Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για καθημερινή χρήση υπολογιστή είναι καλύτερα να αγοράσω μια οθόνη LED 25" ή μία τηλεόραση LCD 32". Ανώτατη τιμή 300 ευρώ.

Η χρήση της είναι για ταινίες, λίγο gaming και πολύ σερφάρισμα και coding :-D

Ο λόγος που θέλω πολλές ίντσες είναι επειδή θα είναι σε υπνοδωμάτιο οπότε θα βλέπω και ταινίες από μακρινή απόσταση.

Δημοσ.

Αμα τις περισσοτερες ώρες δουλέυεις κοντα στο υπολογιστή τότε η τηλεόραση είναι εντελώς ακαταλληλη αν αγαπας τα ματακια σου....

Απο εκει και πέρα αν το tv tuner δεν είναι αμεση προτερεότητα, για μένα εισαι εδώ...

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12706

Δημοσ.

Για την dell έχω ακούσει και έχω δει και από κοντά ότι είναι πολύ καλή. Απλά θέλω παραπάνω από 24" (διότι έχω ήδη μία οθόνη 20"). Εάν αγοράσω τηλεόραση με LED πάνελ και πάλι θα έχω πρόβλημα με καθημερινή χρήση κοντά στο pc;

Δημοσ.

Για την dell έχω ακούσει και έχω δει και από κοντά ότι είναι πολύ καλή. Απλά θέλω παραπάνω από 24" (διότι έχω ήδη μία οθόνη 20"). Εάν αγοράσω τηλεόραση με LED πάνελ και πάλι θα έχω πρόβλημα με καθημερινή χρήση κοντά στο pc;

Ναι θα έχεις προβλημα ... δεν ειναι το led panel που την κανει καταλληλη ή όχι για καθημερινή χρήση απο κοντα. Για να μην μπαινω σε πολύ τεχνικές λεπτομεριες θα σου πω μονο ότι οι τηλεορασεις δεν έχουν την απαραιτητη ευκρίνεια για να τις δουλεύεις απο κοντά... οποτε και κουράζουν πολύ απο κοντά!

Δημοσ.

Πάντως ένας ψηφιακός δέκτης που πάει σε όποια οθόνη έχει hdmi (ή dvi με ένα adapter) κάνει ~30-40ευρώ. Αν έχεις digea στην περιοχή σου that is.

Είναι κακή ιδέα να βάλεις TV για να κάνεις δουλειά στο pc. Το ανάποδο (οθόνη για tv) δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Για τα μάτια σου πάντα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...