Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για 3 οθόνες θα έπερνα 7970, μνήμη+bandwith

680 μην πάρεις καθώς σε αυτήν την ανάλυση θα σε κόβει το bandwith. πάρε 670 θα είσε 5% πίσω το πολύ

Δημοσ.

Η ανάλυσή μου είναι φαντάσου μικρότερη από 2560*1600 οπότε δεν υπάρχει τόσο θέμα μνήμης και επίσης το θέλω κυρίως για battlefield 3 οπού η πράσινη είναι αρκετά μπροστά. Το σκέφτομαινα πάω σε 670 γιατί υπολογίζω περίπου με την 680 σε ultra να έχω average 40 fps και δεν θέλω να πέσω πιο κάτω (γιατί σκοπεύω να την κρατήσω κιόλας λιγάκι).

Δημοσ.

Η ανάλυσή μου είναι φαντάσου μικρότερη από 2560*1600 οπότε δεν υπάρχει τόσο θέμα μνήμης και επίσης το θέλω κυρίως για battlefield 3 οπού η πράσινη είναι αρκετά μπροστά. Το σκέφτομαινα πάω σε 670 γιατί υπολογίζω περίπου με την 680 σε ultra να έχω average 40 fps και δεν θέλω να πέσω πιο κάτω (γιατί σκοπεύω να την κρατήσω κιόλας λιγάκι).

πραγματι η ανάλυσή σου είναι λίγο κάτω από 2560*1600. Δεν το είχα υπολογίσει.

Πήγαινε 670 είναι πολύ δυνατή κάρτα. 430 θα την βρείς αυτή τη στιγμή στο πλαίσιο. Η 680 είναι 7-10% ποιο γρήγορη στην καλύτερη και σε μερικά παιχνίδια έχουν διαφορά 2-3%

Δημοσ.

για 3 οθόνες θα έπερνα 7970, μνήμη+bandwith

680 μην πάρεις καθώς σε αυτήν την ανάλυση θα σε κόβει το bandwith. πάρε 670 θα είσε 5% πίσω το πολύ

Γιατι θα τον κοβει το bandwith στην 680 και οχι στην 670?

Δημοσ.

Τελικά αποφάσισα να πάρω την 680. Palit του Πλαισίου δεν παίρνω, χίλιες φορές ASUS, άσε που έχει και 3 χρόνια εγγύηση αντί για 2 της Palit.

Δημοσ.

Τελικά αποφάσισα να πάρω την 680. Palit του Πλαισίου δεν παίρνω, χίλιες φορές ASUS, άσε που έχει και 3 χρόνια εγγύηση αντί για 2 της Palit.

ολες refence ειναι....

η 680 δεν έχει μεγάλη διαφορά από την 670 γιατί η ταχύτητα της μνήμης δεν την αφήνει να αποδώσει όσο θα μπορούσε.

βασικά 7970 δαγκωτό όπως είναι οι τιμές τώρα, αλλά whatever makes your boat float...

Δημοσ.

ολες refence ειναι....

η 680 δεν έχει μεγάλη διαφορά από την 670 γιατί η ταχύτητα της μνήμης δεν την αφήνει να αποδώσει όσο θα μπορούσε.

Εγω την μοναδική reference που εχω δει (που τις προτιμάω κιόλας) είναι της Palit, ολες οι άλλες είναι non-reference !!!

Για να πούμε και του στραβού το δίκιο η AMD έβγαλε την σειρά 78xx & 79xx πολύ ακριβές απο την αρχή, και χωρίς να υπάρχει λόγος κιόλας.

βασικά 7970 δαγκωτό όπως είναι οι τιμές τώρα, αλλά whatever makes your boat float...

Μα σχεδόν ολες οι μετρήσεις δείχνουν οτι ακόμα και η 670 είναι καλύτερη απο την 7970 και πως δαγκωτό αφου η 7970 είναι ακριβότερη ?

Και θα ήθελα να μου πει κάποιος τι έχουν οι Palit του Πλαισίου γιατι σκέφτομαι να την πάρω !!!

Και αν οχι της Palit ποια αφου στην αγορά δεν βρίσκω αλλη reference!

Δημοσ.

Και θα ήθελα να μου πει κάποιος τι έχουν οι Palit του Πλαισίου γιατι σκέφτομαι να την πάρω !!!

Και αν οχι της Palit ποια αφου στην αγορά δεν βρίσκω αλλη reference!

Μια χαρα ειναι μεχρι στιγμης η δικη μου Palit .Eνταξει δεν εχει την ιδια ποιοτητα κατασκευης με την EVGA αν την πιασεις στο χερι σου ,αλλα σκεψου οτι η EVGA ειναι πιο ακριβη και κατα δευτερον μια gpu ειναι που την βαζεις στο κουτι και παιζεις.Σου λεω μια χαρα ειναι η Palit μην κολλας...

Δημοσ.

Δεν έχω κάτι με τις Palit ή με το Πλαίσιο. Απλά προτιμάω ASUS από παλαιότερη εμπειρία, αφού είχα πάντα και μητρικές και κάρτες γραφικών ASUS και δεν είχα ποτέ πρόβλημα(ασφαλώς είναι και θέμα τύχης). Απλά όπως έγραψα και πριν η Palit έχει 2 χρόνια εγγύηση ενώ η ASUS 3. Ε για 20€ διαφορά και που είναι και ASUS την προτιμάω. Επίσης η 680 η ASUS είναι reference.

Δημοσ.

Παιδιά, διαφορά στις reference κάνει μόνο το αυτοκόλλητο στην ψύκτρα και το κουτί της συσκευασίας.Να μιλήσουμε για non reference ή για εγγυήσεις κλπ, ναι.Αλλά για ποιότητα κατασκευής;Το έχουμε πει πολλές φορές, στις reference δεν έχει νόημα να μην προτιμήσουμε τη φθηνότερη εαν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.

Να μην είχε αυτά τα 2 gb μνήμης πάλι η nv και θα χτυπούσα την 670 αβασάνιστα.Τώρα το σκέφτομαι και όσο το σκέφτομαι τόσο μπερδεύομαι... :rolleyes:

Δημοσ.

Ρε παιδια ποτε μια gpu ειναι reference και ποτε οχι?

Όταν έχει τον αρχικό σχεδιασμό/pcb/ανεμιστήρα με αυτόν της μαμά εταιρίας ATI/NVIdia. Έτσι είναι πανομοιότυπες σε απόδοση και το μόνο που αλλάζει είναι το αυτοκόλλητο.

Κατά Μ.Ο. συνήθως είναι και καλύτερες υλοποιήσεις από της non-reference. Γιατί αφού βγει η reference, οι εταιρίες "παίρνουν" τα σχέδια και βγάζουν τις δικές τους υλοποιήσεις, οι οποίες συνήθως έχουν ως στόχο την μείωση του κόστους στην παραγωγή τους (μικρότερα PCB, χαμηλότερης ποιότητας υλικά, διαφορετικοί ανεμιστήρες κλπ). Υπάρχουν βέβαια και οι top υλοποιήσεις όπως η Twin Frozr της MSI, η DirectCU της ASUS, η Phantom της Gainward κλπ οι οποίες είναι καλύτερες (καλύτερα συστήματα ψύξης άρα και καλύτερο OC) αλλά αρκετά πιο ακριβές

Δημοσ.

Συμφωνώ για την 670, ότι είναι η καλύτερη λύση. Άλλο ένα πλεονέκτημα της nvidia είναι ότι καίει 250W ενώ η 7970 καίει γύρω στα 550Watt.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...