Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω εναν server που τρέχει τα 2008 R2 enterprise χωρίς domain στον οποίο έχω κοινόχρηστο ένα ολόκληρο partition. Αυτή τη στιγμή εχω επιλεγμένο το Turn off password protected sharing και όταν μπαίνω από κάποιο άλλο pc δεν μου ζητάει κάποιον κωδικό, εγώ θέλω όμως να μου ζητάει κωδικό επειδή στο δίκτυο υπάρχει και wireless και δεν θέλω να μπορεί να μπαίνει όποιος θέλει στον server.

 

Αρχικά έφτιαξα χρήστες με κωδικούς και ενεργοποίησα το turn on password protected sharing αλλά όταν πάω να μπω από άλλο pc (windows 7) δεν με αφήνει και πετάει σφάλμα: Αποτυχία σύνδεσης: Δεν έχει εκχωρηθεί στο χρήστη ο ζητούμενος τύπος σύνδεσης σε αυτόν τον υπολογιστή.

Δημοσ.

δοκιμασε στο server να φτιαξεις ενα account Με το ονομα που θα εχει ο αλλος χρηστης οταν παει να μπει.με password εννοειται.

 

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...