Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω από τα στατιστικά του Router μου ότι περίπου τα μισά packets έρχονται σαν Ip fragments και δεν ξέρω αν αυτό είναι πρόβλημα ή όχι. Το router είναι ρυθμισμένο σε MTU 1462 όσο ήταν το router της Cyta.

Πρέπει να κάνω κάτι από την δική μου πλευρά; Είναι πρόβλημα ή όχι η παρουσία τους;

Από ότι διάβασα στο Web, είναι πρόβλημα γιατί δείχνει μη ρυθμισμένο MTU, αλλλά δεν μπορώ να καταλάβ αν είναι από την δική μου πλευρά ή από την Cyta.

Δημοσ.

κανονικα οταν σεταρεις ενα ρουτερ με Pppoa τοτε παιζει 1500 το mtu.οταν παιζεις Pppoe που πλεον ολα τα dslam ειναι over ethernet τοτε παιζεις 1492.αν δεν εχεις προβλημα δεν εχεις λογο να παιξεις 1462 γιατι κανονικα υποτιθεται οτι πρεπει να εισαι οκ στο 1492 που παιζει ο Isp.

Δημοσ.

Σε 1492 δυστυχώς περίπου τα 2/3 των πακέτων είναι fragmented. Θα πάρω τηλ. την Cyta να ρωτήσω αλλά δεν πιστέυω ουσιαστική απάντηση.

Δημοσ.

γενικως κανε δοκιμες και κανε download με κανα download manager να δεις γενικα τι πετυχαινεις σαν αποτελεσμα.δηλαδη στην πραξη.δοκιμασε και 1492 και 1500 και της cyta οπως ειναι και κανε δοκιμες να κατεβασεις απο καπου να δεις ποσο παιζει με το καθενα.κανονικα πρεπεινα βγαλεις κανα 105 -110 Kilobyte/mbit καθαρο για να πουμε οτι ειναι φυσιολογικο.αν βγαλεις και πιο πανω καλοδεχουμενο

Και σηκωσε και μια τα στατιστικα που λες.

Δημοσ.

Αυτά είναι τα στατιστικά με το MTU στα 1462 μετά από 15 ώρες περίπου που το έχω αλλάξει.

Πρόβλημα με ταχύτητα γενικά δεν υπάρχει και δεν μπορώ να πώ ότι έχω να κατεβάσω κάτι συγκεκριμένο για να τσεκάρω την σύνδεση

post-40456-0-82052800-1337460803_thumb.jpg

Δημοσ.

οτιδηποτε μπορεις να κατεβασεις απο καποιον Ftp πχ για να δεις αν αλλαζει κατι σε ταχυτητα αναλογα με το mtu σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...