vaggelisp7406 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 για λιγα mhz Τα οποια τα κερδιζει απο o/c των 2 clicks? Δηλαδη ο i5 2500k με τον i7 3770k η μονη διαφορα που εχει ειναι καποια mhz παραπανω o δευτερος ετσι? Eσύ καλά τα λες Βαγγέλη, αλλά αν δεν διευκρινιστεί το ακριβές μπάτζετ και οι προτεραιότητες, πώς θα μπει ο i7? Είμαι ήδη 200 ευρώ πάνω από το αρχικό μπάτζετ. Πάντως και παραπάνω να πάει, δεν θα πρότεινα i7 με βάση τα προαναφερθέντα, αλλά 670 + Dell 24αρα + ψύκτρα + ακριβότερο ssd. Συμφωνω μαζι σου..απλα οταν λεει οτι μπορει να ξεπερασει και τα 1500 αν το μηχανημα ειναι καλο και οτι θελει να το κρατησει για χρονια και να του αντεξει καλο θα ηταν να βαλει εναν πιο νεο ακομα επεξεργαστη.Γιατι οπως ειπα μπορει τωρα στα παιχνιδια ή γενικως να μην κερδισει τιποτα σοβαρο απο εναν i5 2500 αλλα αργοτερα θα κερδισει περισσοτερα βαζωντας ας πουμε τον i7 3770k.Αυτο ειπα,και το λεω διοτι ανεφερε οτι το pc θελει να το κρατησει αρκετα χρονια χωρις καποια ενδεχομενη αναβαθμιση μετα απο 2 χρονια ας πουμε..
evagelou Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δεν αντέχω θα το πώ.Ρε παιδιά προτείνεται συνέχεια μηχανήματα που κοστίζουν τόσα λεφτά και βάζετε τέτοιες μητρικές. Μα είναι δυνατόν κάποιος που έχει τέτοιο budget να στήσει μηχάνημα σε mATX mobo και να βρίσκει η γομαρόψυκτρα (άμα βάλει και θέλει xxl o/c)στις μνήμες?Είναι δυνατόν να μην προβλέψει για αργότερα και αμα θελήσει να κάνει c/f να μην έχει αυτήν την δυνατότητα ? Και όλα αυτά για 40 ευρώ διαφορά. Οι περισσότεροι είστε παλιοί στον χώρο και θα έπρεπε να τα λέτε αυτά σε αυτούς που τα προτείνεται.Sorry αν ακούγομαι κάπως αν ειδες την συνθεση μου ειπα για αυτην http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29327&cat=3
TEOKOS Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 αν ειδες την συνθεση μου ειπα για αυτην http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29327&cat=3 Το είδα μετά φίλε μου.Καλή επιλογή.Αναφερόμουν στα αρχικά posts ¨)
eko13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Πεστε μπατζετ 1600 για να ειμαστε σαφης (ας πουμε +80 ευρω για μπλουρεη) To vision αποκλειεται λογω αποστασης, θελει αμα προκειψει τιποτα να βγαλουν και ακρη... Πχ το msystems εγκρινεται. Ουσιαστικα θελουμε να δεσουμε i7, καλη γραφικων οχι ομως την θεικη, ssd, και καλη μητρικη που να βοηθα για τυχον αναβαθμισεις επεξεργαστη στο μελλον.
evagelou Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Πεστε μπατζετ 1600 για να ειμαστε σαφης (ας πουμε +80 ευρω για μπλουρεη) To vision αποκλειεται λογω αποστασης, θελει αμα προκειψει τιποτα να βγαλουν και ακρη... Πχ το msystems εγκρινεται. Ουσιαστικα θελουμε να δεσουμε i7, καλη γραφικων οχι ομως την θεικη, ssd, και καλη μητρικη που να βοηθα για τυχον αναβαθμισεις επεξεργαστη στο μελλον. 0μισο τοτε
TEOKOS Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Εγω αυτα λεω.Περιμενε γνωμες και απο αλλους. Εγώ θα αγόραζα αυτήν την mobo http://www.msystems.gr/index.php?category=1314&product=14036 και ssd τον καινούργιο intel 330
evagelou Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 ετοιμος !! http://prntscr.com/9dxtt !! η αν θες λιγο μεγαλυτερο τροφοδοτικο πας εδω για να εισαι κ ανετος! http://prntscr.com/9dxvz
thanospr Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Η καρτα ειναι πολυ μεγαλι για αυτο το κουτι. .Και για σκληρο βαλε καποιον στις 7200 στροφες.
