georgia_93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ειχα ξαναστειλει το προβλημα μου αλλα σε αλλο topic..τωρα που ειμαι στο σωστο (ελπιζω) και ξερω ακριβως το προβλημα μου ας το παραθεσω και εδω.. εκανα φορματ στο λαπτομ μου και απο vista εβαλα xp. δεν ειχα κανεναν driver επειδη δεν ηξερα καν τι ειναι αυτο αλλα τελικα καταφερα και τους εβαλα ολους και πλεον λειτουργει μια χαρα το λαπτοπ εκτοσ απο ενα προβλημα..η οθονη δεν εχει καλη αναλυση κ αργει οταν θελω να παω πιο πανω η πιο κατω σε καποια σελιδα..οπως μου ειπαν το θεμα ειναι η καρτα γραφικων. ξερω οτι εχω nvidia απο το αυτοκολλητακι που εχει πανω το λαπτοπ αλλα τιποτα αλλο. οσα προγραμματα κ αν κατεβασα που σου λενε τι καρτα εχεις κανενα δεν την εντοπιζει. οταν κατεβαζω τυχαιους drivers μου βγαζει μηνυμα σφαλματος. γινετε να εχει καει η καρτα γραφικων? μπορω να κανω τιποτα η πρεπει να το παω για επισκευη?
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Πες μας βρε Τζωρτζια το ακριβές μοντέλο του υπολογιστή σου.
RottenLungs Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?LNG=28&service=SE&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=127560
georgia_93 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 παιδια ευχαριστω πολυ για τις εικονες αλλα ολα αυτα τα εχω κανει! απειρες φορες μαλιστα! αλλα τιποτα..
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Είναι πολύ βασικό να έχεις το τελευταίο .inf της Intel για να "πατήσουν" όλα τ'αλλα καλά επάνω του.. Αν το έχεις κάνει και αυτό τότε servis..
RottenLungs Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 παιδια ευχαριστω πολυ για τις εικονες αλλα ολα αυτα τα εχω κανει! απειρες φορες μαλιστα! αλλα τιποτα.. Αφου δεν ήξερες τι κάρτα γραφικών έχεις, πώς είχες βάλει τον driver;;; Επίσης λές οτι προσπάθησες να κάνεις install διάφορους άκυρους drivers, μπάς και πετύχαινες τον σωστό. Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να κάνεις clean install τον νέο driver της nvidia που σου έστειλα. Κατέβασε το driver sweeper εγκατέστησε τον. Κάνε unistall ότι έχει εγκαταστήσει απο nvidia (θα τα βρείς στο control panel) Μετά κάνε restart και λίγο πρίν βγάλει το σήμα των windows πάτα το F8 για να μπέις σε safe mode. Όταν μπείς σε safe mode τρέξε τον sweeper, επέλεξε τα κουτάκια που γράφουν nvidia (πχ. nvidia display) και μετά κάνε clean. Θα σου ζητήσει να κάνεις reboot, κάνε. Μόλις ξαναμπείς στα windows, κάνε install τον driver ου σου έιπα πρίν.
georgia_93 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Στην τυχη τους δοκιμασα ολουσ οσους εχει το site...
RottenLungs Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Στην τυχη τους δοκιμασα ολουσ οσους εχει το site... Ε δεν γίνεται όμως έτσι δουλειά. Κάνε αυτά που λέω στο προηγούμενο post μου. Και κατέβασε τον driver ου φαίνεται στην εικόνα που σου είχα βάλει, όχι στην τύχη. Τι λειτουργικό έχεις, ώστε να σου στείλω το ακριβές link του driver;;;
georgia_93 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ναι εννοειτε το προσπαθησα παλι αλλα μου βγαζει σφαλμα οτι δεν εντοπιστηκε συμβατο λογισμικο...
RottenLungs Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ναι εννοειτε το προσπαθησα παλι αλλα μου βγαζει σφαλμα οτι δεν εντοπιστηκε συμβατο λογισμικο... Για κάνε αυτό με τον driver sweeper που σου λέω, να δούμε τι θα γίνει. Μετά το Format θυμάσαι να έκανες install ένα αρχείο που λέγεται Intel® Rapid Storage Technology;;; Συνήθως το έχουνε τα CD της motherboard. Μπορείς βέβαια να το κατεβάσεις και απο το internet τσάμπα.
georgia_93 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 το driver sweeper προσπαθω εδω κ τοση ωρα να το κατεβασω αλλα μολις παω να το ανοιξω λεει η εφαρμογη απετυχε να προετοιμαστει καλα. τι ειναι το λειτουργικο??? αυτο με τ intel δεν ξερω..θα το κατεβασω ομως τωρα.. υπαρχει κανενας τροπος να "μπεις" στο pc μου να το φτιαξεις να ηρεμισω??????????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα