Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,παιζω ποκερ στο ιντερνετ και λογο τυ οτι θελω να ανοιγω πολλα τραπεζια ταυτοχνονα σκεφτηκα να βαλω μια δευτερη οθονη.Εχω μια τηλεοραση σαμσουνγκ καινουργιας τεχνολογιας και λεω να την αξιοποιησω.Θελω να ρωτησω αν γινεται να την βαλω διπλα στην οθονη του πισι και να την συνδεσω ωστε να μου εχει την μιση επιφανεια εργασιας στην μια και την αλλη μιση στην αλλη.Να ελεγχοντε απο ενα ποντικη βεβαια.Γινεται?τι θα χρειαστω και πως το κανω?Υπαρχουν καπου οδηγιες?

Δημοσ.

Γίνεται μέσω του προγράμματος της κάρτας γραφικών σου. Extended Display θα κάνεις και η TV σου θα είναι φυσική επέκταση της επιφάνειας εργασίας που ξεκινάει από το monitor σου.

Ποια κάρτα έχεις? Τι εξόδους διαθέτει?

Δημοσ.

GeForce GTS 450 εχω,θα τραβηξει?Αν θα θελω μετα 4 οθονες?ΠΡεπει να εχω κατι πιο δυνατο?Οταν λες για εξοδους μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις γιατι δεν κατεχω. :fear:

Με τι καλωδιο θα τις συνδεσω?

Δημοσ.

Ανάλογα την υλοποίηση της κάθε εταιρίας δεν είναι όλες οι έξοδοι ίδιες.

Λογικά πρέπει να έχει DVI σαν αυτήν:

dvi.jpg

Έχει μία ή δύο?

Δημοσ.

Έχεις δύο απο αυτές στον πύργο σου. Είναι και οι δύο της gts450 ή μήπως η μία είναι της μητρικής;

Δημοσ.

Συνολικά στην κάρτα γραφικών σου μπορείς να συνδέσεις μέχρι και 3 οθόνες. Άλλες 2 δηλαδή. Εφόσον η τηλεόρασή σου έχει dvi ή hdmi σύνδεση, παίρνεις το αντίστοιχο καλώδιο και είσαι οκ.

Δες την εικόνα παρακάτω:

post-228313-0-85942600-1337329447_thumb.jpg

Δημοσ.

Οκ,σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις και για την δουλεια που εκανες δεινοσαυρε.Να εισΤε καλα!

Δημοσ.

Οκ,σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις και για την δουλεια που εκανες δεινοσαυρε.Να εισΤε καλα!

Τίποτα. Δες λίγο τι εισόδους έχει η τηλεόραση σου ή γράψε ποιό ακριβώς είναι το μοντέλο για να καταλήξεις στο τι καλώδιο χρειάζεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...