Redshift Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 ακομα και ετσι παλι ποιο ακριβες ειναι οι 6570 που παραθεσες και μαλιστα η 6670 της προσφορας δεν χρειαζεται oc ουτε θα εχει αυξημενες θερμοκρασιες
cabdik Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 για θερμοκρασιες δεν τιθεται θεμα, απο τη στιγμη που μιλαμε για ΙΔΙΕΣ καρτες!!!! αλλα για εξηγηστε μου και κατι αλλο, στο λινκ που παρατεθηκε, εγω βλεπω 59,44 λιρες αγγλιας. πως βγαινουν τα 56€?
Redshift Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 οι 6570 θα εχουν συστηματα ψυξης για τα stock ρολογια τους,αν τις ανεβασεις θα ανεβεις σε θερμοκρασιες πανω απο αυτες για τις οποιες σχεδιαστηκαν οι καρτες,δεν λεω οτι δεν γινεται αλλα σιγουρα θα εχεις αυξημενες θερμοκρασιες η 6670 επισης μπορει να ανεβει αν αρχισουμε τα oc και τις ιστοριες και μαλιστα η συγκεκριμενη μαλλον εχει και πολυ αερα για την τιμη που ρωτας κατι γινεται με το amazon,αν πας εκει που λεει 23 new θα δεις οτι το ιδιο το amazon την πουλαει στην τιμη που λεω απλα δεν εχουν αμεσα στοκ,την μια δλδ την βγαζουν ως πρωτη τιμη και την αλλη βγαζουν ως πρωτη τιμη το δευτερο καταστημα
Kill_bill2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Να βγώ λίγο offtopic; Αν παραγγείλω αυτήν την κάρτα που την δίνει το ίδιο το amazon.co.uk και μαζί βάλω στο basket και ένα item περιπου στα ίδια λεφτά απο τα συνεργαζόμενα καταστήματα τι θα γίνει; Θα έρθουν και τα 2 πακεταρισμένα; Τα μεταφορικά απο το 2ο κατάστημα πόσο θα ναι;
christs Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Να βγώ λίγο offtopic; Αν παραγγείλω αυτήν την κάρτα που την δίνει το ίδιο το amazon.co.uk και μαζί βάλω στο basket και ένα item περιπου στα ίδια λεφτά απο τα συνεργαζόμενα καταστήματα τι θα γίνει; Θα έρθουν και τα 2 πακεταρισμένα; Τα μεταφορικά απο το 2ο κατάστημα πόσο θα ναι; Γιατι δε δοκιμαζεις, για να το δεις στην πραξη? Φτασε μεχρι το τελευταιο βημα , πριν το confirmation, και θα δεις και τα μεταφορικα. Παντως, γενικα, πρεπει να εχει super saver delivery, για να ερθουν χωρις μεταφορικα. Ουσιαστικα, και μολις βαλεις την δευτερη καρτα στο καλαθι, αν εχει μεταφορα με super saver delivery, θα στο γραψει δεξια πανω στο basket. Αυτο, με το αν πρεπει να γραφει fullfilled by Amazon κτλ κτλ δε θυμαμαι να στο εξηγησω, για να πω την αληθεια, αλλα κανε αυτο που σου ειπα και θα δεις σιγουρα αν εχει μεταφορικα, αν δεν εχει, αν εχει super saver, κτλ. edit τωρα θυμηθηκα, οταν ειχα παραγγειλει αρκετα items που ηταν να ρθουν σε ενα πακετο. Θα στα δειξει ως ενα ενιαιο πακετο, στο πακεταρισμα, και θα σου εχει και επιλογη with super saver delivery, αν μπορουν να ερθουν ως ενα πακετο, και με free μεταφορικα. try it.
giorginho Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 εγω παντως το εχω κανει 3 φορες και τις 3 φορες με "επισοδεια"!! δηλαδη το συστημα ξεχωρισε τα 2 αντικειμενα (ενα απο το ιδιο το αμαζον και ενα fba καθε φορα) σε 2 παραγγελιες και χρειαστηκε καθε φορα παρεμβαση με την εξυπηρετηση για να διευθετηθει η κατασταση. εστειλα και αναλυτικο mail με τις παρατηρησεις μου και μου ειχαν υποσχεθει οτι θα το ρυθμισουν ωστε να μην ξαναγινει αλλα απο κει και περα δεν ξερω αν και τι εκαναν..
Redshift Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 η καρτα αυτη την στιγμη δεν υπαρχει σε στοκ απο την αμαζον,μπορει ομως να παραγγελθει και να ερθει ελλαδα φρη χωρις μεταφορικα οταν θα εχουν στοκ βασικα παιζει κατι περιεργο γιατι την μια την δειχνει στοκ και μετα απο λιγο οτι δεν υπαρχει στοκ γενικοτερα το αμαζον οσα πραγματα και να παραγγειλεις σου τα στελνει ξεχωριστα αν τα εχει διαθεσιμα και περιμενει για τα υπολοιπα μεχρι να τα εχει και μετα σου τα στελνει και αυτα περα απο αυτο μπορει κατι να εχει free delivery και κατι οχι,το να παραγγελθουν μαζι δεν σημαινει οτι ολα θα ερθουν πακετο χωρις μεταφορικα
christs Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 γενικοτερα το αμαζον οσα πραγματα και να παραγγειλεις σου τα στελνει ξεχωριστα αν τα εχει διαθεσιμα και περιμενει για τα υπολοιπα μεχρι να τα εχει και μετα σου τα στελνει και αυτα ναι, αλλα δεν ειναι απαραιτητο αυτο, μπορει να τα εχει ολα διαθεσιμα, οποτε και τα στελνει σε ενα πακετο. 4 πραγματα σε ενα πακετο μου ηρθαν πριν 2 εβδομαδες.
Redshift Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 ναι, αλλα δεν ειναι απαραιτητο αυτο, μπορει να τα εχει ολα διαθεσιμα, οποτε και τα στελνει σε ενα πακετο. 4 πραγματα σε ενα πακετο μου ηρθαν πριν 2 εβδομαδες. αν ολα οσα εχεις παραγγειλει ειναι αμεσα διαθεσιμα τοτε ναι σου τα στελνει ολα πακετο και καλα κανει αυτο ομως δεν σημαινει οτι αν αγορασεις κατι με φρη μεταφορικα τοτε και η υπολοιπη παραγγελια σου αυτοματως κερδιζει φρη μεταφορικα
christs Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 αν ολα οσα εχεις παραγγειλει ειναι αμεσα διαθεσιμα τοτε ναι σου τα στελνει ολα πακετο και καλα κανει αυτο ομως δεν σημαινει οτι αν αγορασεις κατι με φρη μεταφορικα τοτε και η υπολοιπη παραγγελια σου αυτοματως κερδιζει φρη μεταφορικα Σαφως, δεν ειπωθηκε πουθενα κατι τετοιο. αντιθετως, αν θα δεις, εγραψα στο παιδι οτι αν, οντως, και το 2ο item εχει free μεταφορικα, τοτε θα εμφανιστει και σαν μηνυμα πανω δεξια οτι εχει super saver delivery, και στο πακεταρισμα θα υπαρχει η επιλογη της αποστολης με super saver delivery, και σε ενα ενιαιο πλαισιο θα στο εμφανισει απ οτι θυμαμαι, αλλα σαφως και στο τελικο checkout θα φανει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα