προς τους γνωστες. Έχουμε ενα mbp με 500gb δισκο, κι εναν εξωτερικο 1τβ. 1) Άν θέλω να στησω το time machine για να τραβαω αντιγραφα, θεωρητικα ποσο gb χρειάζομαι; Πχ, μπορω να χωρισω τον εξωτερικο σε 650-350 2 διαμερισεις, και να εχω στα 650 το time machine και στα 350 να το χρησιμοποιω σαν κανονικο αποθηκευτικο χωρο; 2)Αν όλος γίνει time machine μπορω να πεταω και αρχεια χυμα μεσα εκτος διαδικασιας time machine ή δεν ειναι σωστο και μπορει να επηρεασει μελλοντικα backups (hfs+ και χρηση μοιραία μονο σε mac) ; τα παραπανω τα ρωταω διοτι σκεφτομουν να τον χωρισω σε 2 διαμερισεις και την μια να την κανω ntfs-fat32 και να τον χρησιμοποιω και στα win pc - tv μου σαν απλο εξωτερικο. κατι τετοιο γενικα αντενδεικνυται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 1. Συνιστάται, η χωρητικότητα του δίσκου backup να είναι τουλάχιστον ίση με αυτήν του Macintosh HD. 2. Για το πως μπορείς να κάνεις partition τον δίσκο δες εδώ. 3. Δεν συνιστάται να μπλέξεις το partition του Time Machine με διάφορες άλλες δραστηριότητες, με την έννοια ότι μειώνεται ο διαθέσιμoς χώρος. 4. Κανένα πρόβλημα να κάνεις όσα partitions θέλεις και να να τα χρησιμοποιήσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 ωραια, παρελαβα τον δισκο και μολις τελειωσα το πρωτο backup. αρχικα χωρισα τον δισκο συμφωνα με τον παραπανω οδηγο σε 2 διαμερισεις, και μου εκανε εντυπωση το ποσο ευκολη διαδικασια ηταν! οι 2 διαμερισεις στο δισκο φαινεται να λειτουργουν παραλληλα απροβληματιστα. Εδωσα αερα και στον εξωτερικο time machine 100gb (500+100), ελπιζω να ειναι αρκετα. ευχαριστω για την βοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα