RottenLungs Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Για δοκίμασε αυτό το link... Πάτα απλά το link και θα σου βγάλει ένα παράθυρο, όπου θα επιλέξεις <<Save File>> To Driver Sweeper θα το εγκαταστήσεις με το που το κατεβάσεις ΑΛΛΑ θα ακολουθήσεις την διαδικασία που σου έγραψα στο προηγούμενο ποστ. ΠΡΕΠΕΙ να είσαι σε SAFE MODE για να το χρησιμοποιήσεις. Πάρε αυτά που οσυ έγραψα πρίν. Τα επαναλαμβάνω γιατι είναι σημαντικά και πρέπει να τα ακολουθήσεις επ'ακριβώς. Κατέβασε το driver sweeper εγκατέστησε τον. Κάνε unistall ότι έχει εγκαταστήσει απο nvidia (θα τα βρείς στο control panel) Μετά κάνε restart και λίγο πρίν βγάλει το σήμα των windows πάτα το F8 για να μπέις σε safe mode. Όταν μπείς σε safe mode τρέξε τον sweeper, επέλεξε τα κουτάκια που γράφουν nvidia (πχ. nvidia display) και μετά κάνε clean. Θα σου ζητήσει να κάνεις reboot, κάνε. Μόλις ξαναμπείς στα windows, κάνε install τον driver ου σου έιπα πρίν. Πάρε και μία photo για το τι πρέπει να επιλέξεις. τι ειναι το λειτουργικο??? Τι windows έχεις; Πάτα δεξί κλίκ στο εικονίδιο του My Computer και πάτα το Properties, εκεί γράφει τι Windows έχεις.
georgia_93 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 στην προσθαφαιρεση προγραμματων δεν ειχα τιποτα με nvidia..οκ το εκανα το αλλο με το sweeper αλλα το εκανα πριν το τονισεις τοσο καλα και απο βλακεια μου το εκανα 2 φορες..κ κανονικα κ σε ασφαλη λειτουργια αλλα δεν επαθα τιποτα..και τωρα που ανοιγω τ sweeper ειναι ακομα εκει αυτα με το nvidia.. εχω windows xp home edition 2002 service pack 2
RottenLungs Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ωραία, περίμενε ένα λεπ΄το να σου στέιλω το link για τον driver που χρειάζεσαι... Φαντάζομαι οτι θα έχεις την έκδοση X86. Οπότε πάρε το link.
georgia_93 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 για αλλη μια φορα το ιδιο σφαλμα "ο εντοπισμος προγραμματων οδηγησης που ειναι συμβατοι με το υλισμικο που διαθετετε αυτη τη στιγμη δεν ειναι δυνατος απο το προγραμμα αρχικης ρυθμισης nvidia. η εφαρμογη θα τερματιστει τωρα".
RottenLungs Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μήπως έχεις τα Windows XP Home Edition X64;;; Για δοκίμασε αυτό.
georgia_93 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 δεν το λεει πουθενα αυτο..αν ειναι το 32 h 64 bit τοτε ειναι το 32..το γραφει πανω το cd του φορματ
RottenLungs Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ε με αυτά που σου είπα αν υπήρχε θέμα με τους drivers της κάρτας γραφικών, θα έπρεπε να είχε λυθεί. Τώρα λογικά κάτι άλλο παίζει. Πάντως καλό θα είναι όταν κάνεις format να έχεις παρέα κάποιον που να ξέρεις 2-3 βασικά πράγματα, ώστε να τα δείς και εσύ στην πράξη. Ή βάλε κανέναν φίλο/φίλη να σου βρεί κάποια λύση ή πήγαινε σε τεχνικό υπολογιστών. Βέβαια παίζει και το ενδεχόμενο να απαντήσει κάποιος άλλος συμφουρίτης που να κατάλαβε καλύτερα το πρόβλημα σου.
georgia_93 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 ειχα ξανακανει φορματ αλλα με το cd ton vista κ δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε drivers ειχαν χρειαστει ουτε τιποτα..οποτε νομιζα το ιδιο θα ηταν και αν εβαζα xp. θα το παω σε τεχνικο λογικα. ευχαριστω ομως πολυ για την βοηθεια και τον χρονο σου!
RottenLungs Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Τίποτα ρε. Πάντως καλό είναι τα windows και τα προγράμματα που βάζουμε να τα εγκαθιστούμε στην αγγλική γλώσσα γιατι έχεις μεγαλύτερη βιβλιογραφία σε περίπτωση προβλήματος. Εγω πχ. όταν εχω ένα πρόβλημα, μου βγάζει κάποιο error στα αγγλικά, το googlάρω ακριβώς όπως μου το βγάζει και ξεκινάω το διάβασμα, μία μία της σελίδες μέχρι να βρώ λύση (να ξέρεις οτι ένα πρόβλημα που θα σου παρουσιαστεί, σίγουρα θα έχει παρουσιαστεί και σε κάποιον άλλον στον κόσμο). Αν δεν βρώ και τότε, φτιάχνω θέμα στο insomnia. Καλό βράδυ
RottenLungs Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Γεωργία για κοίτα αν τα έκανες ακριβώς έτσι. Έφτιαξα ένα tutorial για το πως κάνουμε update τους drivers της κάρτας γραφικών (κάθε τόσο μου τα έπριζε η κοπέλα μου για να της τον βάλω [τον driver], οπότε είπα να απαλαχτώ απο αυτό το καθήκον μια για πάντα) http://www.youtube.com/watch?v=iB_iaDKcOUI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα