Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια προσπαθω να περασω ενα αρχειο γυρω στα 6GB στο φλασακι μου που ειναι 8GB και μου βγαζει το μηνυμα που βλεπετε στην εικονα απο κατω. Δεν φταιεi το φλασακι, δοκιμασα να το περασω και σε εξ.σκληρο 120GB και παλι το ιδιο προβλημα.. δοκιμασα να το κανω .rar το αρχειο.. απο ~6 πηγε στα ~5,2GB..αλλα και παλι τα ιδια.. εχω ξεμεινει απο ιδεες.. anyone!?

post-218943-0-42806700-1337285898_thumb.jpg

Δημοσ.

Για να μεταφέρεις τόσο μεγάλα αρχεία το σύστημα αρχείων στο φλασάκι θα πρέπει να είναι σε NTFS και όχι FAT 32. Θα πρέπει πρώτα να κάνεις διαμόρφωση στο φλασάκι και μετά να περάσεις το αρχείο.

Δημοσ.

Oτι σου είπαν τα παιδιά. Κατεβασε αυτό το πρόγραμμα http://www.softpedia...rmat-Tool.shtml και είσαι κομπλέ. Κάνε ενα quick frmat σε ntfs.

κανουν και τα windows την μετατροπη πολυ απλα, απλα δεν ηξερα οτι αυτο ηταν το προβλημα! σας ευχαριστω πολυ παιδια! cool.png

Δημοσ.

κανουν και τα windows την μετατροπη πολυ απλα, απλα δεν ηξερα οτι αυτο ηταν το προβλημα! σας ευχαριστω πολυ παιδια! cool.png

Σου το έβαλα αυτό το πρόγραμμα γιατί γι παράδειγμα εμένα τα windows για κάποιο ανεξηγητο λόγο δεν κάνουν φορματ στο 8αρι φλασάκι μου οποτο χρησιμοποιω αυτο. :)

Δημοσ.

Σου το έβαλα αυτό το πρόγραμμα γιατί γι παράδειγμα εμένα τα windows για κάποιο ανεξηγητο λόγο δεν κάνουν φορματ στο 8αρι φλασάκι μου οποτο χρησιμοποιω αυτο. :)

α οκ! παντως το εκανα μεσω windows κανονικα και μετα ολα ρολοι! grin.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...