evagelou Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Η καρτα ειναι πολυ μεγαλι για αυτο το κουτι. .Και για σκληρο βαλε καποιον στις 7200 στροφες. ο σκληρος ειναι για αποθηκη ετσι και αλλιως τωρα η καρτα δεν εχω ιδεα απο το μηκος της..ξερεις ποσο μηκος εχει? ο σκληρος ειναι για αποθηκη ετσι και αλλιως τωρα η καρτα δεν εχω ιδεα απο το μηκος της..ξερεις ποσο μηκος εχει? δεν νομιζω να μν την χωραει: supports high-end graphic cards up to 12.5”/32cm ο σκληρος ειναι για αποθηκη ετσι και αλλιως τωρα η καρτα δεν εχω ιδεα απο το μηκος της..ξερεις ποσο μηκος εχει? δεν νομιζω να μν την χωραει: supports high-end graphic cards up to 12.5”/32cm η asus ειναι 11.8 ιντστες αρα χωραει
eko13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Η καρτα δεν ειναι τουμπανο? Πολλα μου φαινονται, πληροφοριακα ποια αλλα μοντελα ειναι vfm αν ειναι να κοψει κανα κατοσταρι πχ? Η 7850 που λεει ο φιλος αρχικα, υπολειπεται πολυ?? Το msystems απο συνθεσεις πως παει (καλες τιμες, service?) εχω πετυχει να εχει καλες περιπτωσεις λαπτοπ, αλλα για συνθεσεις δεν το ειχα πετυχει. Κανα αλλο μαγαζι υπαρχει?
evagelou Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 το msystems ειναι κορυφη εχω παρει για πολλους φιλους πραγματα απο εκει και ειναι πολυ καλοι! η καρτα ειναι ΤΟΠ απλα! η συνθεση που σου εκανα θα σε κρατησει για αρκετα χρονια χωρις να δωσεις ουτε μισο ευρω εσυ επιλεγεις! αν θες να κοψω απο καπου το λες...οι καρτες εχουν αρκετη διαφορα επισης σου εβαλα και 24αρα οθονη το msystems ειναι κορυφη εχω παρει για πολλους φιλους πραγματα απο εκει και ειναι πολυ καλοι! η καρτα ειναι ΤΟΠ απλα! η συνθεση που σου εκανα θα σε κρατησει για αρκετα χρονια χωρις να δωσεις ουτε μισο ευρω εσυ επιλεγεις! αν θες να κοψω απο καπου το λες...οι καρτες εχουν αρκετη διαφορα επισης σου εβαλα και 24αρα οθονη http://www.hwcompare.com/12035/radeon-hd-7850-vs-radeon-hd-7950-3gb/
thanospr Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Η καρτα ειναι 11.8 που σημαινει οτι θα χωραει ισα ισα.Και με 5 ευρω παραπανω παιρνει Western Digital 1TB Caviar Blue SATA III
eko13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 το ειδα Αμα πληρωνει νο προμπλεμ, απλα εμενα μου φανηκαν πολλα, ουτως συ αλλως για μενα προσωπικα θα εφτιαχνα πολυ πιο οικονομικο μηχανημα. Η μητρικη ειναι καλη και αυτη? θα σηκωσει πιθανες αναβαθμισεις επεξεργαστη? Αν και μολις βγηκε η τριτη γενια... Πριν ενα χρονο που εψαχνα συνθεση αλλα τελικα πηρα λαπτοπ και οι τιμες εχουν πεσει ελαχιστα, ακομα και στα παλια μοντελα!
evagelou Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Η καρτα ειναι 11.8 που σημαινει οτι θα χωραει ισα ισα.Και με 5 ευρω παραπανω παιρνει Western Digital 1TB Caviar Blue SATA III μενουν 2 εκατοστα κενο αρα μια χαρα χωραει.... τωρα ο δισκος σου ειπα ειναι αποθηκη και αυτος που λες μια χαρα ειναι για αποθηκη παντα το ειδα Αμα πληρωνει νο προμπλεμ, απλα εμενα μου φανηκαν πολλα, ουτως συ αλλως για μενα προσωπικα θα εφτιαχνα πολυ πιο οικονομικο μηχανημα. Η μητρικη ειναι καλη και αυτη? θα σηκωσει πιθανες αναβαθμισεις επεξεργαστη? Αν και μολις βγηκε η τριτη γενια... Πριν ενα χρονο που εψαχνα συνθεση αλλα τελικα πηρα λαπτοπ και οι τιμες εχουν πεσει ελαχιστα, ακομα και στα παλια μοντελα! τι να σου πω....ιντελ ειναι αυτη...μπορεις να αλλαξουν παλι σοκετ η να μεινουν στο ιδιο ...δεν ξερω μν σε γελασω... ¨)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα